Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:4 (kon.) | Jihlava – Liberec 0:6 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:0 (kon.)
Chomutov – HC Kladno 4:0 (kon.) | Třinec – Olomouc 9:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:4 (0:2, 1:2, 1:0)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 03.03.2013, 11:10 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Hezké sobotní dopoledne, je mou milou povinností přivítat vás u sledování dalšího on-line přenosu ze zimního stadionu v Kotlině. Dnes budeme společně sledovat zápas HC Rebel Havlíčkův Brod - Královští lvi Hradec Králové, který se odehraje v rámci 32. kola ELIOD extraligy mladšího dorostu. Utkání začíná v 11:10.
     
    Rebelové si v posledních třech kolech nemohli užít vítěznou euforii, protože v derby Vysočiny podlehli doma Jihlavě (1:2), po čemž si nespravili chuť na ledě posledního Tábora (1:5) a neuspěli ani v Pardubicích (1:3). Naposledy slavili po závěrečném hvizdu v Brně, kde překvapivě porazili první Kometu 3:1. Havlíčkův Brod má na kontě zatím 25 bodů a v tabulce je na předposledním místě.
     
    Královští lvi mají z předešlých tří zápasů lehce negativní bilanci. Po vysoké porážce na ledě brněnské Komety (1:10) nestačili ani na Spartu Praha, jíž podlehli na jejím ledě 2:4. Náladu si vylepšili až v minulém duelu, když v domácím prostředí porazili jihlavskou Duklu 4:1. V dosavadním průběhu soutěže si připsali na konto 46 bodů a ve startovním poli drží 5. příčku.
     
    Vzájemné zápasy (sezona 2012/13):

    Hradec Králové - Havlíčkův Brod 5:3
    Havlíčkův Brod - Hradec Králové 3:2
    Hradec králové - Havlíčkův Brod 3:4sn
     
    Velice se omlouváme, ale zápas začne v Kotlině už dříve.
     
    Na sestavy obou týmů se podíváme o první přestávce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:56
    Hradec Králové zakládal postupný útok, ale nakonec mířila na Radovana Pavlíka dlouhá nahrávka. Ta však byla o něco delší, hradecký útočník ji nestihl dojet a píská se zakázané uvolnění.
     
    01:15
    V hodně slibné příležitosti se ocitl chvíli po vhazování Ondřej Veselka, který pálil úplně sám z bezprostřední blízkosti. Jeho rána bez přípravy však skončila jen ve Weissově náruči.
     
    01:45
    Brzy mohl udeřit také na opačné straně ledové plochy, kde rychlý protiútok zakončoval v přečíslení před brankou osamocený David Malík, ale jeho projektil do poloodkryté brány skvěle zmařil gólman Brož, který se bleskově přesunu!
     
    02:35
    Se svou troškou do mlýna přispěchal také Dominik Matouš, jehož ránu chytil Brož do náruče.
     
    03:46
    Hradec právě vstřelil branku!

    Lvi si vytvořili souvislý tlak a ujímají se zaslouženého vedení! David Chalupa adresoval přesný pas na hůl TOMÁŠE ZAHRADNÍKA, který z ideální palebné pozice mezi kruhy prostřelil gólmana Brože, který se teď právem zlobí na své spoluhráče! Asistence: David Chalupa.
     
    04:52
    Královéhradecký tlak pokračuje, Rebelové se stále musí bránit s vypětím všech svých sil. Z mezikruží pálil rozjetý Radovan Pavlík, jehož rána byla sražena do ochranné sítě.
     
    05:15
    Brankář Brož se teď musel ve svém brankovišti hodně ohánět, létala na něj totiž jedna nebezpečná rána za druhou. Naposledy vychytal Vítka Martince, který zakončoval z bezprostřední blízkosti, když vyrazil puk do bezpečí!
     
    05:50
    Do akce se po kratší odmlce dostal také Brožův protějšek Michael Weiss, který po tlaku Rebelů ukryl puk ve své náruči, kde jej přidržel, přerušil hru.
     
    06:30
    Gólman Brož si teď zaslouží absolutorium! Nejdříve vychytal Emila Veselého, jehož ránu od modré čáry vyrazil betony. Po neúspěšném protiútoku domácích se na něj hnal v samostatném úniku Tomáš Zahradník, který ztroskotal na připraveném betonu! Maskovaná opor Rebelů si poradila i s dorážkami!
     
    07:20
    Královští lvi mají stále navrch, zatím potvrzují roli papírového favorita. Brankář Brož se několikrát pořádně zapotil a skvělými zákroky udržel svůj tým v nejtěsnějším odstupu za soupeřem.
     
    07:55
    Kupředu se probili také mladí Rebelové, ale z jejich kombinace ve Weissově blízkosti nevzešlo nic nebezpečného, protože kotouče se brzy ujala hradecká obrana.
     
    08:10
    Nyní už se parta z Kotliny musí znovu soustředit na poctivou defenzivu, Východočeši totiž znovu tlačí v útočné fázi na pilu a zaměstnávají gólmana Brože.
     
    09:56
    Hra se nám teď více vyrovnala, kotouč drží na svých holích mnohem častěji už i domácí Rebelové, kteří se nyní pokoušejí vymyslet něco nebezpečného pro gólmana Weisse.
     
    10:50
    Lvi sice odrazili útok svého soupeře, ale neporozuměli si při rozehrávce útočné akce. Dlouhé nahození bylo o trochu delší, než mělo být, a skončilo jen na zakázaném uvolnění.
     
    11:10
    Po několika nepřesnostech na obou stranách se probil ke střele z prostoru kruhu Filip Luštinec, jehož ránu vyrazil brankář Brož betony do rohu pásma.
     
    12:00
    Kotouč při útočné snaze hostů opustil ledovou plochu. Oba týmy střídají a posílají na led čerstvé síly, vhazovat se bude po Brožově pravici.
     
    12:15
    Hradec Králové je zatím o něco nebezpečnějším týmem,čemuž odpovídá i průběžný stav. Nyní se znovu snaží prověřit pozornost gólmana Brože, ale o puk musí bojovat u hrazení.
     
    13:00
    Štěpán Matějček stál na konci útočné kombinace, když vypálil z prostoru kruhu, ale Jan brož byl znovu na místě, když vyrazil puk betony.
     
    13:55
    Hradec právě vstřelil branku!

    Lvi odskakují na rozdíl dvou branek, musíme říci, že zaslouženě! Krásnou akci začal Kryštof Hroudný, který posunul kotouč na Tomáše Zahradníka, jenž na sebe na křídle navázal pozornost a adresoval krásný pas do předbrankového prostoru na volného DAVIDA CHALUPU, který odrazem o horní tyčku překonal bezmocného Jana Brože! Asistence: Tomáš Zahradník, Kryštof Hroudný.
     
    14:56
    Hradec Králové je při chuti a snaží se ze svého aktuálního psychického rozpoložení vytěžit co nejvíce. Brodská obrana o práci rozhodně nemá nouzi.
     
    15:50
    Havlíčkův Brod drží puk na svých holích a snaží se něco vymyslet, ale má to těžké, protože hosté se zatím prezentují důraznou a pozornou defenzivou.
     
    16:20
    Východočeši mají puk ve své moci, ale podobně jako před chvílí rebelové se zatím mrně snaží vyzrát na obranný blok svého soupeře. Havlíčkův Brod se brání dobře.
     
    17:00
    Tomáš Zahradník se prokličkoval brodskou obranou až k brance a hledal v pádu před brankou někoho ze spoluhráčů, ale zde nikdo v hradeckém dresu nebyl. Kotouč si však málem srazil do brány obránce Dominik Suchý!
     
    17:44
    Brodská obrana uťala hradeckou kombinaci, ale po zisku kotouče se osvobodila jen za cenu odpískaného zakázaného uvolnění. Další vhazování před brankou Jan Brože.
     
    18:15
    David Malík se elegantní stahovačkou zbavil svého strážce a pálil z mezikruží, ale ztroskotal na Brožových betonech. K dorážce se hnal Radovan Pavlík, ale brankář Brož puk ze své výstroje nepustil!
     
    19:02
    Rebelové se usadili v útočném pásmu a ze své aktivity vytěžili první přesilovou hru. Na trestnou lvici míří jako první Radovan Pavlík (HKR) za sekání.
     
    19:33
    Lvi teď odvedli skvělou práci, protože zavezli kotouč do útočného pásma, kde jej na poměrně dlouhou dobu dokázali podržet a ukrojit vteřinky ze svého trestu.
     
    19:50
    Tomáš Zahradník, zatím asi nejnebezpečnější hráč Hradce Králové, se předvedl znovu v dobrém světle. Při vlastním oslabení pálil z mezikruží, ale jeho štiplavou ránu srazil do rohu pásma Dominik Suchý.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První dvacetiminutovka vyšla mnohem lépe hostům z Hradce Králové, kteří byli po celou dobu nebezpečnější a dočkali se zaslouženého vedení, když se trefili Tomáš Zahradník a David Chlupa. Havlíčkův Brod se také několikrát nastěhoval do útočného pásma, ale v ofenzivě se zatím hodně trápí, gólmana Weisse zaměstnal minimálně. Před prostřední částí, jež začne asi v 11:49, platí v Kotlině stav 0:2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Začala nám prostřední část. Uvidíme, zda se obraz hry ve srovnání s první třetinou změní. Mladí Rebelové ještě dohrávají zbytek přesilové hry.
     
    20:50
    Domácí přesunuli hru do útočného pásma, kde se rozestavili do přesilovkového postavení, ale dobře napadající hosté brzy vybojovali puk a osvobodili se.
     
    21:30
    Hradec Králové se ubránil v oslabení bez úhony a nyní už může mnohem směleji pomýšlet na útok. Rebelové se zatím brání dobře, puk drží v obranném pásmu u hrazení.
     
    22:00
    David Donda se předvedl hezkou ranou z prostoru kruhu, když jeho rána skončila na vyrážečce pozorného gólmana Weisse, který stále drží čisté konto.
     
    22:40
    Hosté drží puk na svých holích a operují s ním v útočném pásmu. Brankář Brož zasahoval po chvíli svou lapačkou, do níž chytil nepříliš povedenou střelu z uctivé vzdálenosti.
     
    23:30
    Další útok dokázala havlíčkobrodská obrana odrazil a domácí už míří kupředu. Zatím se trápí s přechodem do útočného pásma, uvidíme, jak si povedou teď.
     
    24:20
    Do Weissovy blízkosti sice parta z Kotliny pronikla, ale dlouho se zde neohřála, protože hosté vybojovali puk a sami mohou založit rychlý protiútok.
     
    24:47
    Hradec právě vstřelil branku!

    Tak tohle je pro brodský soubor zlé, hosté vedou už o tři branky! Dominik Matouš poslal přesný pas na hůl PATRIKA HIDVEGHYHO, který povedenou ranou z příznivé palebné pozice u kruhů prostřelil gólmana Brože! Asistence: Dominik Matouš.
     
    25:50
    Východočeši stále nemají dost a i nadále nenechávají brodskou obranu ani na chvíli vydechnout. tentokrát si však nepohlídali offsajdové postavení.
     
    26:15
    Královéhradečtí mladíci se usídlili v útočném pásmu, ale kotouč nemají po kontrolou, když o něj musejí neustále bojovat u mantinelů.
     
    26:55
    Hosté se pokoušeli o rozehrávku z obranného pásma, ale ta jim nevyšla, protože u boxu časoměřičů zachytil krátkou přihrávku David Donda.
     
    27:35
    Hosté z královského města pokračují v útočné aktivitě, ale jejich snaha zatím nedopadla na úrodnou půdu, protože brankář Brož zasahovat dosud nemusel a sleduje jen dění před sebou.
     
    28:20
    Po zakázaném uvolnění pálil od modré čáry Jan Vacek, jehož střelu ještě chtěl tečovat mezi kruhy postavený Jakub Abbrent, ale kotouč ještě před ním srazil do bezpečí hradecký hráč.
     
    29:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Mladí Rebelové dělají čest svému bojovnému jménu a vracejí se do hry o body! Volný prostor se na levém křídle otevřel před Davidem Dondou, který si nabruslil do útočného pásma, kde sice o kotouč přišel, ale hradecký obránce chyboval, když puk hned vzápětí odevzdal brodskému útočníkovi zpět. Ten toho využil dokonale, když naservíroval z rohu pásma puk do okraj levého kruhu, kde se do puku vší silou opřel DAVID BUŠEK, jehož dělovka skončila u levé Weissovy tyčky! Asistence: David Donda.
     
    30:50
    Hra se nám vyrovnala, sledujeme souboj o střední pásmo, který už trvá dlouho, ale stále nemá svého vítěze. To za vedení 1:3 pochopitelně vyhovuje hostům.
     
    31:35
    Královští lvi si znovu začínají vynucovat územní převahu, jíž měli na své straně takřka po celou dobu první dvacetiminutovky. Obrana Rebelů však zatím zaslouží pochvalu.
     
    32:10
    Tomáš Nguyen s Jakubem Kraučukem zkoušeli kombinací vyšachovat královéhradeckou obranu, ale po jedné z nepřesných přihrávek se mezi kruhy ujali kotouče hosté a vyvážejí puk.
     
    32:20
    Dvouminutový trest obdržel David Bušek (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil sekáním.
     
    32:45
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hosté poměrně brzy odpovídají a znovu se ujímají tříbrankového náskoku! Při přesilovkové kombinaci přiťukl Radovan Pavlík na modré čáře kotouč na DAVIDA MALÍKA, který nic nevymýšlel a vypálil. Dobře udělal, protože puk doplachtil přesně k levé tyčce brankáře Brože, jenž na puk nemohl dosáhnout! Asistence: Radovan Pavlík.
     
    33:45
    Hradec Králové se rázem mnohem více uklidnil a pevně třímá otěže zápasu ve svých rukách. Rebelové se teď nemohou na delší dobu probít k puku.
     
    34:34
    Kapitán Tomáš Nguyen potvrdil úlohu vůdce a z prostoru kruhu zkusil štěstí. Jeho projektil neměl špatné parametry, mířil pod horní tyčku, ale Michael Weiss měl dobrý výhled a lapačkou vytěsnil puk do bezpečí.
     
    35:10
    David Michálek teď využil drobného zaváhání hradeckého obránce, který u zadního mantinelu hostujícího pásma podklouzl. Brodský útočník předložil puk svým spoluhráčům, kteří teď kombinují.
     
    36:10
    Hosté získali ve středu pole kotouč a hnali se rychle kupředu. Bylo z toho zajímavé přečíslení, které však nic nebezpečného pro Jana Brože nepřineslo, protože skončilo nepřesnou nahrávkou.
     
    36:22
    Vítek Martinec (HKR) odjíždí na lavici hanby ke dvěma minutám za hákování.
     
    37:00
    Jakub Lacina se ocitl u puku po přesné přihrávce a na modré čáře střílel, jenže jeho rána tečovala chrániče hradeckého hráče a skončila v rohu pásma.
     
    37:30
    Tomáš Cejpek rozjel hezkou akci, když se v tísni prokličkoval z kruhu kolem hradeckých hráčů a předložil gólovou nahrávku na Jakuba Abbrenta, jenž z několika kroků pálil bez přípravy jen do Weissova betonu!
     
    38:00
    Jakub Kraučuk našel zpoza brány hezkým pasem Davida Michálka, který pálil zblízka a bez přípravy, ale netrefil puk ideálně a minul bránu! Gólman Weiss zasahovat nemusel.
     
    38:50
    Vyloučen je na 2 minuty Emil Veselý (HKR) za sekání hry.
     
    39:45
    Domácí se v závěru prostřední části drželi u puku a kombinovali v blízkosti gólmana Weisse, ale ke střele se neprobili, hosté dobře zhustili prostor před Weissovým brankovištěm.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostřední části jsme viděli celkem tři branky. Nejdříve se prosadil Patrik Hidveghy, který zajistil hostům už tříbrankové vedení. Střelecké trápení rebelů prolomil David Bušek vrátil svůj tým do hry o body, ale zanedlouho Královští lvi udeřili počtvrté, když se trefil do černého David Malík. Před závěrečným dějstvím, jež začne zhruba ve 12:33, vede Hradec Králové v Kotlině vysoko 4:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se radují podruhé a vracejí se do hry o body! Jakub Kraučuk při přesilové hře poslal křížnou nahrávku na rozjetého DAVIDA MICHÁLKA, který nabral rychlost, při samostatném úniku si sjel až k brance a z mírného úhlu na levé straně poslal puk hezkou střelou mimo Weissův dosah! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    40:45
    Do hokejového vězení usedá ke dvěma minutám Tomáš Cejpek (HBR) za podražení.
     
    41:30
    Hned třikrát pálil od modré čáry po přiťuknutích od svých spoluhráčů Emil Veselý, ale kotouč ani v jednom případě mezi tři tyče nedoletěl, protože byl pokaždé sražen mimo Brožovu svatyni.
     
    42:01
    Filip Hronek (HKR) vyfasoval 2 minuty za podražení. Poměr sil na ledě se vyrovná.
     
    43:00
    Mladí Rebelové už jsou v plném počtu a začíná jim zkrácená hra v početní převaze. Kotouč zavezl do útočného pásma Jakub Abbrent, který teď bojuje v jeho rohu.
     
    43:34
    S vyloučeními se nám teď v Kotlině roztrhl pytel, hlavní rozhodčí má plné ruce práce. Štěpán Matějček (HKR) se dopustil podražení a jeho tým se bude muset bránit ve třech.
     
    44:14
    Po nepřesné střele od modré čáry hosté založili rychlý protiútok, ale brodská obrana se stihl včas vrátit a nakonec počínající požár uhasila dříve, než mohl nadělat škody.
     
    44:54
    Havlíčkův Brod si teď vůbec nevěděl rady s tím, jak má přejít do útočného pásma. Jako kdyby se na to už nemohl dívat obránce Dominik Suchý, který si vzal puk, přejel modrou čáru a okamžitě vystřelil. Kotouč doplachtil do Weissovy náruče.
     
    45:32
    Pokud se dnes Rebelům něco daří, tak je to nepochybně blokování střel. Další hradecký projektil, který brankář Brož nemusel likvidovat, byl sražen do rohu pásma.
     
    45:50
    Do samostatného úniku se ihned po svém návratu na ledovou plochu dostal Štěpán Matějček, ale zblízka si vylámal zuby na Brožových betonech!
     
    46:13
    Jakub Lacina (HBR) - 2 minuty - sekání.
     
    47:30
    Adam Čech dvakrát pálil od modré čáry a zejména jeho první projektil byl velice nebezpečný, když gólman Brož puk vůbec neviděl, ale těžil ze svého dobrého postavení, protože puk vyrazil ramenem!
     
    48:55
    Hradecký tlak už ochabl a brodská obrana v čele s gólmanem Brožem, který čelil vydatné spršce střel, si může alespoň na chvíli odpočinout.
     
    49:35
    Východočeši založili postupný útok a obsadili palebné pozice v útočném pásmu. Nakonec však nezhrozili, protože brankář Brož u své prvé tyčky chytil odražený puk přerušil hru, čímž vydatně pomohl svým spoluhráčům.
     
    50:00
    Vepředu teď kombinují i havlíčkobrodští mladíci, ale hradecká obrana jim nedopřává ani centimetr ledu zadarmo. Sledujeme tak četné souboje u hrazení.
     
    50:45
    Dvakrát v krátkém časovém sledu zkoušel štěstí Jiří Kopic. První projektil mu nesedl a proletěl daleko od branky, ale při druhém, který vyletěl z pravého kruhu, už se musely činit Weissovy betony.
     
    51:10
    Tomáš Zahradník jel úplně sám na gólmana Brože, který se opět zaskvěl bravurním zákrokem ve svém brankovišti, když se roztáhl od tyčky k tyčce a nepropustil kus černé gumy za svá záda! Tentýž hráč zakončoval zblízka o několik sekund později, ale minul bránu.
     
    51:22
    Na ledě zůstal v rohu brodského pásma ležet Martin Semrád, který se hodně těžce zvedal z ledu. Nakonec ale po svých odjel na střídačku a měl by pokračovat bez zdravotní újmy v zápasu.
     
    52:30
    Východočeši odrazili útok havlíčkobrodské družiny a teď obléhají branku, jíž dnes brání skvěle chytající Jan Brož. Další zákrok vytahoval v posledních okamžicích nemusel.
     
    53:35
    Další hradecký gól měl na holi Štěpán Matějček, který pálil trestuhodně sám z bezprostřední blízkosti po přesné nahrávce Dominika Matouše zpoza branky, ale gólman Brož ramenem vytáhl další úžasný zákrok!
     
    54:50
    Havlíčkův Brod si vynutil chvilkovou územní převahu, při níž se musel proti několika nebezpečným střelám činit Michael Weiss. Brankář hostů však v této zkoušce obstál a drží dvoubrankový náskok.
     
    55:56
    Domácí hokejisté drží puk na svých holích, ale k hradecké brance mají hodně daleko. Královéhradečtí hrají přesně to, co při vedení 4:2 potřebují.
     
    56:15
    Adam Čech zakončil povedenou kombinaci Královských lvů, když se opřel do puku v prostoru pravého kruhu. Našel však u přední tyčky jen Brožovu nachystanou náruč.
     
    56:56
    Hosté sevřeli svého soupeře z Vysočiny do pevného objetí a i nadále nepříjemně dorážejí na gólmana Brože, který si dnes na nedostatek práce rozhodně nemůže stěžovat.
     
    57:43
    Mladým bojovníkům z Kotliny se vůbec nedaří dostat puk na delší dobu pod kontrolu, hosté se velmi dobře brání a soupeře k ničemu vážnějšímu nepouštějí.
     
    58:30
    Obrázek hry se nemění, stále sledujeme především bojovnou partii, při níž Východočeši velmi pečlivě střeží svůj dvoubrankový náskok, který by jim zaručoval plný bodový zisk.
     
    58:43
    Hradec Králové vyhodil puk přes všechny čáry a píská se jeho zakázané uvolnění. Gólman Brož však zůstává v brance, domácí hru bez brankáře ještě nezkoušejí.
     
    58:58
    Jakub Lacina (HBR) míří na trestnou lavici za podražení společně s Tomášem Nguyenem (HBR), který dostal 2 minuty za nepovolenou výstroj. Utkání je tak zřejmě definitivně rozhodnuté, hosté by museli totálně zkolabovat, aby o všechny tři body ještě přišli. Východočeši si berou oddechový čas.
     
    59:49
    Hosté to teď při dlouhé přesné kombinace přehnali s krásou, když se snažili "zavést puk až do kuchyně" a o kotouč přišli. Sudí ještě vykázal na lavici hanby Emil Veselého (HKR) za sekání.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Havlíčkův Brod vyhrál poslední třetinu 1:0, když se trefil David Michálek, ale ze tří bodů se radují hosté z Hradce Králové, kteří si do východních Čech vezou výhru 4:2. To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost, přeji vám hezký zbytek víkendu a u mládežnického hokeje z Kotliny zase někdy na shledanou. (13:08:15)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 30. Bušek (Donda), 41. Michálek (Kraučuk) - 4. Zahradník (Chalupa), 14. Chalupa (Zahradník, Hroudný), 25. Hidveghy (Matouš), 33. Malík (Pavlík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Lacina, Vacek, Veselka, Benák, Nguyen "C", Kraučuk "A", Němec, Cejpek, Kopic, Bušek "A", Michálek, Semrád, Suchý, Donda, Abbrent
    Královští lvi Hradec Králové: Weiss (Petr) - Veselý, Matouš, Šebek, Hronek, Zahradník "C", Martinec, Malík "A", Luštinec, Hroudný, Netušil, Hnik, Píč, Matějček, Fanderlik, Čech, Hidveghy, Chalupa "A", Pavlík

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Petr Kotlík, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri