Tampa – Carolina 4:1 (kon.) | Toronto – Winnipeg 4:5 (1:2 po s.n.) | Columbus – Arizona 1:0 (2:0 po s.n.)
New Jersey – Montreal 1:2 (kon.) | Florida – NY Islanders 3:4 (kon.) | St. Louis – Anaheim 2:1 (po pr.)
Dallas – Chicago 1:8 (kon.) | Vancouver – Detroit 2:5 (kon.) | Los Angeles – San Jose 5:2 (kon.)
Pittsburgh – Boston 2:1 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 4:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
1:8 (0:3, 0:3, 1:2)
Chicago Blackhawks
Neděle 17.03.2013, 01:00NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:59
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je tu osmá branka hostů. Bekhendovou střelou se prosadil PATRICK KANE, který vymetl všechny pavučiny z levého horního rohu. Krásný hokejový moment. Asistence: Dave Bolland, Nick Leddy.
     
    46:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nyní to Dallasu konečně vyšlo. Střelou od modré se prosadil TREVOR DALEY, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jamie Benn, Derek Roy.
     
    42:06
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A hned z další akce se hosté radují posedmé. Domácí brankář dokázal zlikvidovat několik střel, ale na tu poslední v podání DUNCANA KEITHA už byl krátký. Asistence: Bryan Bickell, Viktor Stalberg.
     
    39:10
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je tady další branka Chicaga. Z pravého kruhu napřáhl MARIÁN HOSSA a Bachman na jeho ránu nestačil zareagovat. Asistence: Jonathan Toews.
     
    32:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak to už zavání debaklem. Kane se prokličkoval až před branku Dallasu, poté přihrál doleva kde byl MARIÁN HOSSA, který uklidil puk za záda Bachmana. Asistence: Patrick Kane, Brent Seabrook.
     
    28:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A vypadá to, že o vítězi tohoto duelu je rozhodnuto. Dělovkou od modré se prosadil JOHNNY ODUYA. Asistence: Bryan Bickell, Viktor Stalberg.
     
    17:54
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ale po další rychlé akci už vede Chicago o tři branky. NICK LEDDY se dostal až před branku domácích a po velkém důrazu propasíroval puk za Lehtonena. Asistence: Bryan Bickell, Viktor Stalberg.
     
    10:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A už je to o dvě branky. Střelu od modré dokázal Lehtonen zlikvidovat, jenže vyrazil puk pouze před sebe, kde byl opět JONATHAN TOEWS, který neměl problém ho uklidit do prázdné branky. Asistence: Brandon Saad, Duncan Keith.
     
    09:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté podnikli rychlou kombinační akci, na jejím konci byl JONATHAN TOEWS, který pohodlně prostřelil Lehtonena a poslal svůj celek do vedení. Asistence: Nick Leddy, Brandon Saad.

    Jakub Kopřiva

    Branky a nahrávky: 47. Daley (Benn, Roy) – 10. Toews (Leddy, Saad), 11. Toews (Saad, Keith), 18. Leddy (Bickell, Stalberg), 29. Oduya (Bickell, Stalberg), 33. Hossa (Kane, Seabrook), 40. Hossa (Toews), 43. Keith (Bickell, Stalberg), 50. Kane (Bolland, Leddy)


    Dallas Stars: Lehtonen (29.Bachman) - Dillon, Robidas, Daley, Goligoski, Oleksiak, J. Benn - Jágr, Roy, Eriksson - Cole, Benn, Whitney - Smith, Eakin, Morrow (C) - Roussel, Fiddler, Nystrom
    Chicago Blackhawks: Crawford - Seabrook, Keith, Hjalmarsson, Oduya, Rozsíval, Leddy - Hossa, Toews (C), Saad - Kane, Bolland, Hayes - Stallberg, Shaw, Bickell - Frolík, Kruger, Bollig
    bahis siteleri