Boston – Florida 4:1 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Columbus – Chicago 1:2 (1:2 po s.n.)
Carolina – Washington 2:3 (kon.) | Tampa – NY Islanders 0:2 (kon.) | Winnipeg – NY Rangers 3:1 (kon.)
St. Louis – Arizona 3:0 (kon.) | Minnesota – Colorado 5:3 (kon.) | Dallas – Anaheim 1:2 (0:2 po s.n.)
Vancouver – Nashville 7:4 (kon.) | San Jose – Los Angeles 4:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
Florida Panthers
Pátek 15.03.2013, 00:01NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Domácí potvrdili roli favorita a zvítězili hladce 4:1. Skóre otevřel už ve 4. minutě Chára. Bergeron v 15. minutě upravil stav na 2:0 a s hosty to nevypadalo vůbec dobře, domácí měli jasně více ze hry. Ve 24. minutě snížil Matthias na 2:1, ale ani to panterům nepomohlo. v 54. minutě Thornton skóroval na 3:1, následovalo vyloučení Floridy a bylo takřka rozhodnuto. v 60 minutě ještě ukončil střelecký účet do prázdné branky Bergeron svým 2. gólem. To je dnes vše, děkuji za pozornost. (03:19:15)
     
    1. hvězda: Tuko Rask (BOS) 29/30 - 96,7%
    2. hvězda: Patrice Bergeron (BOS) (2+0)
    3. hvězda: Shawn Matthias (FLO) (1+0)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    PATRICE BERGERON dostal přihrávku od Marchanda a nikým nezastavený mířil na prázdnou branku.
    Asistence: Brad Marchant
     
    55:44
    Hráčů Floridy bylo na ledě 6. Domácí tedy čeká v závěru utkání přesilová hra, kde mohou potvrdit dnešní vítězství. Trest odsedí Huberdeau.
     
    53:43
    Bruins právě vstřelili branku!
    SHAWN THORNTON posílá Boston do dvoubrankového vedení! Forvard Bostonu nalákal Clemmensena na sebe, brankář hostí si vyjel z branky a nechal jí takřka prázdnou. Poté Thornton přihrál z úhlu na volného Pailleho, který poslal kotouč na prázdnou branku. Ten však po odrazu pouze poskakoval po brankové čáře a než se stihl brankář vrátit, Thornton jej dojel a dorazil.
    Asistence: Daniel Paille, Gregory Campbell
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    35:50
    Boston bude hrát oslabení, domácích bylo na ledě 6. Trest odsedí Thornton (BOS)
     
    32:28
    Horton (BOS) putuje na 2 minuty na trestnou lavici - nedovolená hra vysokou holí.
     
    23:10
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida vstřelila branku v oslabení! Lucic nepřesně přihrál v útočném pásmu Bostonu na jednoho z obránců. Ke kotouči nejrychleji přispěchal SHAWN MATTHIAS, dostal se do úniku a krásnou kličkou překonal Raska.
    Bez asistence
     
    21:38
    2 minuty za bránění ve hře si odsedí Gudbranson. (FLO)
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    14:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nádherný gól Bostonu! Několika svižnými přihrávkami se dostali ze svého pásma až do útočného pásma, kde doslova vymíchali hostující obranu. Finální přihrávku naservíroval Marchand na hůl PATRICE BERGERONA, který měl prázdnou branku a bez problémů posílá domácí do dvoubrankového vedení.
    Asistence: Brad Marchand, Tyler Seguin
     
    03:55
    Bruins právě vstřelili branku!
    Po nevydařeném začátku skóre otevírají přece jen domácí! Nedorozumění v obraně Floridy medvědi využili, Horton přihrál Krejčímu před branku, ten ihned vypálil, avšak kotouč do svatyně Clemmensena nepropasoval. Odražená střela dojela po mantinelu až ke ZDENO CHÁROVI, který nekompromisní střelou zavěsil.
    Asistence: David Krejčí, Nathan Horton
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Boston Bruins:
    Boston patří letos mezi nejlepší týmy v lize a i v této sezóně se s nimi musí počítat do závěrečných bojů o Stanley cup. Boston se momentálně nachází na 4. pozici ve Východní konferenci, ale na první Montreal ztrácí pouhý jeden bod. Medvědi z Massachusetts se letos prezentuje skvělou obranou, spíše nejlepší v lize. Dostali pouze 53 gólů ve 24 zápasech.

    Florida Panthers:
    Florida Panthers patří v NHL už dobrých pár let mezi papírově slabší týmy. Aktuální pozice panterů je 15.místo Východní konference, tím pádem poslední. Jedna z největších problémů Floridy je, že nemá kvalitního brankáře. Florida dostala už 101 gólů ve 27 zápasech.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 0:00.

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 4. Chára (Krejčí, Horton), 15. Bergeron (Marchand, Seguin), 54. Thornton (Paille, Campbell), 60. Bergeron (Marchand) – 24. Matthias


    Boston Bruins: Rask (Khudobin) - Boychuk, Chára, Seidenberg, Hamilton, Johnson, Ference - Horton, Krejčí, Lucic - Seguin, Bergeron, Marchand - Caron, Peverley, Pandolfo - Thornton, Cambell, Paille
    Florida Panthers: Clemmensen (Markstrom) - Gudbranson, Cambell, Strachan, Kuba, Yonkman, Robak - Mueller, Shore, Huberdeau - Kopecký, Goc, Fleischmann - Skille, Matthias, Rheault - Parros, Smithson, Santorelli

    Rozhodčí: St. Laurent, Furlatt - Miller, Sericolo
    bahis siteleri