Švýcarsko – Německo 5:3 (kon.) | Švédsko – Finsko 7:4 (kon.)
konec
Švédsko
7:4 (2:0, 2:2, 3:2)
Finsko
Pátek 08.02.2013, 18:30Turnaj pěti (U19)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové ještě upravují výsledek. Předvedli krásný ťukec do prázdné klece, na jehož konci stál SAKU MÄENALANEN. Asistence: Ville Leskinen.
     
    52:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je zřejmě definitivně rozhodnuto. DANIEL ZAAR. dostal puk na osu hřiště a propálil Setänena. Asistence: Mattias Kalin, Erik Karlsson.
     
    49:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo bleskové! LUDWIG BYSTRÖM se trefuje od modré a posílá Švédsko do tříbrankového náskoku. Asistence: Arvid Lundberg, Niklas Hansson.
     
    49:36
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    GUSTAV POSSLER Švédům vrací klid na hole a posílá je znovu do dvougólového vedení. Asistence: Calle Andersson, Filip Sandberg.
     
    47:13
    Finsko právě vstřelilo branku!
    MIRO-PEKKA SAARELAJNEN dostal před branku ukázkovou přihrávku od Frimana a trefil naprosto přesně do šibenice! Asistence: Nico Friman.
     
    37:10
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen to Švédům vyšlo. Finové už byli ve čtyřech, když FILIP SANDBERG z osy hřiště propálil Setänena. Asistence: Gustav Possler, Andreas Johnson.
     
    29:47
    Finsko právě vstřelilo branku!
    VILLE LESKINEN předvedl ukázkový bekhendový blafák, kterým si Högberga položil a nedal mu žádnou šanci! Finové se dostávají na dostřel!
     
    27:14
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové využívají přesilovku a snižují! Ze střední vzdálenosti vypálil SAMU MARKKULA a Högberg měl zakrytý výhled, takže jeho ránu nedokázal zastavit. Asistence: Rasmus Kulmala.
     
    26:03
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Byström vypálil od levého mantinelu a před brankou šikovně tečoval DAVID GUNARSSON, takže finský brankář neměl šanci zasáhnout a zabránit třetí brance ve své síti. Asistence: Ludvig Byström.
     
    18:18
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ani oslabení o dva muže však Švédy nezastavilo. Lundberg vyvezl po pravém mantinelu puk a před brankou našel OSKARA SUNDQVISTA, který si připisuje svou dnešní druhou trefu. Asistence: Avrid Lundberg.
     
    05:18
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové otevírají skóre po rychlé akci, která vznikla po vhazování v útočném pásmu. OSKAR SUNDQUIST vyhrál buly sám pro sebe a nikomu puk nepůjčil. S kotoučem se uvolnil do mezikruží odkud Setänena propálil. Bez asistence.

    Tomáš Salamon

    Branky a nahrávky: 6. Sundquist, 19. Sundqvist (Lundberg), 27. Gunnarsson (Byström), 38. Sandberg (Possler, Johnson), 50. Possler (Andersson, Sandberg), 50. Byström (Lundberg, Hansson), 53. Zaar (Kalin, Karlsson) - 28. Markkula (Kulmala), 30. Leskinen, 48. Saarelajnen (Friman), 57. Mäenalanen (Leskinen)


    Švédsko: Högberg (Siönäs) - Lindholm, Rosén, Andersson, Arnesson, Lundberg, Byström, Hansson - Sandberg, Sundqvist, Possler - Zaar, Kalin, Karlsson - Olofsson, Gunnarsson, Johnson - Fröndén, Ljunggren, Nilsson
    Finsko: Setänen (Korpisalo) - Vainio, Lindell, Eronen, Lehtonen, Lyytinen, Westermarck, Sneck, Siiki - Haapala, Kulmala, Markkula - Mäenalanen, Virtanen, Leskinen - Saarelainen, Torniainen, Friman - Niemenmaa, Monto, Nikko

    Rozhodčí: Homola, Mikula - Dřínovský, Tošenovjan
    bahis siteleri