Philadelphia – New Jersey 2:1 (2:1 po s.n.) | Calgary – Nashville 6:3 (kon.) | Edmonton – Detroit 2:3 (po pr.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:0 (kon.) | Boston – Washington 4:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:6 (kon.)
Buffalo – Ottawa 3:4 (po pr.)
konec
Calgary Flames
6:3 (2:0, 1:1, 3:2)
Nashville Predators
Sobota 16.03.2013, 02:05NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté byli s pukem v útočném pásmu, kde jim kotouč ukradl Matt Stajan, přihrál CURTISU GLENCROSSOVI a ten přesnou střelou přes celé hřiště dokonává hetrik a na led lítají čepice a klobouky. Asistence: Matt Stajan.
     
    58:40
    Hosté v šesti.
     
    57:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    DAVID LEGWAND ještě dává hostům naději, když velkého úhlu dokázal najít mezeru ve výstroji domácího brankáře. Asistence: Matt Halischuk.
     
    48:08
    Hosté v plném počtu.
     
    46:08
    Domácí ještě dostanou výhodu přesilové hry při vyloučení Bartleyho za sekání.
     
    45:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    CURTIS GLENCROSS je při chuti. Po buly si najel před branku na střílenou přihrávku od Lee Stempniaka a dává svojí druhou branku v zápase. Asistence: Lee Stempniak, Matt Stajan.
     
    43:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Roman Josi potáhl kotouč do útočného pásma. Na modré si puk zastavil a poslal nechytatelný puk do pravého horního rohu domácí branky. Branka je nakonec připsána MIKEU FISCHEROVI, který pravděpodobně změnil směr střely. Assitence: Roman Josi, Nick Spaling.
     
    41:14
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Z nenápadné akce dávají domácí další branku. Lee Stempniak najel s pukem po levé straně a jeho střela se odrazila od těla najíždějícího CURTISE GLENCROSSE do branky. Sudí si ještě regulérnost ověřil u videorozhodčího. Asistence: Lee Stempniak, Matt Stajan.
     
    35:42
    Tentokrát to Halischukpři napadání přehnal a inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    25:14
    Nashville právě vstřelil branku!
    I hosté využívají přesilovku. GABRIEL BOURQUE těsne před Kiprusoffem změnil směr střely Shey Webera. Asistence: Shea Weber, Roman Josi.
     
    24:48
    Druhé vyloučení domácího Smitha v utkání. Tentokrát si jde oddechnout za krosček.
     
    23:38
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Přesilovkový gól. Domácí se nakonec usadili v útočném pásmu. Michael Cammalleri střílenou přihrávkou našel najetého JIŘÍHO HUDLERA a ten nasměroval kotouč do branky. Asistence: Michael Cammalleri, Dennis Wideman.
     
    22:20
    Navíc dvě minuty za držení inkasuje Boychuk a domácí si zahrají přesilovku.
     
    13:17
    Před domácí brankou byl zasažen pukem do tváře Wideman. Naštěstí střela nebyla nijak prudká a domácí obránce se snad do hry vrátí.
     
    09:04
    První vyloučení utkání. Přesilovku si zahrají hosté po vyloučení Smitha.
     
    08:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Z následného protiútoku domácí navyšují skóre. Pěknou akci předvedl třetí domácí útok a po kombinaci na jeden dotek do prázdné branky zakončil BLAKE COMEAU. Asistence: Jiří Hudler, Mikael Backlund.
     
    06:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nádherná individuální akce posílá domácí do vedení. MARK GIORDANO dostal kotouč na vrchol levého kruhu. Naznačením střely dostal bránícího protihráče do pokleku, následně si potáhl kotouč na střed hřiště a přesnou střelou švihem překonává Rinneho. Asistence: Alex Tanguay, Michael Cammalleri.
     
    03:28
    Tanguay se dostal do samostatného úniku. Jeho kličku do bekhendu a následné zakončení Rinne zneškodnil.

    Ján Jabrocký

    Branky a nahrávky: 7. Giordano (Tanguay, Cammalleri), 8. Comeau (Hudler, Backlund), 24. Hudler (Cammalleri, Wideman), 42. Glencross (Stempniak, Stajan), 46. Glencross (Stempniak, Stajan), 60. Glencross (Stajan) – 26. Bourque (Weber, Josi), 44. Fischer (Josi, Spaling), 58. Legwand (Halischuk)


    Calgary Flames: Kiprusoff - Wideman, Giordano, Bouwmeester, Brodie, Smith, Butler - Iginla, Tanguay, Cammalleri - Stempniak, Stajan, Glencross - Comeau, Backlund, Hudler - McGrattan, Begin, Jackman
    Nashville Predators: Rinne (8. Mason) - Weber, Josi, Klein, Bartley, Ellis, Hannan - Erat, Fisher, Kostitsyn - Halischuk, Smith, Boychuk - Butler, Legwand, Bourque - Yip, Spaling, Clune
    bahis siteleri