K. Vary – MHK Spartak 1:4 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
1:4 (1:0, 0:1, 0:3)
MHK Spartak Moskva
Neděle 17.03.2013, 19:00 • KV Arena • MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Spartak právě vstřelil branku!

    To je až příliš kruté. Čtvrtou branku přidal PAVEL MEDVĚDĚV. Asistence: Arťom Batrak a Grigorij Želdakov.
     
    59:21
    Spartak právě vstřelil branku!

    Sotva Habal opustil branku, dali hosté rozhodující gól. Ten si připsal JEVGENIJ KRUTIKOV. Asistence: Alexandr Denežkin a Arsenij Chacej.
     
    56:40
    Tomáš Dvořák byl faulován Denežkinem (MHK), a tak se bude hrát ve čtyřech.
     
    55:14
    Vyloučení pro domácí. Tomáš Sýkora (KVA) nedovoleně bránil.
     
    54:55
    Spartak právě vstřelil branku!

    Flek ztratil puk ve středním pásmu, hosté rozjeli akci po pravé straně a PAVEL MEDVĚDĚV našel místo u levé tyče. Asistence: Arťom Batrak.
     
    54:30
    Novákova střela se překulila Šestjorkinovi přes rameno, puk se povaloval v brankovišti, ale znovu u něj byli hostující obránci dřív.
     
    49:02
    Další vyloučení za vyhození puku mimo hrací plochu. Provinil se Jakub Flek (KVA), jemuž se puk postavil na hranu.
     
    46:13
    Troška (KVA) a Několenko (MHK) oba vyloučeni za hrubost. Hraje se 4 na 4.
     
    41:51
    Zadražil předložil puk Sýkorovi, který selhal na Šestjorkinovi.
     
    37:30
    Spartak právě vstřelil branku!

    Energie inkasuje po velké chybě domácí obrany. Ta si hrála s pukem u mantinelu tak dlouho, až se k němu dostal Denežkin, který našel pasem úplně volného ARŤOMA VORONINA, který si s poloodkrytou brankou lehce poradil. Asistence: Alexandr Denežkin.
     
    30:47
    Šestjorkin se tímto zákrokem zapsal do historie Spartaku. Tomečkovu střelu vyrazil jen ke Kverkovi, který střílel do odkryté branky. Tam ale na poslední chvíli strčil hostující golman hokejku a zabránil gólu. Neskutečný zákrok!
     
    26:12
    Batrak skoro jel sám na Habala, ten však vyjel do půlky cesty k modré čáře, a puk vypíchl. Skvělý okamžik pro domácího brankaře.
     
    25:11
    Denežkin posílal ze strany puk před branku a osamocený Pešechonov jen promáchl!
     
    23:21
    Kverka si potáhl Šestjorkina, položil ho, ale promeškal ideální úhel, a tak se snažil alespoň před brankoviště, kde byly ve spleti hokejek nejaktivnější ty moskevské.
     
    20:09
    A přichází nepříjemnost. Troška (KVA) chtěl vyhodit bekhendem a smolně poslal puk přímo do ochranné sítě. Přesilovka pro hosty.
     
    13:23
    A mohlo to být rychle 2:0. Harkabus ale u tyčky nedokázal překonat převahu dvou protihráčů a zasunout puk do branky.
     
    11:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Energie se ujímá důležitého vedení. JAROMÍR KVERKA obral hostující tým o puk na červené čáře a uháněl po levé straně. Celou cestu k brance hledal adresáta přihrávky, když to však Šestjorkin nejméně čekal, tak domácí kapitán vystřelil a puk pod rukou hostujícího brankaře propadl až do sítě! Bez asistence.
     
    08:24
    Sýkorovo napadání přineslo ovoce. Karlovarský forvard obral o puk hostujícího hráče a Zemčjonokovi (MHK) už nezbylo nic jiného, než domácímu hráči nastavit koleno.

    Vladimír Koča

    Branky a nahrávky: 12. Kverka – 38. Voronin (Denežkin), 55. Medvěděv (Batrak), 60. Krutikov (Denežkin, Chacej), 60. Medvěděv (Batrak, Želdakov)


    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Fečo) – Klimíček, Troška, Schusser, Dvořák, Kvapil, Chalupa, Gombár – Flek, Kverka, Tomeček – Harkabus, Jurák, Švec – Zadražil, Sýkora, Novák – Kohout, Vrána, Csamango.
    MHK Spartak Moskva: Šestjorkin (Sučkov) – Kozlovskij, Kulik, Solovjov, Zemčjonok, Želdakov, Vasiljev, Jermakov, Alexejev – Denežkin, Voronin, Pešechonov – Kučerkov, Batrak, Medvěděv – Pugolovkin, Krutikov, Chacej – Pavljukov, Tkačuk, Několenko.

    Rozhodčí: Děmura, Lavrentěv - Gerát, Belko

    Diváci: 1000
    bahis siteleri