Olomouc – Opava 10:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
10:2 (5:0, 2:0, 3:2)
HK Opava
Středa 27.02.2013, 15:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    To je z tohoto střetnutí vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy opět na počtenou. (17:33:08)
     
    Olomouc si v jednoznačném duelu připsala snadné vítězství. Opava na svého soka kvalitativně neměla, alespoň se jí však podařilo vstřelit dva góly.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:53
    Na dvě minuty za krosček byl vyloučen Jakub Heža (OLO).
     
    57:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti překonali Huzlíka podesáté, o jubilejní trefu se postaral MIROSLAV KUBA! Asistence: Jan Štefka, Vojtěch Krejčiřík.
     
    57:09
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec nezůstali u jedné trefy, v přesilovce přidali druhou! Puk za Huzlíka protlačil MICHAL HORKÝ! Asistence: Ondřej Kosina.
     
    56:43
    Za nedovolené bránění byl potrestán dvěma minutami Vítězslav Beutl (OLO).
     
    55:11
    Opět hra ve čtyřech moc zajímavého nepřinesla, i když tentokrát bylo alespoň přece jen vidět, že Mora by ráda skórovala podesáté. Oba celky jsou v pěti.
     
    53:11
    Vyloučení na obou stranách. Za hrubost odjel na dvě minuty na trestnou Jakub Hendrych (OPA), Jakub Heža (OLO) si odpyká dvě minuty za sekání.
     
    52:45
    Kohouti jsou kompletní.
     
    52:38
    Hosté v plném počtu.
     
    52:09
    Hra ve čtyřech na obou stranách je poměrně klidná, ani jeden tým si nevytvořil žádný nápor.
     
    50:45
    Mora má brzy po přesilovce, Adrián Holibka vyfasoval menší trest za hákování.
     
    50:38
    Jakub Hendrych (OPA) si to namířil na dvě minuty na trestnou za držení protihráče.
     
    48:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Povedené domácí přečíslení dvou proti jednomu! VOJTĚCH KREJČIŘÍK při něm přihrál Štefkovi, který svému útočnému kolegovi vrátil kotouč z první. Krejčiřík tak mohl v klidu usměrnit touš do odkryté klece! Asistence: Jan Štefka, Miroslav Kuba.
     
    46:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Rychlá odpověď domácího celku! JAN BEIER využil svého důrazu před klecí Slezanu, díky čemuž se mu podařilo dorazit puk do opavské brány! Asistence: Jan Štefka, Tomáš Šoustal.
     
    45:08
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se hostující hokejisté dočkali! JAN OLŠR se těsně před Michalem Šoustalem propracoval k odraženému kotouči, který následně zasunul za bezmocného gólmana! Asistence: Svatopluk Bohanos.
     
    44:17
    Slezan je kompletní.
     
    43:56
    Docela nečekaně se početní výhoda Mory odehrávala často v jejím obranném pásmu. Hosté ale v oslabení nedokázali nijak zahrozit.

    Tomáš Schmiedt

    Branky a nahrávky: 1. Štefka, 2. Štefka (Šoustal T.), 5. Štefka (Urban), 5. Štefka (Šoustal T.), 13. Šoustal T. (Štefka, Piska), 26. Šoustal T. (Štefka, Beier), 40. Šoustal T., 47. Beier (Štefka, Šoustal T.), 49. Krejčiřík (Štefka, Kuba), 58. Kuba (Štefka, Krejčiřík) - 46. Olšr (Bohanos), 58. Horký (Kosina)


    HC Olomouc: Šoustal M. (Pospíšil) – Galvas, Klvaňa (C), Beutl, Dajčar, Piska, Kolovrátník, Škoda, Mader – Heža J., Malý, Štefka – Krejčiřík, Kuba, Urban – Horák J., Podlaha, Holibka – Šoustal T., Beier.
    HK Opava: Huzlík (Rubý) – Kupka, Cibulka, Olšr, Černý, Langer, Dreljuš, Dostál, Horký, Štěpánek, Hendrych (C), Kosina, Bohanos, Hlačík, Döhner.

    Rozhodčí: Novotný – Takáč, Holibka
    bahis siteleri