Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:4 (kon.) | Jihlava – Liberec 0:6 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:0 (kon.)
Chomutov – HC Kladno 4:0 (kon.) | Třinec – Olomouc 9:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:4 (0:2, 1:2, 1:0)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 03.03.2013, 11:10 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:49
    Hosté to teď při dlouhé přesné kombinace přehnali s krásou, když se snažili "zavést puk až do kuchyně" a o kotouč přišli. Sudí ještě vykázal na lavici hanby Emil Veselého (HKR) za sekání.
     
    58:58
    Jakub Lacina (HBR) míří na trestnou lavici za podražení společně s Tomášem Nguyenem (HBR), který dostal 2 minuty za nepovolenou výstroj. Utkání je tak zřejmě definitivně rozhodnuté, hosté by museli totálně zkolabovat, aby o všechny tři body ještě přišli. Východočeši si berou oddechový čas.
     
    53:35
    Další hradecký gól měl na holi Štěpán Matějček, který pálil trestuhodně sám z bezprostřední blízkosti po přesné nahrávce Dominika Matouše zpoza branky, ale gólman Brož ramenem vytáhl další úžasný zákrok!
     
    51:10
    Tomáš Zahradník jel úplně sám na gólmana Brože, který se opět zaskvěl bravurním zákrokem ve svém brankovišti, když se roztáhl od tyčky k tyčce a nepropustil kus černé gumy za svá záda! Tentýž hráč zakončoval zblízka o několik sekund později, ale minul bránu.
     
    47:30
    Adam Čech dvakrát pálil od modré čáry a zejména jeho první projektil byl velice nebezpečný, když gólman Brož puk vůbec neviděl, ale těžil ze svého dobrého postavení, protože puk vyrazil ramenem!
     
    46:13
    Jakub Lacina (HBR) - 2 minuty - sekání.
     
    45:50
    Do samostatného úniku se ihned po svém návratu na ledovou plochu dostal Štěpán Matějček, ale zblízka si vylámal zuby na Brožových betonech!
     
    43:34
    S vyloučeními se nám teď v Kotlině roztrhl pytel, hlavní rozhodčí má plné ruce práce. Štěpán Matějček (HKR) se dopustil podražení a jeho tým se bude muset bránit ve třech.
     
    42:01
    Filip Hronek (HKR) vyfasoval 2 minuty za podražení. Poměr sil na ledě se vyrovná.
     
    40:45
    Do hokejového vězení usedá ke dvěma minutám Tomáš Cejpek (HBR) za podražení.
     
    40:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se radují podruhé a vracejí se do hry o body! Jakub Kraučuk při přesilové hře poslal křížnou nahrávku na rozjetého DAVIDA MICHÁLKA, který nabral rychlost, při samostatném úniku si sjel až k brance a z mírného úhlu na levé straně poslal puk hezkou střelou mimo Weissův dosah! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    38:50
    Vyloučen je na 2 minuty Emil Veselý (HKR) za sekání hry.
     
    38:00
    Jakub Kraučuk našel zpoza brány hezkým pasem Davida Michálka, který pálil zblízka a bez přípravy, ale netrefil puk ideálně a minul bránu! Gólman Weiss zasahovat nemusel.
     
    37:30
    Tomáš Cejpek rozjel hezkou akci, když se v tísni prokličkoval z kruhu kolem hradeckých hráčů a předložil gólovou nahrávku na Jakuba Abbrenta, jenž z několika kroků pálil bez přípravy jen do Weissova betonu!
     
    36:22
    Vítek Martinec (HKR) odjíždí na lavici hanby ke dvěma minutám za hákování.
     
    32:45
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hosté poměrně brzy odpovídají a znovu se ujímají tříbrankového náskoku! Při přesilovkové kombinaci přiťukl Radovan Pavlík na modré čáře kotouč na DAVIDA MALÍKA, který nic nevymýšlel a vypálil. Dobře udělal, protože puk doplachtil přesně k levé tyčce brankáře Brože, jenž na puk nemohl dosáhnout! Asistence: Radovan Pavlík.
     
    32:20
    Dvouminutový trest obdržel David Bušek (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil sekáním.
     
    29:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Mladí Rebelové dělají čest svému bojovnému jménu a vracejí se do hry o body! Volný prostor se na levém křídle otevřel před Davidem Dondou, který si nabruslil do útočného pásma, kde sice o kotouč přišel, ale hradecký obránce chyboval, když puk hned vzápětí odevzdal brodskému útočníkovi zpět. Ten toho využil dokonale, když naservíroval z rohu pásma puk do okraj levého kruhu, kde se do puku vší silou opřel DAVID BUŠEK, jehož dělovka skončila u levé Weissovy tyčky! Asistence: David Donda.
     
    24:47
    Hradec právě vstřelil branku!

    Tak tohle je pro brodský soubor zlé, hosté vedou už o tři branky! Dominik Matouš poslal přesný pas na hůl PATRIKA HIDVEGHYHO, který povedenou ranou z příznivé palebné pozice u kruhů prostřelil gólmana Brože! Asistence: Dominik Matouš.
     
    19:02
    Rebelové se usadili v útočném pásmu a ze své aktivity vytěžili první přesilovou hru. Na trestnou lvici míří jako první Radovan Pavlík (HKR) za sekání.
     
    18:15
    David Malík se elegantní stahovačkou zbavil svého strážce a pálil z mezikruží, ale ztroskotal na Brožových betonech. K dorážce se hnal Radovan Pavlík, ale brankář Brož puk ze své výstroje nepustil!
     
    17:00
    Tomáš Zahradník se prokličkoval brodskou obranou až k brance a hledal v pádu před brankou někoho ze spoluhráčů, ale zde nikdo v hradeckém dresu nebyl. Kotouč si však málem srazil do brány obránce Dominik Suchý!
     
    13:55
    Hradec právě vstřelil branku!

    Lvi odskakují na rozdíl dvou branek, musíme říci, že zaslouženě! Krásnou akci začal Kryštof Hroudný, který posunul kotouč na Tomáše Zahradníka, jenž na sebe na křídle navázal pozornost a adresoval krásný pas do předbrankového prostoru na volného DAVIDA CHALUPU, který odrazem o horní tyčku překonal bezmocného Jana Brože! Asistence: Tomáš Zahradník, Kryštof Hroudný.
     
    05:15
    Brankář Brož se teď musel ve svém brankovišti hodně ohánět, létala na něj totiž jedna nebezpečná rána za druhou. Naposledy vychytal Vítka Martince, který zakončoval z bezprostřední blízkosti, když vyrazil puk do bezpečí!
     
    03:46
    Hradec právě vstřelil branku!

    Lvi si vytvořili souvislý tlak a ujímají se zaslouženého vedení! David Chalupa adresoval přesný pas na hůl TOMÁŠE ZAHRADNÍKA, který z ideální palebné pozice mezi kruhy prostřelil gólmana Brože, který se teď právem zlobí na své spoluhráče! Asistence: David Chalupa.
     
    01:45
    Brzy mohl udeřit také na opačné straně ledové plochy, kde rychlý protiútok zakončoval v přečíslení před brankou osamocený David Malík, ale jeho projektil do poloodkryté brány skvěle zmařil gólman Brož, který se bleskově přesunu!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 30. Bušek (Donda), 41. Michálek (Kraučuk) - 4. Zahradník (Chalupa), 14. Chalupa (Zahradník, Hroudný), 25. Hidveghy (Matouš), 33. Malík (Pavlík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Lacina, Vacek, Veselka, Benák, Nguyen "C", Kraučuk "A", Němec, Cejpek, Kopic, Bušek "A", Michálek, Semrád, Suchý, Donda, Abbrent
    Královští lvi Hradec Králové: Weiss (Petr) - Veselý, Matouš, Šebek, Hronek, Zahradník "C", Martinec, Malík "A", Luštinec, Hroudný, Netušil, Hnik, Píč, Matějček, Fanderlik, Čech, Hidveghy, Chalupa "A", Pavlík

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Petr Kotlík, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri