Omsk – Čeljabinsk 0:4 (kon.) | Kazaň – Ufa 4:3 (po pr.)
konec
Avangard Omsk
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Sobota 16.03.2013, 11:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Do prázdné branky se trefuje JEVGENIJ KUZNĚCOV. Asistence: Jan Bulis.
     
    37:49
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Třetí branka přišla jako blesk z čistého nebe! MAXIM JAKUCENJA se dostal k volnému kotouči mezi kruhy a střelou k tyči zvyšuje už na 3:0. Asistence: Petri Kontiola.
     
    35:36
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Na přesilovku netradiční branka, ale na to se nikdo ptát nebude. Čistov se s Bulisem dostali do přečíslení dva na jednoho. Stanislav Čistov krásnou žabkou přihrál na volej JANA BULISE, který Rama prostřelil mezi rukou a tělem. Asistence: Stanislav Čistov.
     
    24:42
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor získal kotouč ve středním pásmu. Za modrou čárou ho zavezl Jegor Dugin, který krásnou přihrávkou uvolnil osamoceného MAXIMA KARPOVA a ten nedal Ramovi střelou do šibenice šanci. Asistence: Jegor Dugin.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 25. Karpov (Dugin), 36. Bulis (Čistov), 38. Jakucenja (Kontiola), 59. Kuzněcov (Bulis)


    Avangard Omsk: Ramo (Reižvik) - Valentenko, Bělov, Ljamin, Pujacs, Salmela, Pivcakin, Gusev - Popov, Frolov, Pěrežogin - Volkov, Ivanov, Kurjanov - Sjomin, Kalinin, Záborský - Taratuchin, Pěrvušin, Kuparinen - Žerebcov.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Mezin) - Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Bělov V., Razin, Katičov, Něsterov - Bulis, Čistov, Kuzněcov - Kosticyn, Jakucenja, Kontiola - Glinkin, Antipov, Popov A. - Dugin, Lemtjugov, Ničuškin - Karpov.

    Rozhodčí: Kadyrov, Odins - Lazarev, Sadovnikov
    bahis siteleri