Švédsko – Česko 0:2 (kon.)
konec
Švédsko
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Česko
Čtvrtek 07.02.2013, 19:00 • Malmö Arena, Sweden (13 000 míst) • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Irgl v útočném pásmu svou střelou netrefil prázdnou klec!
     
    58:27
    Švédové to zkoušejí v šesti bez brankáře!
     
    54:19
    Nedorost našel před Erikssonem Průchu, který ihned pálil, ale i nyní byl domácí brankář se svými betony včas na správném místě!
     
    51:29
    Petr Vrána se po levé straně dostal před Erikssona a z bezprostřední blízkosti se jej pokusil propálit, ale domácí brankář tentokrát perfektně zasáhl.
     
    47:13
    Další přesilovka pro švédský tým. Ondřej Němec vyhodil puk z ledové plochy a dostává za to dvě minuty.
     
    44:12
    Útočný faul Jakuba Petružálka, který dostane dvě minuty za sekání. Švédové mají díky přesilové hře šanci snížit stav zápasu, do kterého se potřebují nutně vrátit.
     
    40:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tým trenéra Aloise Hadamczika jde v úvodu třetí části do dvoubrankového vedení! Před brankou Erikssona se vytvořil chumel, ve kterém Novotný poslal puk před domácího brankáře, kde pohotově doklepl puk do branky JIŘÍ NOVOTNÝ. Asistence: Zbyněk Irgl.
     
    36:40
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Simon Hjalmarsson dostává dvě minuty za sekání. Po uplynutí trestu Petružálka tak bude český tým hrát zkrácenou přesilovku.
     
    35:24
    Tlak domácího týmu si vybírá svou daň. Vyloučen je na dvě minuty Jakub Petružálek za nedovolené bránění.
     
    33:58
    Václav Nedorost z mezikruží vypálil na Erikssona a za švédským gólmanem nyní zazvonila horní tyč!
     
    32:45
    Tentokrát se před Salákem objevil sám Burström, ale dlouho čekal na zakončení až mu do střely vletěl s hokejkou český obránce a sražená střela tak končí v ochranné síti.
     
    32:25
    Ahnelöv dostal puk do levého kruhu před Saláka a ihned pálil, český brankář výborně reflexivně vyrazil puk na druhou stranu kluziště.
     
    28:47
    Petr Tenkrát to zkusil mezi betony Erikssona, ale jeho záměr domácí brankář vystihl.
     
    28:47
    Tomas Skogs fauloval v samostatném úniku Petra Tenkráta a je nařízeno trestné střílení!
     
    25:26
    Petr Tenkrát dostává dvě minuty za hákování a Švédsko má v početní výhodě možnost srovnat stav zápasu.
     
    24:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po chybě domácího obránce se Češi dostávají do vedení! Švédský obránce na modré nezadržel projíždějícího MICHALA VONDRKU, který se vytrhl ze sevření a pustil se do samostatného úniku na Erikssona, kterému puk napálil do horního růžku brány a Eriksson nestačil lapačkou reagovat. Asistence: Petr Průcha.
     
    19:02
    Asi největší šance českého týmu. Tečovaná střela Kašpara přistála na hokejce Novotného v mezikruží, který ihned pálil, ale jen do rozkleklého Erikssona.
     
    11:33
    Máme tady první přesilovou hru. Na dvě minuty za držení je vyloučen Petr Čáslava. Švédsko svůj tlak může v početní výhodě ještě více vystupňovat.
     
    03:26
    Švédi se opět dostali do tlaku a před brankou Česka číhal na přihrávku Paulsson, který ji dostal a z bezprostřední blízkosti zakončoval, ale jen do betonu českého brankáře, teď měl výběr Aloise Hadamczika štěstí.
    Marken.cz

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 25. Vondrka (Průcha), 41. Novotný (Irgl)


    Švédsko: Eriksson – Ahnelöv, Burström, Thörnberg, Söderberg, Paulsson – Fransson, Bäckman, Pettersson, Lundqvist, Persson – Nygren, Skogs, Andersson, Lindberg, Ericsson – Viklund, Fasth, Rasmussen, Äslund, Hjalmarsson, Arlbrandt
    Česko: Salák – Barinka, Krajíček, Kašpar, Novotný, Irgl – Čáslava, Němec, Vondrka, Nedorost, Průcha – Nakládal, Mojžíš, Tenkrát, Vrána, Petružálek – Krejčík, Zámorský, Rachůnek I., Hertl, Rachůnek T. – Adamský

    Rozhodčí: Levonen, Kaukokari – Pihlblad, Haster

    Diváci: 5097
    bahis siteleri