Brynäs – Skellefteå 3:7 (kon.) | MODO – Färjestad 3:5 (kon.)
konec
MODO Örnsköldsvik
3:5 (1:1, 2:2, 0:2)
Färjestad Karlstad
Čtvrtek 14.03.2013, 19:10Play-off švédské Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z dnešního online přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou. (21:37:16)
     
    Dnešní utkání je u konce, domácí opět nezvládli souboj s Fäjrestadem, které na ledě MODO prostě neprohrává. Utkání se sice vyvíjelo v jeho průběhu různě, chvílemi byli lepší hosté, chvílemi domácí, kteří i nějaký čas vedli, ovšem nakonec se z vítězství radují hosté, kteří po úvodní výhře na svém ledě vedou ve čtvrtfinálové sérii již 2:0.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Ještě se bude vylučovat, tentokrát na obou stranách, za domácí usedá na trestnou lavici Müller za hrubost, za hosty je vyloučen Åslund za krosček a pozor, ještě i Tollefsen!
     
    59:07
    Domácí v plném počtu.
     
    59:00
    Začíná poslední minuta zápasu.
     
    58:50
    Färjestad právě vstřelil branku!
    To bylo rychlé! Sotva domácí gólman opustil branku, dostal se do úniku ANDERS BASTIANSEN a do prázdné brány dává rozhodující gól utkání! Asistence: Marius Holtet, Joakim Hillding.
     
    58:45
    To se dalo čekat - Starkbaum opouští bránu, domácí to zkouší v power-play!
     
    58:38
    Ale pozor, Lee je vyloučen na dvě minuty za podražení, přesilová hra hostů končí a co víc, za zhruba půl minuty budou domácí v plném počtu a budou hrát přesilovou hru!
     
    58:30
    Hosté kontrolují své jednobrankové vedení, přesilová hra se jim k tomu se jim náramně hodí.
     
    57:07
    To je nepříjemné, Påhlsson je vyloučen na 2 + 10 za faul zezadu, domácí budou dohrávat téměř po celý zbytek třetí třetiny v oslabení.
     
    56:29
    Trenér MODO Ulff Samuelsson vypadá dosti ustaraně, jeho tým má již jen něco málo přes tři minuty na vyrovnání, ovšem hosté hrají výborně.
     
    55:33
    Cumiskeyho střela zblokována obranou FBK mimo bránu.
     
    55:00
    Začíná poslední pětiminutovka třetí třetiny, povede se domácímu týmu vyrovnat?
     
    53:47
    Hosté rozhodně nechtějí bránit jednobrankový náskok, Bastiansen střílí na bránu, Starkbaum chytá.
     
    52:15
    Hosté v plném počtu.
     
    51:48
    Färjestad právě vstřelil branku!
    CHRIS LEE dává přesnou střelou z mezikruží svou druhou branku zápasu a celkově čtvrtou svého týmu, Färjestad jde do vedení na 4:3! Asistence: Joakim Hilldong, Per Åslund.
     
    51:28
    Tentokrát špatně střídají domácí, kteří mají příliš mnoho hráčů na ledě, přesilová hra MODO končí, bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 10. Ritola (Gunnarsson, Müller), 33. Skröder (Öberg, Cumiskey), 36. Sundström (Müller, Skröder) – 13. Hillding (Åslund, Lee), 30. Lee (Lajunen), 37. Lundh (Berglund, Wallin), 52. Lee (Hilldong, Åslund), 59. Bastiansen (Holtet, Hillding)


    MODO Örnsköldsvik: Starkbaum (Ullmark) - Ahnelöv, Regehr, Lehtivuori, Cumiskey, Torp, Kousa - Skröder, Sundström, Spina - Nagy, Påhlsson, Kempe - Öberg, K. Forsberg, Madsen - Ritola, Bentsson, Gunnarsson, Müller
    Färjestad Karlstad: Salák (Pettersson-Wentzel) - Lee, Nygren, Wallin, Tollefsen, Grundel, Lajunen, Westlund - Berglund, Wallin, Lundh - Åslund, Connolly, Görtz - Johansson, Hillding, Holtet - Nygård, Röymark, Bastiansen, Thorell
    bahis siteleri