Ufa – Kazaň 4:3 (po pr.)
po prodl.
Salavat Julajev Ufa
4:3 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:0, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Pondělí 18.03.2013, 14:00 • Ufa Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    95:50
    Ufa právě vstřelila branku!
    Obrovská radost vypukla v domácí aréně! Štefan Růžička zavezl kotouč k brance a poté krásnou křižnou přihrávkou našel BRENTA SOPELA, který z voleje propálil vše co mu stálo v cestě! Asistence: Štefan Růžička, Sergej Zinovjev.
     
    93:53
    Nikulin nahazoval před Tarrkiho a tam byli hned dva hráči Kazaně, kteří doráželi kotouč za jeho záda! Ufa si teď může oddechnout, že se jim to nepovedlo!
     
    91:45
    Výbornou nahrávku dostal do středního pásma Bodrov, nabral rychlost a Růžička ho zastavil jen za cenu faulu - podražení.
     
    89:02
    Po krátké kombinaci hostujících hokejistů se ve velmi dobré pozici objevil Lukojanov, ale Tarrkiho neprostřelil!
     
    84:17
    Velká skrumáž před Barulinem vznikla po střele Proškina, ale Pihlström ani na třikrát Barulina nepřekonal!
     
    78:16
    Obrovská šance i na druhé straně! Golubovovu střelu vyrazil Tarrki jen před Lukojanova, který minul poloprázdnou branku. Následně se ještě k další střele dostal Těreščenko, ale Tarrki se zázračně stihl přesunout!
     
    77:02
    Růžička přenechal Zinovjevovi kotouč mezi kruhy a ten vypálil velmi tvrdě a mířil do šibenice. Barulin opět skvěle zasáhl ramenem!
     
    73:06
    Přesilová hra pro Salavat. Za hru vysokou holí míří na trestnou lavici Zacharčuk.
     
    72:44
    Ale velká příležitost na druhé straně! Žerděv se dostal k volnému puku mezi kruhy a nepříjemně vystrašil Tarrkiho, který ramenem vyrazil.
     
    68:13
    Růžička držel možná až trochu sobecky kotouč, ale dostal se individuálně až před Barulina, ale v rozhodujícím momentu zlomil hůl.
     
    60:00
    Janne Pesonen na konci třetí třetiny dostal osobní desetiminutový trest.
     
    54:19
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté však skulinu v obraně přeci jen našli. Pesonen překrásně našel před brankou DMITRIJE OBUCHOVA, který si položil Tarrkiho a až na druhý pokus se mu podařilo vyrovnat! Asistence: Janne Pesonen.
     
    48:42
    Blaťák si skvěle najel mezi kruhy na přihrávku od Mirnova a z voleje pálil jen do připraveného Barulina. Další dobrý zákrok.
     
    43:09
    Ufa právě vstřelila branku!
    Velký důraz před brankou se domácím vyplácí. Nejprve se individuálně před branku natlačil Musatov, který ale Barulina ještě nepřekonal, aby ALEXANDER STĚPANOV dorazil kotouč za záda bezmocného Barulina. Asistence: Igor Musatov.
     
    39:59
    Ovšem v aktivitě to přehnal domácí Proškin a míří na trestnou lavici za podražení.
     
    35:56
    A může být pro domácí ještě hůře. Za krosček míří na trestnou lavici Kolcov.
     
    34:47
    Kazaň vstřelila branku!
    A rázem je vyrovnáno! Přečíslení dva na jednoho sehráli hosté náramně. Po krásné žabce Pesonena se trefuje z voleje přímo pod horní tyčku JARKKO IMMONEN a vyrovnává. Asistence: Janne Pesonen, Dmitrij Obuchov.
     
    30:46
    Kazaň vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe. KIRILL PETROV se s kotoučem na holi dostal z rohu kluziště až před Tarrkiho, kterému natlačil kotouč pod betony rovnou do branky! Asistence: Alexej Těreščenko.
     
    25:02
    Ufa právě vstřelila branku!
    Toto si Zacharčuk za rámeček nedá. Jednoduchý kotouč mu prošel mezi nohama a toho využil rozjetý ALEXANDER STĚPANOV, který se ocitl najednou sám před Barulinem a střelou do šibenice mu nedal šanci. Velká chyba hostujícího obránce. Asistence: Alexandr Svitov.
     
    21:56
    Ale přesilovka domácích bude pokračovat. Za držení je vyloučen Chomickij.
     
    19:47
    První vyloučení dnešního zápasu. Za podražení míří na trestnou lavici Ilja Nikulin.
     
    05:17
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hostujícího brankáře teď nechala obrana Kazaně na holičkách. Nahozený kotouč před branku si zpracoval ALEXANDER SVITOV a sám před Barulinem nejprve ztroskotal, ale na dorážku už hostující brankář neměl nárok. Asistence: Vitalij Proškin.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 6. Svitov (Proškin), 26. Stěpanov (Svitov), 44. Stěpanov (Musatov), 96. Sopel (Růžička, Zinovjev) – 31. Petrov (Těreščenko), 35. Immonen (Pesonen, Obuchov), 55. Obuchov (Pesonen)


    Salavat Julajev Ufa: Tarkki (Vasilevskij) - Blaťák, Proškin, Zubarev, Kolcov, Sopel, Aťjušov, Isangulov - Růžička, Zinovjev, Filatov - Pihlström, Kajgorodov, Mirnov - Trubačov, Svitov, Slepyšev - Stěpanov, Gluchov, Musatov.
    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) - Nikulin, Kornějev, Kuljaš, Medvěděv, Chomickij, Zacharčuk, Jarullin - Zaripov, Kapanen, Morozov - Pesonen, Immonen, Obuchov - Těreščenko, Lukojanov, Petrov - Bodrov, Golubev, Žerděv.

    Rozhodčí: Gofman, Ronn - Šeljanin, Sivov

    Diváci: 7950
    bahis siteleri