Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:4 (kon.) | Jihlava – Liberec 0:6 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:0 (kon.)
Chomutov – HC Kladno 4:0 (kon.) | Třinec – Olomouc 9:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:4 (0:2, 1:2, 1:0)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 03.03.2013, 11:10 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    40:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se radují podruhé a vracejí se do hry o body! Jakub Kraučuk při přesilové hře poslal křížnou nahrávku na rozjetého DAVIDA MICHÁLKA, který nabral rychlost, při samostatném úniku si sjel až k brance a z mírného úhlu na levé straně poslal puk hezkou střelou mimo Weissův dosah! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    32:45
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hosté poměrně brzy odpovídají a znovu se ujímají tříbrankového náskoku! Při přesilovkové kombinaci přiťukl Radovan Pavlík na modré čáře kotouč na DAVIDA MALÍKA, který nic nevymýšlel a vypálil. Dobře udělal, protože puk doplachtil přesně k levé tyčce brankáře Brože, jenž na puk nemohl dosáhnout! Asistence: Radovan Pavlík.
     
    29:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Mladí Rebelové dělají čest svému bojovnému jménu a vracejí se do hry o body! Volný prostor se na levém křídle otevřel před Davidem Dondou, který si nabruslil do útočného pásma, kde sice o kotouč přišel, ale hradecký obránce chyboval, když puk hned vzápětí odevzdal brodskému útočníkovi zpět. Ten toho využil dokonale, když naservíroval z rohu pásma puk do okraj levého kruhu, kde se do puku vší silou opřel DAVID BUŠEK, jehož dělovka skončila u levé Weissovy tyčky! Asistence: David Donda.
     
    24:47
    Hradec právě vstřelil branku!

    Tak tohle je pro brodský soubor zlé, hosté vedou už o tři branky! Dominik Matouš poslal přesný pas na hůl PATRIKA HIDVEGHYHO, který povedenou ranou z příznivé palebné pozice u kruhů prostřelil gólmana Brože! Asistence: Dominik Matouš.
     
    13:55
    Hradec právě vstřelil branku!

    Lvi odskakují na rozdíl dvou branek, musíme říci, že zaslouženě! Krásnou akci začal Kryštof Hroudný, který posunul kotouč na Tomáše Zahradníka, jenž na sebe na křídle navázal pozornost a adresoval krásný pas do předbrankového prostoru na volného DAVIDA CHALUPU, který odrazem o horní tyčku překonal bezmocného Jana Brože! Asistence: Tomáš Zahradník, Kryštof Hroudný.
     
    03:46
    Hradec právě vstřelil branku!

    Lvi si vytvořili souvislý tlak a ujímají se zaslouženého vedení! David Chalupa adresoval přesný pas na hůl TOMÁŠE ZAHRADNÍKA, který z ideální palebné pozice mezi kruhy prostřelil gólmana Brože, který se teď právem zlobí na své spoluhráče! Asistence: David Chalupa.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 30. Bušek (Donda), 41. Michálek (Kraučuk) - 4. Zahradník (Chalupa), 14. Chalupa (Zahradník, Hroudný), 25. Hidveghy (Matouš), 33. Malík (Pavlík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Lacina, Vacek, Veselka, Benák, Nguyen "C", Kraučuk "A", Němec, Cejpek, Kopic, Bušek "A", Michálek, Semrád, Suchý, Donda, Abbrent
    Královští lvi Hradec Králové: Weiss (Petr) - Veselý, Matouš, Šebek, Hronek, Zahradník "C", Martinec, Malík "A", Luštinec, Hroudný, Netušil, Hnik, Píč, Matějček, Fanderlik, Čech, Hidveghy, Chalupa "A", Pavlík

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Petr Kotlík, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri