Košice – Poprad 3:1 (kon.)
konec
HC Košice
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
HK Poprad
sk Pondělí 18.03.2013, 18:00 • Steel Aréna, Košice • Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    Je dobojované!
    Košičania si svoj náskok dokázali v tretej tretine po skvelej defenzívnej hre ustrážiť a napokon sa gólom do prázdnej brány presadil ešte v 60. minúte Dušan Pašek. Ten uzavrel konečný výsledok na hodnote 3:1 a zaručil Košiciam postup do semifinále, kde si zmerajú sily proti Nitre.
    Pre Popradčanov táto séria teda končí.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo Steel Arény.
    Lúči sa s Vami Veronika Pancuráková a Tomáš Kovalský. (20:16:51)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:44
    Košice dali gól!
    Košičania napokon rozhodli o svojom postupe gólom do prázdnej brány! Popradčania poriadne zaváhali v defenzíve a neustrážili si DUŠANA PAŠEKA, ktorý sa dostal k puku v strednom pásme a puk poslal bez problémov do popradskej brány. Bez asistencií.
     
    59:14
    Košický tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    59:14
    Defenzívny herný prejav domácich hráčov je naozaj skvelý a Popradčania budú musieť niečo poriadne vymyslieť, aby tento zápas vyrovnali.
     
    58:35
    Košičania sa zatiaľ veľmi dobre bránia a vyhrávajú kľúčové vhadzovania. Momentálne puk už dvakrát poslali na zakázané uvoľnenie.
     
    58:16
    Pred košickou bránou sa odohrala poriadna trma-vrma a gólman Hylák mal poriadny kus práce. Niekoľko popradských striel bolo zblokovaných, no tú Vandasovu napokon Hylák vyrazil do bezpečia. Následne sa domáci previnili zakázaným uvoľnením.
     
    57:58
    Popradčania sa odhodlali hrať v šestici a skúšajú teda šťastie v powerplay!
     
    57:44
    Košičania sa opäť previnili zakázaným uvoľnením, no môžem povedať, že zatiaľ kontrolujú hru s veľkým herným prehľadom.
     
    57:12
    Slovák sa dostal do dobrej palebnej pozície, no napokon sa do neho pustil pozorný Popradčan Devečka, ktorý zblokoval Slovákovu strelu a poslal svojich do útoku.
     
    56:48
    Balán sa dostal k puku v rohu klziska a následne chcel nájsť v medzikruží Vandasa. To sa mu však už nepodarilo a Košičania puk zblokovali.
     
    56:22
    Košický herný prejav je momentálne naozaj veľmi dobrý a nedáva Popradčanom takmer žiadnu šancu na nejaký zaujímavý útok. Momentálne sa "kamzíci" predviedli zakázaným uvoľnením.
     
    55:46
    Po dobrej prihrávke od Balána sa k puku v medzikruží dostal Šterbák, ktorý tvrdo zakončoval, no gólman Hylák bol v strehu a puk skvele zachytil vo svojej lapačke.
     
    55:18
    Popradskí "kamzíci" sa snažia niečo vymyslieť, no ich hre chýba nadšenie. Košičania pre zmenu hrajú veľmi dobre a Hylákovi čistia takmer všetky strely.
     
    54:57
    Fabian si v prihrákovej kombinácii mierne nerozumel s Bucom a Košičania sa veľmi dobre ubránili za svojou bránou a následne poslali puk do bezpečného stredného pásma.
     
    54:27
    Devečka sa dostal k puku na pravej strane, no napokon nemal komu prihrať. Pozorní Košičania veľmi dobre vykrývajú priestor pred svojou bránou a dobre sa bránia.
     
    53:57
    Košičania odolávajú popradskému miernemu tlaku veľmi dobre a zatiaľ predvádzajú skvelú defenzívnu hru. Tentokrát sa však previnili dvoma zakázanými uvoľneniami v rade.
     
    53:25
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal dva skvelé zákroky! Najskôr betónmi vyrazil do bezpečia delovku od Pašeka a následne hruďou zblokoval strelu z pravej strany od Haščáka.
     
    52:55
    Popradčania sa po malej chvíli dostali do útočného pásma, no momentálne sa im v ich prihrávkovej kombinácii naozaj nedarí. Košičania ich veľmi dobre eliminujú.
     
    52:17
    Gólman Hylák si na svoje konto pripísal ďalší úspešný zákrok, keď čelil tvrdej strele z ľavej strany od Vaica. Košický brankár však puk ukryl vo svojej pozornej lapačke.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 4. Marcinko (Spilar), 6. Jenčík (Pašek, Haščák), 60. Pašek – 29. Devečka (Klouda, Vaic)


    HC Košice: Hylák (Riečický) - Štrbák (C), Cebák, Šeda, Deyl, Macejko, Martin Chovan, Milan Takáč, Gajdoš - Jenčík, Pašek, Haščák (A) - Gmitter, Marcinko (A), Spilar - Jokeľ, Slovák, Novotný - Svitana, Mlynarovič, Matis
    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Suchý (A), Kovačevič (A), Kurali, Devečka, Fabian, Dinda, Gríger - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic (C), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Samuel Takáč

    Rozhodčí: J. Konc, P. Jonák - Valach, Gajan

    Diváci: 7314
    bahis siteleri