Třinec – Chomutov 4:6 (kon.) | HC Plzeň – Kometa Brno 0:3 (kon.) | Liberec – Zlín 2:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:4 (0:0, 0:2, 2:2)
Berani Zlín
Čtvrtek 28.03.2013, 19:00 • Pirátská aréna • Mistrovství ČR - mladší dorost
Partner:
     
    58:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Liberecký gólman opustil branku. Zlínští se ovšem chopili puku a pro NICOLASE WERBIKA nebyl problém vstřelit gól do prázdné branky. Asistence: David Peška, Petr Procházka.
     
    57:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využívají svůj tlak. Po střele od modré se vytvořil závar před zlínskou brankou. MAREK ZACHAR ovšem dokázal puk protlačit až za brankáře. Bez asistence.
     
    50:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínským se podařilo vstřelit branku téměř z ničeho. Nenápadná akce začala u Rezka, který se snažil prodrat přes trojici hráčů. To se mu doopravdy nepodařilo, ale puk propadl o něco dál, kde byl připravený NICOLAS WERBIK a ten z první prostřelil gólmana i protihráče. Asistence: Václav Rezek.
     
    45:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gólman Ling špatně zpracoval střelu od modré. Stačil ještě zareagovat na pár dorážek, nikoliv ovšem na tu, kterou vyslal RADEK ŠÍR. Bez asistence.
     
    34:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    PSG využilo přesilovku, když se při závaru před branku nejlépe zorientoval LUDĚK KUNCEK a dopravil puk až již podruhé za záda libereckého gólmana. Asistence: Michal Gago, Vladimír Váňa.
     
    21:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    PSG jde do vedení díky velmi pohledné akci. Petr Procházka vyslal dlouhý pas z obranného pásma až do útočného, kde kotouč zpracoval LUDĚK KUNCEK. Ujel protihráčům a sám brankáře překonal povedeným blafákem. Asistence: Petr Procházka.

    Jan Řápek

    Branky a nahrávky: 46. ŠÍR, 58. Zachar – 22. Kuncek (Procházka), 35. Kuncek (Gago, Váňa), 51. Werbik (Rezek), 59. Werbik (Peška, Procházka)


    Bílí Tygři Liberec: Stezka – Eichler, Šír, Klinger, Chlapík, Sviták, Solenský, Balabán, Suchý, Lakatoš, Nezbeda, Husa, Antonín, Zachar, Mečíř, Kačírek, Hrala, Němeček, Chlum, Zacha, Bělohorský
    Berani Zlín: Ling – Gabrhelík, Váňa, Kolařík, Werbik, Tomešek, Gago, Peška, Babčuk, Stiksa, Strmiska, Martínek, Karafiát, Dlabaja, Kotek, Kuncek, Fridrich, Schmied, Gazda, Rezek, Procházka
    bahis siteleri