Mladá Boleslav – Beroun 3:2 (po pr.) | Ústí n/L – Most 6:2 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 1:3 (kon.)
Jihlava – Šumperk 4:3 (po pr.) | Hr. Králové – Písek 3:0 (kon.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 2:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
6:1 (1:1, 3:0, 2:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Středa 13.02.2013, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Daniel Dolejš se asi ještě teď musí červenat, jakou střelu pustil za svá záda. TOMÁŠ VALENTA lehkým nahozením od modré překvapil všechny na stadionu a svou první brankou v sezóně zvýšil vedení Mory na pět branek. Bez asistence.
     
    41:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Rychlá akce domácího týmu končí pátou brankou. Ondřej Švaňhal nabídl kotouč JAKUBU HERMANOVI, který tváří v tvář Dolejšovi vstřelil branku. Asistence: Ondřej Švaňhal, Tomáš Valenta.
     
    31:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tentokrát se domácím podařila krásná akce. Při obléhání hostujícího pásma si počkal Jiří Řípa u pravé tyče na RICHARDA DIVIŠE, který ač byl faulován, poslal puk pod břevno. Asistence: Jiří Řípa, Zbyněk Hampl.
     
    29:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Docela se štěstím se domácím podařilo potřetí v utkání skórovat. Po přihrávce Kucsery se Petr Kolouch odhodlal ke střele. Ta byla ovšem tečovaná mimo branku, naštěstí pro Kohouty přesně na hůl ROMANA RÁCE, který puk poslal za zmateného Suchana. Asistence: Petr Kolouch, Lukáš Kucsera.
     
    23:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanákům se přeci jen daří využít početní výhodu. Tvrdý projektil z hole Ondřeje Kříže sice hostující branku minut, od zadního mantinelu se ale puk odrazil přesně na čepel ONDŘEJE ŚVAŇHALA, který jej z první poslal do branky. Asistence: Ondřej Kříž, Jiří Ondrušek.
     
    04:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácí obrany, která mezi kruhy přišla o kotouč. Ladislav Rytnauer poté vybídl ke skórování volného JANA KNOTKA, který v pádu poslal puk za záda zmateného Kašíka. Asistence: Ladislav Rytnauer
     
    01:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouckým hokejistům se povedla rychlá brejková akce. Z levé strany našel Roman Rác přesnou přihrávkou hokejku LUKÁŠE KUCSERU, který poslal puk za Suchanova záda. Asistence: Roman Rác, Tomáš Valenta.
    Marken.cz

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 2. Kucsera (Rác, Valenta), 24. Švaňhal (Kříž, Ondrušek), 30. Rác (Kolouch, Kucsera), 32. Diviš (Řípa, Hampl), 42. Herman (Švaňhal, Valenta), 45. Valenta - 5. Knotek (Rytnauer)


    HC Olomouc: Kašík (Halász) – Kříž, Ondrušek (C), Janáček, Staněk, Kadela, Valenta, Lhotský – Pekr, Řípa, Hampl – Švaňhal, Diviš, Selingr – Rác, Kolouch, Kucsera – Rufer, Herman, Vodný – Králík.
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (35. Dolejš) – Pecen, Protivný, Starý, Jelínek, Soldán, Blažek, Ostrčil – Rytnauer, Knotek, Vondráček – Havel, Polodna (C), Musil – Stehlík, Štěpánek, Ondráček – Milfait, Kostourek, Dvořáček.

    Rozhodčí: Čech, Minář – Klein, Lukš

    Diváci: 1032
    bahis siteleri