Columbus – Nashville 4:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 2:3 (kon.) | Carolina – Florida 1:4 (kon.)
NY Islanders – Ottawa 3:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Washington 2:1 (kon.)
Winnipeg – Boston 3:1 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:2 (kon.) | Los Angeles – Arizona 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HC Sparta Praha
Středa 20.03.2013, 17:00Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    Přibylovu střelu z úhlu Hamerlík kryje.
     
    58:24
    Velkou šanci měl ještě Adamský, který postupoval na Pince z úhlu. Beton sparťanského gólmana na místě.
     
    58:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sparta to zkusila ještě v přesilovce bez brankáře, ale k puku se ve středním pásmu dostali Oceláři a střílejí další gól do prázdné branky. Autorem gólu VÁCLAV VARAĎA. Asistentem Radek Bonk.
     
    57:07
    Necelé tři minuty do konce ještě putuje na trestnou lavici jeden třinecký hráč. Je to Klouček za podražení.
     
    55:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostům risk nevychází, Oceláři pojišťují své vedení! Ihned po buly se Třineckým povedlo vytlačit puk do střední třetiny, tam jej přebral rozjetý MARTIN ADAMSKÝ, jenž ze střední třetiny bekhendem poslal kotouč do opuštěné svatyně Sparty! Asistence: Josef Hrabal, Daniel Rákos.
     
    55:24
    Pinc zůstává na střídačce, Sparta to ještě zkusí se šesti bruslaři v poli!
     
    53:53
    Vyložená šance Erika Hrni! Třinecký mladík v rohu vybojoval kotouč, pak jel sám na Pince! Toho chtěl propálit mezi betony, nepovedlo se mu to ale ani nadvakrát!
     
    47:41
    Jakub Orsava mohl přidat definitivní pojistku! Zagrapan od hrazení nahazoval kotouč před branku, tam jej tečoval právě třinecký mladík! Pinc už byl překonán, ke štěstí Sparty se kotouč zastavil na levé tyči!
     
    40:18
    Sparta hned v úvodu třetí třetiny vybojovala přesilovku. na trestnou lavici usedá Josef Hrabal, jenž podrazil Svobodu.
     
    39:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají chybu hostí a jdou do tříbrankového trháku! Sparta sice držela útočnou třetinu, pak ale zaváhala a umožnila JAKUBU ORSAVOVI sólový únik! Třinecký mladík zachoval chladnou hlavu, vymíchal Pince a pod jeho betonem vsítil třetí domácí gól! Asistence: Marek Zagrapan.
     
    36:44
    Na dobrou práci čtvrté lajny teď navázala elitní třinecká formace! Bonk vybojoval puk pro Varaďu, ten poslal skákavý pas Růžičkovi! Třinecký snajpr ze tří metrů nedokázal trefit branku!
     
    33:40
    Hosté si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici usedá Radek Bonk podrazil Jánského, za svůj prohřešek odsedí dvě minuty.
     
    30:03
    Klimenta se spolu s Rákosem dostal do přečíslení dvou proti jednomu! Akci vedl Klimenta, který ale váhal mezi přihrávkou a střelou tak dlouho, až mu bránící hráč sebral kotouč.
     
    28:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    A tak skórují domácí! Oceláři se vydali do protiakce, kterou vedl Jan Peterek! Třinecký matador si udělal dobrý den z bránícího hráče, pak výstavním pasem vyzval do sóla DAVIDA KVĚTONĚ! Ten si najel před Pince a propálil jej mezi betony! Asistence: Jan Peterek.
     
    25:50
    Domácí si zahrají další přesilovku. Růžička držel kotouč tak dlouho, až jej fauloval Michal Broš. Hostující kapitán si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    22:51
    Oceláři jdou do čtyř. Lukáš Zíb udělal na modré chybu, umožnil tak Rachůnkovi protiakci. Vracející se Zíb nakonec Rachůnka podrazil. Oceláři budou hrát v následujících 27 vteřinách ve čtyřech proti třem, pak se síly na ledě srovnají.
     
    21:53
    A přesilovka domácích bude dvojnásobná! Zdeněk Bahenský držel rozjetého Bonka, odsedí si dvě minuty. Oceláři budou v příštích 85 vteřinách hrát v pěti proti třem.
     
    21:17
    Před brankou Sparty se poté strhla menší potyčka, rozhodčí vylučují. Na trestnou usedá Angel Krstev, obdržel dvě minuty za hrubost.
     
    21:17
    Oceláři šli do protiakce a mohli navýšit své vedení! Rákos přenechal kotouč Tomáši Klimentovi, ten mířil k pravé tyči! Pinc neskutečným způsobem vytěsnil puk mimo tři tyče!
     
    18:44
    Václav Varaďa se sice již vrátil z trestné lavice, nyní si tam ale usedne Josef Hrabal. Ten se provinil hrou s nedovolenou výstrojí
     
    16:37
    První početní výhoda pro hosty. Na trestnou lavici usedá Václav Varaďa, jehož hůl se ocitla v obličeji jednoho z protihráčů. Varaďa odpyká dvě minuty.
     
    10:27
    Vyloučení na obou stranách. Za Spartu pyká Marek Hovorka (2 min - vysoká hůl), vyloučeným na straně domácích je Lukáš Zíb (2 min - nedovolené bránění). Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    09:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají početní výhodu a otevírají skóre utkání! Po trochu rozpačitém úvodu přesilovky, se do slibné šance dostal Martin Adamský! Ten sice Pince propálit nedokázal, hostujícímu gólmanovi ale vypadl kotouč před do brankoviště, tam jej do branky doklepl MARTIN RŮŽIČKA! Asistence: Martin Adamský.
     
    08:35
    První vyloučení dnešního duelu. Na trestnou lavici usedá hostující Sacha Treille, jehož hůl se ocitla ve Varaďově obličeji. Treille odpyká dvě minuty.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 10. Růžička (Adamský), 29. Květoň (Peterek), 40. Orsava (Zagrapan), 56. Adamský (Hrabal, Rákos), 59. Varaďa (Bonk)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) - Hrabal, Zíb, Galvas, Ovčačík, Lojek, Klouček, Kania - Růžička M., Bonk, Varaďa - Adamský, Rákos, Klimenta - Ostřížek, Peterek, Květoň - Hrňa, Zagrapan, Orsava
    HC Sparta Praha: Pinc (Melicherčík) - Krstev, Sičák, Milam, Gřegořek, Philipp, Jan Hanzlík, Pilař - P. Ton, J. Hlinka, Tenkrát – Hovorka, Broš, Jar. Svoboda – S. Treille, Přibyl, I. Rachůnek – Jánský, Bahenský, Forman - Kočí.

    Rozhodčí: Šindler, Jeřábek - Gebauer, Lederer
    bahis siteleri