Poprad – Košice 3:0 (kon.)
konec
HK Poprad
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HC Košice
sk Sobota 16.03.2013, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine už gól nepadol a domáci hráči dokázali ubrániť toto štvrťfinále! Gólman Dušan Sidor si na svoje konto pripisuje prvý play-off shutout!

    Séria je teda vyrovnaná - 3:3 a presúva do Košíc, kde sa bude rozhodovať v pondelok 18. februára 2013.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (20:37:28)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:37
    Paločko, Stanfield, Samuel Takáč - 5 minút+ do konca zápasu za údery + 10 minút za hodenie hokejky. Ďalšie tvrdé osobné tresty obdržali hráči Jáchym a Kurali.

    Milan Takáč, Hričina, Štrbák - 5 minút plus do konca zápasu za údery a 10 minút za hodenie hokejky. Ďalšie tvrdé osobné tresty obdržali hráči Cebák a Marcinko.
     
    59:37
    Momentálne stále čakáme na vylúčenia. Na trestnej lavici hostí sedia už traja hráči. Na tej popradskej to bude pravdepodobne podobné.
     
    59:37
    Cebák to poriadne prehnal a držal Paločka v zovretí až doteraz! Napokon ho po niekoľkých minútach odtrhli rozhodcovia. Paločko je však v poriadku.
     
    59:37
    A je tu ďalšia bitka! Tentokrát už naozaj poriadna a zapojili sa do nej takmer všetci aktéri na ľade! Do malého Paločka sa tentokrát pustil o poznanie vyšší Cebák, no Paločko ho poriadne potrápil. Napokon sme videli množstvo súbojov, v ktorých však prevažne dominovali Popradčania! Poriadny kus bitkárskej práce odviedol Stanfield, ktorý zničil Gajdoša.
     
    59:09
    Vylučovať sa napokon bude len na strane Košíc. Michal Novák si odnáša spomínaný trest - 5 minút plus do konca zápasu.
     
    59:09
    Na rade budú početné vylúčenia, ktoré zatiaľ nepoznáme, no som si istý, že Michal Novák dostane trest 5 minút plus do konca zápasu.
     
    59:09
    Jaroslav Jabrocký sa však pri tomto útoku veľmi dobre kryl a napokon vyšiel z tejto bitky s úsmevom. Nováka už oddelili pozorní a urastení Popradčania - Suchý a Kovačevič, ktorí mu povedali mierne na rozum.
     
    59:09
    Tak máme tu poriadnu bitku! Vyprovokoval ju košický hokejista - Michal Novák, ktorý sa päsťami pustil do o poznanie menšieho Jabrockého. Pripomínam, že Jabrocký práve vtedy padol na ľad. Nováka bude za toto predstavenie riešiť určite aj disciplinárka.
     
    58:53
    Do návratu vylúčeného Suchého ostáva ešte 10 sekúnd a vhadzovať sa bude v strednom pásme, keďže Košičanom sa útočná aktivita opäť nevydarila.
     
    58:15
    Štrbák tvrdo zakončoval od modrej čiary, no jeho delová strela bola zblokovaná hokejkou pozorného Vaica, Ten následne puk vyhodil do bezpečia.
     
    57:49
    O bezzubom prejave Košičanov na popradskom ľade hovorí aj tento moment, keď sa "oceliari" vyšachovali postavením mimo hry.
     
    57:26
    Vandas ukázal svojím súperom, že to vie aj v oslabení a poriadne potrápil dvojicu košických obrancov. Napokon sa do toho zaplietol aj hlavný rozhodca Lokšík, ktorý tečoval puk.
     
    57:03
    Popradčania si zahrajú v závere tretej tretiny v oslabení. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť domáci Suchý.
     
    56:46
    Haščák vzal celú zodpovednosť na seba a preštrikoval sa až za popradskú bránu. Odtiaľ sa dostal znovu pred ňu a tvrdo zakončil, no Sidorove betóny prekonať nedokázal.
     
    56:09
    Dušan Pašek získal puk na ľavom kruhu a tvrdo zakončoval, no gólman Sidor opäť oprášil svoju pozornú lapačku. Vhadzovať sa bude napravo od neho.
     
    55:44
    Juraj Cebák sa dostal do nepríjemného súboja o puk v strednom pásme, kde sa stretol s Jabrockým. Zákrok Cebáka bol možno aj na vylúčenie, no pravdepodobne nebol úmyselný.
     
    55:28
    Sidora z ľavého krídla preveril aj Svitana, no gólman Popradu skvele zareagoval svojou lapačkou a hru prerušil. Vhadzovať sa bude po jeho pravici.
     
    55:24
    Sidor dnes to čisté konto pravdepodobne chce dosiahnuť. Tentokrát čelil tvrdej strele Milana Takáča spoza ľavého kruhu, no opäť ukryl puk na svojej výstroji.

    Branky a nahrávky: 5. S. Takáč (Stanfield, Jáchym), 25. Jabrocký (Takáč), 40. Klouda (Fabian)


    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Suchý ("A"), Kovačevič ("A"), Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic ("C"), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, S. Takáč.
    HC Košice: Hylák (Riečický) - Štrbák ("C"), Cebák, Šeda, Deyl, Macejko, Novák, M. Takáč, Gajdoš – Jenčík, Pašek, Haščák ("A") – Gmitter, Marcinko ("A"), Spilar – Jokeľ, Slovák, Novotný – Svitana, Hričina, Matis.

    Rozhodčí: J. Konc, Lokšík - Gajan, Tornay

    Diváci: 4400
    bahis siteleri