Brynäs – Skellefteå 0:4 (kon.) | MODO – Färjestad 5:4 (po pr.)
po prodl.
MODO Örnsköldsvik
5:4 (0:2, 2:1, 2:1 - 1:0)
Färjestad Karlstad
Pondělí 18.03.2013, 19:00Play-off švédské Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:01
    MODO právě vstřelilo branku!
    Domácím se nakonec podařilo obrátit stav ve svůj prospěch a prodlužují tím sérii čtvrtfinále play-off! LADISLAV NAGY prostřelil brankáře Saláka a rozpoutal tím velkou dávku radosti na straně MODO - 5:4! Asistence: Mario Kempe a Kyle Cumiskey.
     
    56:20
    MODO právě vstřelilo branku!
    Tak ani tříbrankový náskok hostům nestačil k výhře v tomto zápase! Rychlý protiútok táhl Regehr, předal kotouč JONASI AHNELÖVOVI, který přesnou ranou překonal Saláka - 4:4! Asistence: Richie Regehr.
     
    49:44
    MODO právě vstřelilo branku!
    Jen minutu na to však domácí snižují opět na rozdíl jediné branky! Skröder našel přesně MARCELA MÜLLERA, který prudkou ranou propálil Saláka - 3:4! Asistence: Per-Age Skröder a Kyle Cumiskey.
     
    48:41
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Hosté se mnohem více přibližují semifinálovým bojům! MODO nedokázalo využít dvojnásobnou přesilovou hru a chvíli po návratu obou hráčů dochází k rychlému protiútoku, jenž proměnil MARIUS HOLTET - 2:4! Asistence: Magnus Nygren.
     
    27:44
    MODO právě vstřelilo branku!
    A najednou jsme zpět v zápase! Hosté vedli již o tři branky, ale domácí se z toho dokázali alespoň částečně vyhrabat! KYLE CUMISKEY se opřel z voleje do kotouče, který se o vnitřní hranu pravé tyče Salákovy branky odrazil do sítě - 2:3! Asistence: Ladislav Nagy.
     
    21:44
    MODO právě vstřelilo branku!
    A o chvíli později přichází snížení ze strany domácích, MODO se tak ještě zuby nehty drží ve hře! MATTIAS RITOLA dostal kotouč do jízdy a po bekhendové kličce poslal puk mezi nohy Saláka - 1:3! Bez asistence.
     
    20:25
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Hosté dohrávali ještě 25 sekund přesilovou hru z první třetiny a současně s návratem Spiny přichází dorážka MARIUSE HOLTETA, který nadvakrát doklepl puk za Ullmarkova záda - 0:3! Asistence: Chris Lee a Rickard Wallin.
     
    03:09
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Řekl bych, že tohle může hodně ovlivnit čtvrtfinálové utkání číslo čtyři! Hosté se opět výrazným krokem přibližují semifinále, šťastnou trefu si na své konto připsal ANDERS BASTIANSEN - 0:2! Bez asistence.
     
    02:50
    Färjestad právě vstřelil branku!
    A jen, co se na led vrátil vyloučený Wallin, hosté z první akce udeřili! Puk se dostal na hokejku CHRISE LEEHO, jenž přesně mířenou ranou našel skulinku u tyče Starkbaumovy branky - 0:1! Asistence: Magnus Nygren a Joakim Hilding.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 22. Ritola, 28. Cumiskey (Nagy), 50. Müller (Skröder, Cumiskey), 57. Ahnelöv (Regehr), 66. Nagy (Kempe, Cumiskey) – 3. Lee (Nygren, Hilding), 4. Bastiansen, 21. Holtet (Lee, Wallin), 49. Holtet (Nygren)


    MODO Örnsköldsvik: Starkbaum (4. Ullmark) - Ahnelöv, Regehr, Lehtivuori, Cumiskey, Torp, Kousa, Hägg, Nagy - Skröder, Sundström, Müller - Ritola, Pahlsson, Kempe - Öberg, Forsberg, Madsen - Bengtsson, Gunnarsson, Spina
    Färjestad Karlstad: Salák (Pettersson-Wentzel) - Lee, Nygren, Vallin, Tollefsen, Grundel, Lajunen, Westlund - Berglund, Wallin, Holtet - Lundh, Conolly, Aslund - Johansson, Hilding, Paulsson - Bastiansen, Röymark, Görtz
    bahis siteleri