Columbus – Nashville 4:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 2:3 (kon.) | Carolina – Florida 1:4 (kon.)
NY Islanders – Ottawa 3:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Washington 2:1 (kon.)
Winnipeg – Boston 3:1 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:2 (kon.) | Los Angeles – Arizona 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HC Sparta Praha
Středa 20.03.2013, 17:00Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sparta to zkusila ještě v přesilovce bez brankáře, ale k puku se ve středním pásmu dostali Oceláři a střílejí další gól do prázdné branky. Autorem gólu VÁCLAV VARAĎA. Asistentem Radek Bonk.
     
    55:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostům risk nevychází, Oceláři pojišťují své vedení! Ihned po buly se Třineckým povedlo vytlačit puk do střední třetiny, tam jej přebral rozjetý MARTIN ADAMSKÝ, jenž ze střední třetiny bekhendem poslal kotouč do opuštěné svatyně Sparty! Asistence: Josef Hrabal, Daniel Rákos.
     
    39:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají chybu hostí a jdou do tříbrankového trháku! Sparta sice držela útočnou třetinu, pak ale zaváhala a umožnila JAKUBU ORSAVOVI sólový únik! Třinecký mladík zachoval chladnou hlavu, vymíchal Pince a pod jeho betonem vsítil třetí domácí gól! Asistence: Marek Zagrapan.
     
    28:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    A tak skórují domácí! Oceláři se vydali do protiakce, kterou vedl Jan Peterek! Třinecký matador si udělal dobrý den z bránícího hráče, pak výstavním pasem vyzval do sóla DAVIDA KVĚTONĚ! Ten si najel před Pince a propálil jej mezi betony! Asistence: Jan Peterek.
     
    09:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají početní výhodu a otevírají skóre utkání! Po trochu rozpačitém úvodu přesilovky, se do slibné šance dostal Martin Adamský! Ten sice Pince propálit nedokázal, hostujícímu gólmanovi ale vypadl kotouč před do brankoviště, tam jej do branky doklepl MARTIN RŮŽIČKA! Asistence: Martin Adamský.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 10. Růžička (Adamský), 29. Květoň (Peterek), 40. Orsava (Zagrapan), 56. Adamský (Hrabal, Rákos), 59. Varaďa (Bonk)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) - Hrabal, Zíb, Galvas, Ovčačík, Lojek, Klouček, Kania - Růžička M., Bonk, Varaďa - Adamský, Rákos, Klimenta - Ostřížek, Peterek, Květoň - Hrňa, Zagrapan, Orsava
    HC Sparta Praha: Pinc (Melicherčík) - Krstev, Sičák, Milam, Gřegořek, Philipp, Jan Hanzlík, Pilař - P. Ton, J. Hlinka, Tenkrát – Hovorka, Broš, Jar. Svoboda – S. Treille, Přibyl, I. Rachůnek – Jánský, Bahenský, Forman - Kočí.

    Rozhodčí: Šindler, Jeřábek - Gebauer, Lederer
    bahis siteleri