Columbus – Nashville 4:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 2:3 (kon.) | Carolina – Florida 1:4 (kon.)
NY Islanders – Ottawa 3:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Washington 2:1 (kon.)
Winnipeg – Boston 3:1 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:2 (kon.) | Los Angeles – Arizona 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HC Sparta Praha
Středa 20.03.2013, 17:00Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:07
    Necelé tři minuty do konce ještě putuje na trestnou lavici jeden třinecký hráč. Je to Klouček za podražení.
     
    40:18
    Sparta hned v úvodu třetí třetiny vybojovala přesilovku. na trestnou lavici usedá Josef Hrabal, jenž podrazil Svobodu.
     
    33:40
    Hosté si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici usedá Radek Bonk podrazil Jánského, za svůj prohřešek odsedí dvě minuty.
     
    25:50
    Domácí si zahrají další přesilovku. Růžička držel kotouč tak dlouho, až jej fauloval Michal Broš. Hostující kapitán si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    22:51
    Oceláři jdou do čtyř. Lukáš Zíb udělal na modré chybu, umožnil tak Rachůnkovi protiakci. Vracející se Zíb nakonec Rachůnka podrazil. Oceláři budou hrát v následujících 27 vteřinách ve čtyřech proti třem, pak se síly na ledě srovnají.
     
    21:53
    A přesilovka domácích bude dvojnásobná! Zdeněk Bahenský držel rozjetého Bonka, odsedí si dvě minuty. Oceláři budou v příštích 85 vteřinách hrát v pěti proti třem.
     
    21:17
    Před brankou Sparty se poté strhla menší potyčka, rozhodčí vylučují. Na trestnou usedá Angel Krstev, obdržel dvě minuty za hrubost.
     
    18:44
    Václav Varaďa se sice již vrátil z trestné lavice, nyní si tam ale usedne Josef Hrabal. Ten se provinil hrou s nedovolenou výstrojí
     
    16:37
    První početní výhoda pro hosty. Na trestnou lavici usedá Václav Varaďa, jehož hůl se ocitla v obličeji jednoho z protihráčů. Varaďa odpyká dvě minuty.
     
    10:27
    Vyloučení na obou stranách. Za Spartu pyká Marek Hovorka (2 min - vysoká hůl), vyloučeným na straně domácích je Lukáš Zíb (2 min - nedovolené bránění). Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    08:35
    První vyloučení dnešního duelu. Na trestnou lavici usedá hostující Sacha Treille, jehož hůl se ocitla ve Varaďově obličeji. Treille odpyká dvě minuty.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 10. Růžička (Adamský), 29. Květoň (Peterek), 40. Orsava (Zagrapan), 56. Adamský (Hrabal, Rákos), 59. Varaďa (Bonk)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) - Hrabal, Zíb, Galvas, Ovčačík, Lojek, Klouček, Kania - Růžička M., Bonk, Varaďa - Adamský, Rákos, Klimenta - Ostřížek, Peterek, Květoň - Hrňa, Zagrapan, Orsava
    HC Sparta Praha: Pinc (Melicherčík) - Krstev, Sičák, Milam, Gřegořek, Philipp, Jan Hanzlík, Pilař - P. Ton, J. Hlinka, Tenkrát – Hovorka, Broš, Jar. Svoboda – S. Treille, Přibyl, I. Rachůnek – Jánský, Bahenský, Forman - Kočí.

    Rozhodčí: Šindler, Jeřábek - Gebauer, Lederer
    bahis siteleri