Philadelphia – Florida 2:5 (kon.) | Toronto – Buffalo 3:1 (kon.) | Washington – New Jersey 2:3 (kon.)
Carolina – Winnipeg 3:4 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 3:2 (po s.n.) | Detroit – Columbus 2:3 (kon.)
Montreal – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Tampa – Boston 2:4 (kon.) | Dallas – Vancouver 3:4 (kon.)
Edmonton – Minnesota 1:3 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Minnesota Wild
Pátek 22.02.2013, 03:30 • Rexall Place, Edmonton, Alberta • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:16
    Oilers to opravdu ještě zkusí bez brankáře!
     
    57:23
    Taylor Hall dostal samozřejmě 5 + 10.
     
    53:59
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Clutterbuck nevypustil souboj ve středním pásmu ani poté, co se dostal na kolena, poměrně šťastně vyslal do útočného pásma MATTA CULLENA a ten přesně umístěnou ránou podruhé v tomto utkání překonal Dubnyka. Asistence: Cal Clutterbuck, Tom Gilbert.
     
    49:36
    To ale neplatilo o chvíli později, kdy se do samostatného úniku dostal Gagner, jenomže klička mu vůbec nevyšla!
     
    42:47
    Minnesota navíc dostane k dispozici přesilovou hru, neboť na dvě minuty za sekání byl vyloučen Theo Peckham.
     
    42:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Edmonton nedokázal dostat puk z pásma, Nugent-Hopkins nezvládl předávku za brankou, Cullen si před ní všiml nachystaného DEVINA SETOGUCHIHO, jenž z bezprostřední blízkosti procedil puk přes Dubnyka. Asistence: Matt Cullen.
     
    42:05
    Až do této chvíle, kdy se před branku dostal Cullen a příliš jej nedělilo do druhé branky - lépe řečeno jen branková konstrukce!
     
    35:02
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Peckham s Fistricem se nedohodli na obranné modré, skoro se srazili a puk si tak do své moci vzal MATT CULLEN, jenž se protlačil až před Dubnyka a mezi jeho betony bekhendem srovnal. Asistence: Ryan Suter.
     
    32:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak jsme se konečně dočkali. RYAN SMITH skvěle zabojoval za brankou, odkud vrátil puk Belangerovi, jehož pokus sice Bäckström vyrazil, avšak jen za branku, kde čekal právě Smyth, jenž využil postavení hostujícího brankáře, obkroužil branku a zasunul do odkryté klece. Asistence: Eric Belanger, Ben Eager.
     
    30:25
    Dubnyk nepředvedl zrovna jistý zákrok a měl štěstí, že jej při nestandardním postavení nepřekonal Koivu! To už si vyloženě volalo po gólu.
     
    26:45
    První vyloučení v utkání - za hrubost dostal dvě minuty Ladislav Šmíd.
     
    26:01
    To jsou věci! Gagner se rozjel dopředu společně s Hemským, od nějž také dostal přihrávku, jenomže Bäckström se rozvalil na svém brankovišti a v leže edmontonskému centrovi nedovolil zakončit.
     
    18:52
    Heatley zůstal sám před Dubnykem, od Pariseho dostal puk zpoza branky, jenomže domácího brankáře nepropálil a vypadalo to, že snad za ním trefil i tyč!

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 33. Smyth (Belanger, Eager) - 36. Cullen (Suter), 43. Setoguchi (Cullen), 54. Cullen (Clutterbuck, Gilbert)


    Edmonton Oilers: Dubnyk (Chabibulin) - J. Schultz, N. Schultz, Fistric, Šmíd, Whitney, Petry - Eberle, Nugent-Hopkins, Hall - Hemský, Gagner, Hartikainen - Jakupov, Belanger, Smyth - Eager, VandeVelde, Pääjärvi
    Minnesota Wild: Bäckström (Kuemper) - Spurgeon, Suter, Stoner, Gilbert, Prosser, Brodin - Heatley, Koivu, Parise - Setoguchi, Cullen, Zucker - Clutterbuck, Brodziak, Bouchard - Mitchell, Granlund, Rupp

    Rozhodčí: Joannette, VanMassenhoven - Cameron, Mach
    bahis siteleri