Columbus – Nashville 4:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 2:3 (kon.) | Carolina – Florida 1:4 (kon.)
NY Islanders – Ottawa 3:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Washington 2:1 (kon.)
Winnipeg – Boston 3:1 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:2 (kon.) | Los Angeles – Arizona 3:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:3 (2:2, 0:1, 0:0)
New York Rangers
Středa 20.03.2013, 00:01 • Prudential Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:44
    Jezdci se ocitli v přečíslení čtyř proti dvěma! Nash hledal z druhé vlny přijíždějícího Richardse, ale ten střelou minul branku!
     
    51:56
    Eliáš nahrával před prázdnou branku Kovalčukovi, ale tomu kotouč přeskočil hůl!
     
    50:57
    Steve Eminger dostává dvě minuty za podražení Davida Clarksona. Chvíli předtím ale sudí přehlédli naprosto jednoznačnou vysokou hůl, kterou Stepan udeřil Eliáše přímo před zraky rozhodčích do obličeje.
     
    42:00
    Jeff Halpern se po nahrávce Michaela Haleyho ocitl sám před Hedbergem, ale nedal!
     
    36:03
    Marián Gáborík parádně našel křižným pasem volného Ricka Nashe! Kanadský power forward ale ztroskotal na výborně se přesouvajícím Hedbergovi, který lapačkou vyrazil puk do tyče!
     
    35:51
    Adam Henrique se ocitl sám před Lundqvistem, ale neuspěl!
     
    31:21
    Devils se dostali do přečíslení tří proti dvěma! Patrik Eliáš parádně našel volného Davida Clarksona mezi kruhy, ale nejlepší střelec Jersey ztroskotal na famózním Lundqvistovi!
     
    29:02
    Oba celky si vyměnily po jedné velké šanci!
     
    27:25
    A Rangers jdou do vedení i potřetí! Po parádní Del Zottově nahrávce se hosté dostali do přečíslení dvou proti jednomu. Tuto situaci RICK NASH řešil jak nejlépe mohl - gólovou střelou. Asistence: Michael Del Zotto.
     
    26:57
    A král Henrik si připisuje další dva parádní zákroky proti Zajacovi a Ponikarovskému!
     
    26:52
    Lundqvist vychytává Kovalčuka stojícího mezi kruhy!
     
    25:11
    A přesilovku si teď zahrají i Devils. Za bránění ve hře je vyloučený Anton Stralman.
     
    23:00
    Rozhodčí na trestnou lavici posílají Travise Zajaca za vražení do henrika Lundqvista. Toho ale ve skutečnosti srazil projíždějící spoluhráč Dan Girardi, takže domácí silně prostestují.
     
    22:41
    Johan Hedberg teď vytáhl famózní zákrok! Brankář New Jersey vytáhl parádní zákrok lapačkou proti Carlu Hagelinovi, který stál úplně volný mezikruhy!
     
    18:13
    Velká šance hostů, ale Hedberg střelu z kruhů lapí!
     
    17:21
    První přesilová hra pro hosty. Vyloučen je Ryan Carter.
     
    17:13
    A Devils opět srovnávají! Začíná se schylovat k parádní přestřelce! Stephen Gionta našel na modré stojícího ANTONA VOLČENKOVA, kterému ke gólu dopomohl i odraz puku o domácího bránícího hráče. Asistence: Stephen Gionta.
     
    16:50
    To je rychlá odezva! Hostům trvalo necelé dvě minuty dostat se zpět do vedení! Po tvrdé ráně Dana Girardiho využívá odrazu za brankou CARL HAGELIN, který sám před brankou doráží puk do odkryté branky! Asistence: Dan Girardi, Ryan Callahan.
     
    15:15
    A domácím se opravný pokus vyvedl! První dvě střely dokázala zblokovat obrana Rangers, ale Del Zotto hned poté nedokázal vyhodit puk z pásma, čehož využil TRAVIS ZAJAC, který poslal puk nekompromisně za Lundqvistova záda. Asistence: Peter Harrold, Ilja Kovalčuk
     
    14:09
    A Ďáblové dostanou šanci na reparát. Bezprostředně po buly se podražením provinil J. T. Miller.
     
    13:57
    Rangers opět zahrozili! Tentokrát se do šance dostal po pěkné kombinaci Richards. Jeho šance se ale neujala. Stejně neúspěšná byla i Nashova následná dorážka.
     
    11:39
    Jezdci se prosazují jako první! Hosté nejdříve málem inkasovali, ale po teči se puk odrazil od konce Lundqvistovy hole pouze do tyče. Díky tomu mohli Rangers zaútočit - po výtečném forčekingu Dereka Stepana se zklepnutím puku ze vzduchu v oslabení prosadil MICHAEL DEL ZOTTO. Asistence: Derek Stepan.
     
    10:24
    Ilja Kovalčuk vypálil dělovou ránu z levé strany a puk zazvonil o břevno! Někteří hráči ale signalizovali gól, takže se situace jistě bude po přerušení zkoumat u videa.
     
    10:06
    Máme tu první vyloučení. Provinil se hostující McDonagh, takže na další dvě minuty bude mít New Jersey na ledě o jednoho chasníka více.
     
    09:29
    Devils odpovídají velkou šancí Adama Henriqueho, který mohl po přihrávce zpoza branky z bezprostřední blízkosti skórovat, ale Lundqvist byl proti!
     
    08:29
    Své rychlosti využil Carl Hagelin, který se prosmýkl po křídle a z velkého úhlu svou střelou překvapil Johana Hedberga!

    Šimon Pilek

    Branky a nahrávky: 16. Zajac (Harrold, Kovalčuk), 18. Volčenkov (Gionta) – 12. Zotto (Stepan), 17. Hagelin (Girardi, Callahan), 28. Nash (Zotto)


    New Jersey Devils: ÚTOK: Stephen Gionta, Alexej Ponikarovskij, Adam Henrique, Stefan Matteau, Harri Pesonen, Ilja Kovalčuk, Steve Bernier, Travis Zajac, Ryan Carter, David Clarkson, Tom Kostopoulos, Patrik Eliáš
    OBRANA: Marek Židlický, Adam Larsson, Andy Greene, Peter Harrold, Bryce Salvador, Anton Volčenkov
    BRANKÁŘI: Johan Hedberg (Jeff Frazee)

    New York Rangers: ÚTOK: Rick Nash, Brad Richards, Marián Gáborík, Carl Hagelin, Derek Stepan, Ryan Callahan, J. T. Miller, Brian Boyle, Taylor Pyatt, Darroll Powe, Jeff Halpern, Michael Haley
    OBRANA: Dan Girardi, Michael Del Zotto, Ryan McDonagh, Anton Stralman, Steve Eminger, Roman Hamrlík
    BRANKÁŘI: Henrik Lundqvist (Martin Biron)

    Rozhodčí: HLAVNÍ: Dennis LaRue + Kelly Sutherland, ČÁROVÍ: Pierre Racicot + Mark Shewchyk

    Diváci: 17 625
    bahis siteleri