K. Vary – SKA-1946 3:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:2 (1:0, 1:1, 1:0)
SKA-1946
Pátek 25.01.2013, 18:00 • KV Arena - Karlovy Vary, KV Arena Carlsbad • MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Flek od středové čáry zkoušel v leže vystřelit vítěznou branku do prázdné. Diváci klouzající puk povzbuzovali, ale ten do branky stejně nedojel - tyčka!
     
    55:05
    SKA-1946 právě vstřelilo branku! Po souboji u mantinelu se dostal ke kotouči ALEXANDR BARABANOV a střelou z bekhendu prostřelil domácí brankáře Habala. Asistence: Jurij Skvortsov
     
    50:50
    Energie si zahraje oslabení. Dominik Piskoř (KVA) byl "hrubý!"
     
    41:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na led lítají čepice a klobouky! Kapitán týmu JAROMÍR KVERKA si počkal na druhé tyčce a po parádní nahrávce Vojtěcha Tomečka si vystřelil hattrick! Asistence: Vojtěch Tomeček, Tomáš Harkabus.
     
    39:57
    Vojtěch Šik propálil betony vyjetého brankáře hostů, ale i tak trefil pouze prostor vedle tyče mimo branku! To byla šance!
     
    39:12
    Za zdržování hry se Ivan Barabanov (SKP) nabídl k vyrovnání počtu sil na ledě.
     
    39:10
    Kverka mohl skórovat v oslabení! Takový kiks se musí trestat! Brankář hostí podcenil situaci a jeho vyjetí až k modré způsobilo slibnou šanci pro domácí.
     
    38:02
    Jakub Flek (KVA) si připíše červený puntík za nekázeň. Menší trest, hákování.
     
    36:16
    Sigarjov měl nyní dvě vyložené šance, pokaždé ale minul!
     
    33:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to byla paráda! Po přechodu do útočného pásma se dostal ke kotouči Vojtěch Tomeček a jak bych vám teď tu akci popsal.. Jeden obránce dole, druhý obránce dole, golman dole - ťuk, nahrávka na JAROMÍRA KVERKU a ten dává gól!!! Asistence: Vojtěch Tomeček
     
    29:44
    Martin Gombár (KVA) oslabí na další dvě minuty svoje mužstvo za mírný prohřešek - podražení.
     
    28:00
    SKA-1946 právě vstřelilo branku! MICHAIL TICHONOV se dostal do skvělé střelecké pozice na modré a než prudkou střelu, vypustil spíše "fotbalovou Ronaldovku" s padáčkem, která zapadla pod víko kousek nad Habalovým ramenem. Asistence: Vladislav Borisov, Maxim Jackanič.
     
    19:47
    Adam Schusser (KVA) podrazil protihráče a to znamená další dvě minuty pykání. Energie tak vstoupí do další třetiny téměř na dvě minuty oslabená.
     
    16:25
    Jiří Klimíček (KVA) bude trestán. Hákoval a to se přeci nesmí! Petrohrad má šanci se zvednout.
     
    14:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Kapitán týmu JAROMÍR KVERKA se dostal k dorážce a z velké blízkosti dokázal najít prostor mezi Nalimovovo beton! Asistence: Jiří Klimíček, Vojtěch Tomeček
     
    13:31
    Dmitrij Jurin (SKP) nechal koleno tam, kde neměl a jde také na trestnou.
     
    11:33
    A další červený puntík a dokonce desetiminutový. Pro hráče z ruského celku za nesportovní chování dostává Michail Tichonov (SKP). Rozhodčímu se neodporuje. Trest je pouze osobní a s počtem hráčů na ledě to nic neudělá.
     
    10:22
    Tomeček pálí od modré a... branku nedává, protože Nalimov vytáhl skvělý zákrok lapačkou!
     
    08:32
    A následuje další vyloučení. Tichon Šalberov (SKP) byl neukázněn a provinění "hákování" mu garantuje následující dvě minuty na trestné.
     
    04:39
    Denis Orlovič-Grudkov (SKP) podrazil a bude dvě minuty pykat!

    Jaroslav Kubricht

    Branky a nahrávky: 15. Kverka (Klimíček, Tomeček), 34. Kverka (Tomeček), 42. Kverka (Tomeček, Harkabus) - 28. Tichonov (Borisov, Jackanič), 56. Barabanov (Skvortsov)


    HC Energie Karlovy Vary: Vladislav Habal (David Fečo) - Lukáš Chalupa, Jiří Klimíček, Vojtěch Šik "A", Tomáš Dvořák, Adam Schusser, Martin Gombár, David Troška - Vojtěch Tomeček, Jakub Flek, Jaromír Kverka „C“, Patrik Novák, Roman Jurák, Tomáš Harkabus, Lukáš Vrána, Marek Švec, Tomáš Sýkora, Martin Kohout, Dominik Piskoř, Matěj Zadražil.
    SKA-1946: Ivan Nalimov (Nikita Bogdanov) - Grigorij Vaščenko, Dmitrij Jurin, Denis Alexandrov, Tichon Šalberov, Michail Tichonov, Jegor Malenkich, Maxim Anisimov - Kirill Mironišin, Ivan Barabanov, Andrej Sigarjov, Jegor Lelin, Maxim Jackanič, Denis Orlovič-Grudkov, Jegor Ščjolokov, Denis Kondratěv, Jurij Skvortsov, Alexandr Barabanov, Vladislav Borisov, Andrej Rjašencev, Leeonid Avtomov

    Rozhodčí: Akuzovskij - Belko, Hynek
    bahis siteleri