Boston – Florida 4:1 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Columbus – Chicago 1:2 (1:2 po s.n.)
Carolina – Washington 2:3 (kon.) | Tampa – NY Islanders 0:2 (kon.) | Winnipeg – NY Rangers 3:1 (kon.)
St. Louis – Arizona 3:0 (kon.) | Minnesota – Colorado 5:3 (kon.) | Dallas – Anaheim 1:2 (0:2 po s.n.)
Vancouver – Nashville 7:4 (kon.) | San Jose – Los Angeles 4:3 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:3 (2:0, 0:1, 0:2)
Washington Capitals
Pátek 15.03.2013, 00:10 • PNC Arena (18 176) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hvězdy utkání:
    1. Mike Ribeiro (WAS) - 1 bod (1+0)
    2. Michal Neuvirth (WAS) - 36 zásahů, 94,74%
    3. Alexander Ovečkin (WAS) - 2 body (1+1) (02:43:54)
     
    Washington v dnešním utkání přerušil tři zápasy trvající sérii porážek, když v divizním derby dokázal otočit vývoj zápasu, a nakonec na ledě Caroliny zvítězit 3:2. V první třetině byli domácí Hurricanes jasně lepší, a díky brankám Sjomina a Dwyera se taky dostali do vedení. Ve druhé části se ale hra Caps zlepšila, z čehož rezultoval gól z hole Crabba. Minutu po nástupu do třetí periody se podařilo srovnat Ovečkinovi a v 58. minutě dorážel Ovečkinův nájezd na Ellise Ribeiro.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    57:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Alex Ovečkin jel sám na branku, podařilo se mu přehodit beton Ellise, avšak zdálo se, že puk za brankovou čáru nedoklouže. Proto do černé gumy šťouchl ještě MIKE RIBEIRO, který jen tak tak, že posunul kotouč za brankovou čáru. Jeho gól totiž musel potvrdit až videorozhodčí. Capitals tedy otáčejí skóre! Asistence: Alexander Ovečkin, John Carlson.
     
    41:01
    Washington právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Washington na začátku třetí třetiny vyrovnává díky svému kapitánovi ALEXANDRU OVEČKINOVI, který se prosazuje podesáté v sezóně! Asistence: Troy Brouwer, Nicklas Bäckström.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    25:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals vstoupili do druhé třetiny hodně aktivně a přichází zasloužená odměna. JOEY CRABB dostal před branku parádní přihrávku od levého mantinelu, kterou měl na svědomí Aaron Volpatti. Pro Crabba už nebyl problém skórovat. Asistence: Aaron Volpatti, Karl Alzner.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    08:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Do protipohybu brankáře Michala Neuvirtha dokázal mezi kruhy parádně tečovat PAT DWYER Gleasonovu střelu. Carolina jde do dvoubrankového vedení! Asistence: Tim Gleason, Joe Corvo.
     
    01:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    ALEXANDER SJOMIN se prosazuje proti týmu, ve kterém několik sezón hrál! Na brankovišti zůstal úplně zapomenutý, a když mu na jeho hůl poslal přesně puk Eric Staal, tak ruský reprezentant pohotovou otočkou pokořil Neuvirtha brance Caps. Asistence: Eric Staal, Jiří Tlustý.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Carolina Hurricanes: Ellis (Peters) – Faulk, Harrison, Corvo, Gleason, McBain, Sanguinetti – Sjomin, Staal E. (C), Tlustý – Skinner, Staal J., Jokinen – Dwyer, Nash, Bowman – Wallace, Brent, Terry. Trenér: Kirk Muller

    Washington Capitals: Neuvirth (Holtby) – Alzner, Kundrátek, Carlson, Schultz, Poti, Oleksy – Ovečkin (C), Bäckström, Hendricks – Brouwer, Johansson, Fehr – Ward, Ribeiro, Chimera – Crabb, Beagle, Volpatti. Trenér: Adam Oates

    Rozhodčí: .
     
    Vítejte u sledování zápasu NHL, kdy se dnes na sebe narazí týmy Carolina Hurricanes a Washington Capitals. My vám z tohoto utkání přineseme změny stavu, utkání startuje v 00:10.
     
    Oba týmy zažívají zcela jinou sezónu. Carolina, která loni nepostoupila do vyřazovacích bojů, letos patří k nadprůměrným mužstvům. S jednatřiceti body vede Jihovýchodní divizi, čímž ji tak patří i celkově třetí místo ve Východní konferenci. Zato Washington, jenž v minulých letech patřil k favoritům na zisk Stanley Cupu, je v aktuální sezóně největším zklamáním. Nedaří se ani kapitánu Ovečkinovi, a je ho tým tak strádá. Capitals jsou po Floridě nejhorším celkem celé soutěže, během 25 zápasů totiž svěřenci trenéra Adama Oatese dokázali nasbírat jen 21 bodů.
     
    V noci z úterý na středu spolu oba týmy hrály v hlavním městě Spojených států a výsledek dopadl jednoznačně. Hostující Hurricanes přejeli domácí hokejisty jednoznačně 4:0.
     
    Nejproduktivnější hráči obou týmů:
    CAR: Eric Staal (Ú)
    31 bodů (12+19)

    WAS: Mike Ribeiro (Ú)
    28 bodů (9+19)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:10.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 2. Sjomin (Staal E., Tlustý), 9. Dwyer (Gleason, Corvo) – 26. Crabb (Volpatti, Alzner), 42. Ovečkin (Brouwer, Bäckström), 58. Ribeiro (Ovečkin, Carlson)


    Carolina Hurricanes: Ellis (Peters) – Faulk, Harrison, Corvo, Gleason, McBain, Sanguinetti – Sjomin, Staal E. (C), Tlustý – Skinner, Staal J., Jokinen – Dwyer, Nash, Bowman – Wallace, Brent, Terry.
    Trenér: Kirk Muller

    Washington Capitals: Neuvirth (Holtby) – Alzner, Kundrátek, Carlson, Schultz, Poti, Oleksy – Ovečkin (C), Bäckström, Hendricks – Brouwer, Johansson, Fehr – Ward, Ribeiro, Chimera – Crabb, Beagle, Volpatti. Trenér: Adam Oates

    Rozhodčí: Dwyer, Rooney – Wheler, MacPherson

    Diváci: 16 810
    bahis siteleri