Columbus – Nashville 4:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 2:3 (kon.) | Carolina – Florida 1:4 (kon.)
NY Islanders – Ottawa 3:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Washington 2:1 (kon.)
Winnipeg – Boston 3:1 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:2 (kon.) | Los Angeles – Arizona 3:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:3 (2:2, 0:1, 0:0)
New York Rangers
Středa 20.03.2013, 00:01 • Prudential Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    27:25
    A Rangers jdou do vedení i potřetí! Po parádní Del Zottově nahrávce se hosté dostali do přečíslení dvou proti jednomu. Tuto situaci RICK NASH řešil jak nejlépe mohl - gólovou střelou. Asistence: Michael Del Zotto.
     
    17:13
    A Devils opět srovnávají! Začíná se schylovat k parádní přestřelce! Stephen Gionta našel na modré stojícího ANTONA VOLČENKOVA, kterému ke gólu dopomohl i odraz puku o domácího bránícího hráče. Asistence: Stephen Gionta.
     
    16:50
    To je rychlá odezva! Hostům trvalo necelé dvě minuty dostat se zpět do vedení! Po tvrdé ráně Dana Girardiho využívá odrazu za brankou CARL HAGELIN, který sám před brankou doráží puk do odkryté branky! Asistence: Dan Girardi, Ryan Callahan.
     
    15:15
    A domácím se opravný pokus vyvedl! První dvě střely dokázala zblokovat obrana Rangers, ale Del Zotto hned poté nedokázal vyhodit puk z pásma, čehož využil TRAVIS ZAJAC, který poslal puk nekompromisně za Lundqvistova záda. Asistence: Peter Harrold, Ilja Kovalčuk
     
    11:39
    Jezdci se prosazují jako první! Hosté nejdříve málem inkasovali, ale po teči se puk odrazil od konce Lundqvistovy hole pouze do tyče. Díky tomu mohli Rangers zaútočit - po výtečném forčekingu Dereka Stepana se zklepnutím puku ze vzduchu v oslabení prosadil MICHAEL DEL ZOTTO. Asistence: Derek Stepan.

    Šimon Pilek

    Branky a nahrávky: 16. Zajac (Harrold, Kovalčuk), 18. Volčenkov (Gionta) – 12. Zotto (Stepan), 17. Hagelin (Girardi, Callahan), 28. Nash (Zotto)


    New Jersey Devils: ÚTOK: Stephen Gionta, Alexej Ponikarovskij, Adam Henrique, Stefan Matteau, Harri Pesonen, Ilja Kovalčuk, Steve Bernier, Travis Zajac, Ryan Carter, David Clarkson, Tom Kostopoulos, Patrik Eliáš
    OBRANA: Marek Židlický, Adam Larsson, Andy Greene, Peter Harrold, Bryce Salvador, Anton Volčenkov
    BRANKÁŘI: Johan Hedberg (Jeff Frazee)

    New York Rangers: ÚTOK: Rick Nash, Brad Richards, Marián Gáborík, Carl Hagelin, Derek Stepan, Ryan Callahan, J. T. Miller, Brian Boyle, Taylor Pyatt, Darroll Powe, Jeff Halpern, Michael Haley
    OBRANA: Dan Girardi, Michael Del Zotto, Ryan McDonagh, Anton Stralman, Steve Eminger, Roman Hamrlík
    BRANKÁŘI: Henrik Lundqvist (Martin Biron)

    Rozhodčí: HLAVNÍ: Dennis LaRue + Kelly Sutherland, ČÁROVÍ: Pierre Racicot + Mark Shewchyk

    Diváci: 17 625
    bahis siteleri