CSKA Moskva – Dynamo Moskva 0:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Dynamo Moskva
Pátek 15.03.2013, 16:30Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Obrovská radost vypukla na střídačce Dinama. Hosté se v závěru třetí části dostali do vedení zásluhou Nováka. CSKA se následně snažilo o vyrovnaní, ale neúspěšně. Nutno dodat, že Jerjomenko odvedl společně s obranou výborný výkon a domácí to měli v útočné fázi velmi těžké. Perličkou na závěr byl technický gól Jakuba Petružálka, který přidal hřebíček do rakve CSKA. Série tak končí ve prospěch Dinama, které vyhrálo tuto sérii 4:1. Já se s vámi loučím a v dalších bojích o Gagarinův pohár na viděnou!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    JAKUB PETRUŽÁLEK ujížděl sám na branku, ale byl podražený. Je uznán technický gól a český hráč se tak zapisuje do statistik a ukončuje tento zápas a i celou sérii. Bez asistence.
     
    58:49
    Staňa opouští led. Domácí v šesti!
     
    58:36
    Sojn vyhazuje do středního pásma.
     
    57:52
    Dinamo ale znovu perfektně zabojovalo, zavezlo kotouč do rohu, čímž šetří čas.
     
    57:30
    CSKA se pomalu, ale jistě dostává do závěrečného tlaku.
     
    56:18
    Sojn vypálil z velké vzdálenosti. Jeho projektil vyráží domácí muž v masce na Kvašu, který rozehrává.
     
    55:36
    Hokejisté hostujícího celku hrají ve velké pohodě. Ovládají hru a vypadá to, že si jdou pro vítězství. Po dobré útočné akci donutili Staňu uschovat kotouč ve své rukavici. Bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    54:52
    Posledních pět minut do konce třetí části. Hra je přerušena, protože někdo z diváků hodil neurčitý předmět na led.
     
    54:10
    Avšak Dinamo je na koni a svého soupeře téměř nepouští do svého pásma. Ba naopak. Sojn zaváží kotouč do útočného pásma a šetři cenné vteřiny.
     
    52:59
    Tak domácí hokejisté to v této chvíli budou mít hodně těžké. Pokud chtějí v sérii pokračovat, musí vložit veškeré síly do útoku.
     
    51:38
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Sopin založil útočnou akci po levé straně. Napřáhl a tvrdou dělovkou prověřil Staňu, který vyrazil kotouč pouze před sebe, kam si najel Gorovikov, jenž ale upadl a bohužel pro domácí právě na zmiňovaného brankaře. Puk pak ve velkém závěru doputoval na hůl FILIPA NOVÁKA, který se s ničím nepáral a tažnou střelou do horní části branky posílá hosty do vedení. Asistence: Alexej Sopin.
     
    51:14
    Domácí se dostali do přečíslení čtyři na dva. Soin poslal kotouč před branku na najíždějícího Ljubimova, který se ale k zakončení nedostal, protože mu v tom zabránil Mironov. Následně se oba hráči dostali do konfiiktu, avšak vylučovat se nebude.
     
    49:32
    Na ledě se v dobrém světle předvedla domácí čtvrtá formace. Útočnou akci CSKA zakončil zajímavou střelou Dawes. Jeho přízemní rána pořádně protáhla Jerjomenka.
     
    48:23
    Hosté svírají v této chvíli svého soupeře v jejich obranném pásmu.
     
    47:46
    Dinamo mohlo jít do vedení! Kokarev ujížděl sám na Staňu. Zvolil kličku do bekhendu, ale to byla chyba, protože se domácí brankař roztáhl a kotouč mu vypíchl bruslí. Výborný zákrok, který drží naděje CSKA.
     
    47:16
    Rjasensky vypálil z pravé strany. Jeho přízemní střela ale brankovištěm jen prosvištěla a Jerjomenka neohrozila.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 52. Novák (Sopin), 60. Petružálek


    CSKA Moskva: Staňa – Rylov, Rjasensky, Kvaša, Grigorenko, Alexandr Radulov – Denisov, Markov, Sprukts, Igor Radulov, Širokov – Gimajev, Kondrajtěv, Zubo, Kugryšev, Prochornik – Ozhiganov, Žarkov, Davis, Barbašev.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko – Novák, Graňák, Sojn, Babenko, Konkov – Jalasvaara, Solovjov, Cetkov, Kokarev, Petružálek – Goroškov, Mironov, Gorovikov, Sopin, Kasjančuk – Barancev, Pestunov, Mosaljov, Kvapil.

    Rozhodčí: Ronn, Olenin – Morozov, Zacharenkov
    bahis siteleri