Mladá Boleslav – Most 8:0 (kon.) | Ústí n/L – Šumperk 5:1 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 3:2 (po pr.)
Jihlava – Kadaň 4:7 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 7:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.)
Olomouc – Litoměřice 2:3 (kon.)
po prodl.
SK Horácká Slavia Třebíč
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 18.02.2013, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:49
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Špatnou rozehrávku vystihl VOJTĚCH NĚMEC, který se sám řítil na Blažíčka, jeho střel mířila mezi betony, hostující brakář ji vykryl, ale Němec měl ještě šanci na dorážku, na kterou Blažíček nestačil reagovat. Bez asistence.
     
    51:31
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Kaut čekal na vhodný okamžik zpoza branky až nahrál na DAVIDU OSTŘÍŽKOVI, který stál u druhé tyče a zvedl kotouč do horní části branky. Asistence: Tomáš Kaut, Vlastimil Bilčík.
     
    43:29
    Benátky právě vstřelily branku!
    Druhá využitá přesilovka Benátek! Po střele Kolmanna se kotouč odrazil od domácího obránce ke zcela volnému Klimtovi, který neměl problém zasunout do prázdné branky. Asistence: Petr Kolmann, Lukáš Král.
     
    31:40
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Lukáš Nahodil zavezl kotouč do útočného pásma, rychlým manévrem se zbavil protihráče, nahrál na modrou MILANU HRUŠKOVI, který prostřelil vše co mu stálo v cestě a vstřelil svůj druhý gól v dresu Horácké Slavie. Asistence: Lukáš Nahodil, Vojtěch Němec.
     
    23:33
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté nabídnutou výhodu využívají! Do Pabiškovi střely se vrhli 2 domácí hráči, kotouč propadl k DALIBORU BORTŇÁKOVI, který propasíroval puk za Čiliakova záda. Asistence: Danel Špaček, Marek Pabiška.
    Marken.cz

    David Sochor

    Branky a nahrávky: 32. Hruška (Nahodil, Němec), 52. Ostřížek (Kaut, Bilčík), 62. Němec - 24. Bortňák (Špaček, Pabiška), 44. Klimt (Kolmann, Král)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak - Rangl, Malena, Zdráhal, Bilčík, Dlapa, Hruška, Sláma, Čejka - Vondráček, Fořt, Káňa - Čuřík, Ostřížek, Čech - Němec, Nahodil, Burian - Přibyl, Kaut, Křivohlávek. Trenér: Pokorný.
    HC Benátky nad Jizerou: Blažíček - Mrkvička, Kolmann, Jaroměřský, Pabiška, Vála, Pyrochta, Vlach, Niko - Vařecha, Skořepa, Klimt - Jonák, Bortňák, Špaček - Maďar, Král, Kopic - Skalický, Jech, Liška. Trenér: Čermák.

    Rozhodčí: Jeřábek - Lukš, Rychlý.
    bahis siteleri