Hr. Králové – Třebíč 8:7 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
8:7 (2:1, 5:2, 1:4)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 27.02.2013, 17:00Liga juniorů
Partner:
     
    Tak už je to za námi. Hradec ještě sedm minut před koncem vedl 7:3, ale soupeř skóre neskutečně stačil vyrovnat. Hosté však v závěru faulovali a pak je jejich vlastní trenér poslal do tří, na což Hradec odpověděl vítěznou brankou. Viděli jsme bláznivý zápas s patnácti góly, který mohl potěšit diváky, ovšem trenéry v žádném případě.

    Já se s Vámi pro dnešek loučím, příjemný zbytek večera. (19:13:56)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Hostující kapitán Nicola Marek si za svůj komentář po gólu vysloužil od rozhodčího Kareše trest ve hře.
     
    59:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Já už se dneska nedivím vůbec ničemu. Domácí s největší pravděpodobností zachraňují tříbodový zisk brankou 26 sekund před koncem! V přesilovce pět na tři se do přihrávky z první nádherně opřel TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který tak v pravý čas završuje hattrick - 8:7! Asistence: Václav Pánek, Marek Červený.
     
    58:55
    Trenér Třebíče Roman Mejzlík se pustil do plamenné diskuse s čárovým sudím, což nemohlo skončit jinak než vykázáním hlavního kouče hostů na tribunu. K tomu je tu i menší trest pro hráčskou lavici a dvojnásobná přesilovka Hradeckých až do konce základní hrací doby!
     
    58:48
    Domácí ovšem můžou ještě převážit stav na svou stranu. Bedřich Ščerban (TRE) - 2 minuty za hákování.
     
    58:09
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, domácí obrana v posledních minutách totálně zkolabovala. Hradec ztratil čtyřbrankový náskok a máme tady vyrovnaný stav! Vít Pálka vyslal do úniku DAVIDA HORKÉHO, který si sice na zádech vezl hradeckého beka, ale dokázal oklamat jeho i Mahdala - 7:7! Asistence: Vít Pálka.
     
    57:44
    Třebíčský nápor je na chvíli přerušen, Hradečtí dostali kotouč do bezpečí.
     
    57:09
    A je tu další komplikace, Hradec jde do čtyř! Tomáš Šťastný - 2 minuty za hákování.
     
    56:29
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Zdánlivě pohodlný náskok Hradce Králové je už skoro pryč, Třebíč snižuje na rozdíl jediné branky! Do přečíslení se dostali David Horký s LUKÁŠEM PATÁKEM a druhý jmenovaný trefil spoluhráčův pas náramně - 7:6! Asistence: David Horký, Nicola Marek.
     
    56:17
    Další šance však zatím slávisté nemají, teď to chtěl naopak prorvat na druhé straně Tomáš Šťastný. Jeho střele moc nechybělo.
     
    55:11
    Hostující lavička si vybírá oddechový čas.
     
    55:11
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Pozor, Třebíč se ještě vrací do zápasu! Nicola Marek poslal puk od modré čáry do ohně, kde snad natřikrát dorážel LUKÁŠ PATÁK a nakonec byl úspěšný - 7:5. Asistence: Nicola Marek.
     
    53:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté korigují nepříznivé skóre, do střelecké listiny se zapisují dnes počtvrté. Svůj důraz před bránou uplatnil JAN SALÁK - 7:4. Bez asistence.
     
    53:07
    David Horký dostal napříč brankovištěm dvě přihrávky. Tu první netrefil, tu druhou už ano, ale Michal Mahdal se výtečně přesunul.
     
    52:13
    A je tu znovu trest pro dva domácí hokejisty, znovu jde ovšem Hradec "pouze" do čtyř. Martin Matějček - 2 minuty za držení hole, Aleš Půlpán - 10 minut osobního trestu za protesty.
     
    51:55
    Trma-vrma u třebíčského hrazení, hra je přerušena.
     
    51:18
    Šikovné ruce Lukáše Nedvídka se vymotaly z rohu pásma, ale pak z úhlu poslaly puk bez cizího přičinění až do ochranné sítě.
     
    50:39
    Hokejisté se chvíli přetahovali o puk v hradecké třetině, černý nesmysl vybojovali domácí.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 8. Šťastný (TS), 20. Šťastný (Nedvídek, Kováč), 25. Kováč (Šťastný, Nedvídek), 25. A. Půlpán (Pravda), 32. Hlavatý (Šťastný, Štědrý), 37. Pravda (Červený), 39. A. Půlpán (Pravda, Kastner), 60. Šťastný (Pánek, Červený) - 13. Mašek (Salák), 22. Pavlas (Salák, Mašek), 22. Tůma (Tvarůžek), 54. Salák, 56. Paták (Marek), 57. Paták (Horký, Marek), 59. Horký (Pálka)


    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Jeřábek) – Rejl, Červený "C", Kováč, Štědrý, Pánek, Konečný, Matějček, Souček – Nedvídek, Šťastný, Jebavý, Kastner, Pravda, A. Půlpán, Pilař, Hlavatý, Bartoň, Voženílek, Ropický, Brida. Trenér: Miloš Říha ml.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (Čáp) – Pavlas, Ščerban, Hort, Tvarůžek, Pálka – Roupec, Paták, Juráň, Tůma, Jirák, Marek "C", Horký, Salák, Mašek. Trenér: Roman Mejzlík.
    bahis siteleri