Mladá Boleslav – Most 8:0 (kon.) | Ústí n/L – Šumperk 5:1 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 3:2 (po pr.)
Jihlava – Kadaň 4:7 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 7:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.)
Olomouc – Litoměřice 2:3 (kon.)
po prodl.
SK Horácká Slavia Třebíč
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 18.02.2013, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:49
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Špatnou rozehrávku vystihl VOJTĚCH NĚMEC, který se sám řítil na Blažíčka, jeho střel mířila mezi betony, hostující brakář ji vykryl, ale Němec měl ještě šanci na dorážku, na kterou Blažíček nestačil reagovat. Bez asistence.
     
    52:24
    Kapitán Vála dohrál ostře třebíčského hráče. Rozhodčí mu ukázal 5 minut za vražení na hrazení. Do Vály se pustil Milan Přibyl.. Sumář vyloučení tedy je 2 minuty Vála Hrubost, 5 za vražení a trest ve hře. Za domácí Milan Přibyl dostal 5 minut za hrubost.
     
    51:41
    Ján Niko dostal 2 minuty za držení protihráče.
     
    51:31
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Kaut čekal na vhodný okamžik zpoza branky až nahrál na DAVIDU OSTŘÍŽKOVI, který stál u druhé tyče a zvedl kotouč do horní části branky. Asistence: Tomáš Kaut, Vlastimil Bilčík.
     
    46:28
    Rostislav Malena zahákoval Skořepu, tedy alespoň dle hlavního sudího. Rozlícený Malena se obořil na hlavního sudího a kromě 2 minutového tretu za hákování dostal i 10ti minutový osobní trest.
     
    43:29
    Benátky právě vstřelily branku!
    Druhá využitá přesilovka Benátek! Po střele Kolmanna se kotouč odrazil od domácího obránce ke zcela volnému Klimtovi, který neměl problém zasunout do prázdné branky. Asistence: Petr Kolmann, Lukáš Král.
     
    43:02
    Sedmým vyloučený Horákem je Václav Čejka, který se provinil podražením.
     
    37:35
    hruška zavezl kotouč až do útočného pásma, předal jej na mezi kruhy najíždějícímu Burianovi, na jeho střelu Blažíček nedosáhl, ale jeho horná tyč již ano. Od ní se odráží do rohu kluziště.
     
    32:25
    Tomáš Kaut se provinil pordažením a posedí si na lavici hanby.
     
    31:40
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Lukáš Nahodil zavezl kotouč do útočného pásma, rychlým manévrem se zbavil protihráče, nahrál na modrou MILANU HRUŠKOVI, který prostřelil vše co mu stálo v cestě a vstřelil svůj druhý gól v dresu Horácké Slavie. Asistence: Lukáš Nahodil, Vojtěch Němec.
     
    25:20
    Vlastimil Bilčík dostává 2 minuty za podražení unikajícího Krále. Sudí to na restné střílení neviděl, ač hosté vehementně protestují.
     
    23:33
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté nabídnutou výhodu využívají! Do Pabiškovi střely se vrhli 2 domácí hráči, kotouč propadl k DALIBORU BORTŇÁKOVI, který propasíroval puk za Čiliakova záda. Asistence: Danel Špaček, Marek Pabiška.
     
    21:31
    Jakub Čuřík napadal tak usilovně až se provinil nedovoleným zákrokem z kategorie zbytečných. Dostává 2 minuty za krosček.
     
    15:03
    Dvojnásobné vyloučení na straně Benátek, nejdříve fauloval Ján Niko kolenem, v ponechané výhodě se ještě provinil Filip Pyrochta podražením.
     
    11:34
    Káňa nešetrně zasáhl Vařechu do obličeje a posedí si na trestné lavici 2 minuty za vysokou hůl.
     
    09:44
    David Ostřížek (TRE) is odpočine na lavici hanby za podražení.
     
    04:24
    Třebíč bude mít výhodu dvou můžu v poli. Další vyloučeným středočechem je Petr Kolmann. Benátecký obránce dostává trest za hákování.
     
    03:51
    Liška dostává 2 minuty za nepříliš vybíravý zákrok. Byl mu udělen trest za vražení na hrazení.
     
    00:50
    A hned v úvodu si hosté zahrají přesliovou hru.Kapitán Horácké Slavie Malena si odpyká trest za hákování.
    Marken.cz

    David Sochor

    Branky a nahrávky: 32. Hruška (Nahodil, Němec), 52. Ostřížek (Kaut, Bilčík), 62. Němec - 24. Bortňák (Špaček, Pabiška), 44. Klimt (Kolmann, Král)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak - Rangl, Malena, Zdráhal, Bilčík, Dlapa, Hruška, Sláma, Čejka - Vondráček, Fořt, Káňa - Čuřík, Ostřížek, Čech - Němec, Nahodil, Burian - Přibyl, Kaut, Křivohlávek. Trenér: Pokorný.
    HC Benátky nad Jizerou: Blažíček - Mrkvička, Kolmann, Jaroměřský, Pabiška, Vála, Pyrochta, Vlach, Niko - Vařecha, Skořepa, Klimt - Jonák, Bortňák, Špaček - Maďar, Král, Kopic - Skalický, Jech, Liška. Trenér: Čermák.

    Rozhodčí: Jeřábek - Lukš, Rychlý.
    bahis siteleri