Zvolen – Banská Bystrica 3:2 (2:1 po s.n.) | Košice – Poprad 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
HK Poprad
sk Čtvrtek 14.03.2013, 18:00Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    Skončilo sa piate štvrťfinálové stretnutie Košíc a Popradu. Séria sa sťahuje pod Tatry, Košice v nej vyhrávajú 3:2 na zápasy.

    Zo Steel arény sa s vami lúči Veronika Pancuráková.
    (20:18:45)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:32
    Vhadzovať sa bude pred Hylákom, Sidor ostáva na striedačke.
     
    59:32
    Oddychový čas hostí.
     
    59:05
    Haščák veľmi takticky zo stredného pásma nastreľuje puk na Sidora a nedovoľuje mu tak opustiť priestor brány.
     
    58:30
    Sidor ešte stále na svojom mieste, košice aaktuálne puk odpálili až do útočného pásma.
     
    58:00
    Do konca tretiny ostávajú 2 minúty, hostia sa vrhajú do útočenia.
     
    57:06
    Za košickou bránou bojoval o puk Vandas s Balánom. Proti košickej prevahe však nemali šancu a domáci puk posielajú až pred Sidora.
     
    56:34
    Haščák v pásme posunul puk Pašekovi, no jeho strelecký pokus zrazený až na ochrannú sieť.
     
    55:22
    Košice dali gól!

    Obrovský výbuch radosti v Steel aréne. Košičania zúžitkovali streleckú prevahu. Oliver Jokeľ naservíroval pred odkrytú časť brány puk na hokejku ŠTĚPÁNA NOVOTNÉHO a ten puk umiestnil za Sidorov chrbát. Asistencie si pripisujú Oliver Jokeľ a Juraj Cebák.
     
    53:50
    Popradský gólman v tomto stretnutí skutočne exceluje. Košičania ho už musia mať akurát tak dosť. Pomer striel doposiaľ 34:23 v prospech oceliarov.
     
    53:10
    Pokračuje strelecká aj útočná prevaha Košičanov. Puk smeroval pred bránu a domácim publikom to len tak zahučalo. Nikto z tmavomodrých tam však nebol a nemohol vypáliť.
     
    52:36
    Cebák prenikol s pukom do útočnej tretiny oceliarov, následne sa ho zmocnil Pašek, ktorý prihrávkou do medzikružia našiel Haščáka, no ten v tiesnenej pozícii mieril svoju strelu iba mimo priestoru brány.
     
    51:25
    Košičania už dvíhali ruky nad hlavy! Takmer od útočnej modrej čiary vypálil puk Tomáš Marcinko a o následnú dorážku sa pokúšali jeho spoluhráči. Sidor však puk prikryl a nasledovalo opäť iba emotívne zakončenie situácie v podobe postrkovania.
     
    50:50
    Poprad si rovnako ako jeho súper uvedomuje dôležitosť tohto stretnutia. Už začínajú pracovať emócie a po prerušení sledujeme mierne postrkovanie.
     
    50:20
    Domáci naďalej v útočnom pásme. Aktívny Haščák pred Sidorom dobre tieni, ale popradský gólman si na puk dáva aj tak veľký pozor.
     
    49:50
    Ocelairi späť v útočnom pásme. Z ľavej strany sa pri mantineli k puku dostal Haščák, ktorý aj následne vypálil z "polootočky", ale len do betónov Sidora.
     
    49:00
    Hostia sa vymanili spod tlaku Košíc. Poprad na útočnej modrej čiare ale zastavil verdikt čiarového rozhodcu signalizujúci postavenie v ofsajde.
     
    48:20
    Marek Slovák v pásme si už druhýkrát po sebe v krátkom čase vypracoval priestor na strelu, opäť však nemala prívlastok gólová. Sidor nevie, kam skôr skočiť, no so Slovákovym pokusom si poradil.
     
    47:30
    V Košiciach sú aktívnejší domáci hokejisti. Tí súperovi nedávajú poriadne ani dýchať a ustavične sa tlačia do zakončenia.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 15. Jokeľ (Slovák), 32. Štrbák (Cebák), 56. Novotný (Jokeľ, Cebák) – 4. Takáč (Vaic, Stanfield), 18. Vandas (Hvila, Suchý)


    HC Košice: Hylák, Štrbák (C), Cebák, Šeda, Deyl, Macejko, Novák, Takáč, Gajdoš - Jenčík, Pašek, Haščák (A) - Svitana, Marcinko (A), Spilar - Jokeľ, Slovák, Novotný - Boltun, Hričina, Gmitter
    HK Poprad: Sidor - Šterbák, Suchý (A), Kovačevič (A), Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic (C), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Takáč Samuel

    Rozhodčí: P. Jonák, D. Konc - R. Gajan, M. Korba
    bahis siteleri