Dallas – Los Angeles 2:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 5:4 (po pr.) | Columbus – Anaheim 2:1 (po pr.)
Buffalo – Boston 0:2 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
5:4 (2:1, 0:1, 2:2 - 1:0)
Washington Capitals
Pondělí 01.04.2013, 00:01 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:34
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Velký obrat Flyers dokonán! Před Holtbym nejprve nepříjemně operovali Couturier s Fedotěnkem, ale z toho gól ještě nebyl. O chvíli později ale Kimmo Timonen narýsoval krásnou přihrávku napříč pásmem pro RUSLANA FEDOTĚNKA, který si najel na vzdálenější tyč a napálil kotouč do poloodkryté branky. Asistence: Kimmo Timonen, Sean Couturier.
     
    59:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné! Domácím se to podařilo! Obrovský tlak Flyers přetavil ve vyrovnání KIMMO TIMONEN, který od modré prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Do konce zbývá deset sekund. Asistence: Claude Giroux, Wayne Simmonds.
     
    52:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    CLAUDE GIROUX trochu napravuje svou chybu, po které padl třetí gól hostí. Po přihrávce Timonena pálil z podobné pozice, jako to v přesilovkách dělá na druhé straně Ovečkin, a prostřelil Holtbyho, který přes stínícího Simmondse nic neviděl. Asistence: Kimmo Timenen, Brayden Schenn.
     
    46:48
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté svou čtyřminutovou přesilovku využili dokonale! ALEXANDER OVEČKIN dostal kotouč do své typické pozice na levém kruhu a proti jeho voleji se Bryzgalov nestihl přemístit. Asistence: John Carlson, Troy Brouwer.
     
    46:22
    Washington právě vstřelil branku!
    Giroux teď udělal obrovskou chybu, když nedokázal vyhodit kotouč. Místo toho poslal černý kus gumy jen na hůl MARCUSE JOHANSSONA, který z vrcholu levého kruhu propálil Bryzgalova. Hosté jdou do vedení 2:3.
     
    38:42
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí si nepohlídali situaci, kdy MIKE GREEN naskakoval z trestné lavice! Laich ho parádně vyslal do samostatného úniku a Green tváří v tvář Bryzgalovovi nezaváhal. Asistence: Brooks Leich.
     
    14:55
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté teď zcela propadli ve středním pásmu a jsou za to potrestáni! Giroux vybojoval na obranné modré kotouč a poslal ho na MATTA READA, kterého obránci hostí zapomněli za svými zády. Útočník Flyers svůj trhák proměnil ranou zápěstím nad Holtbyho lapačku. Asistence: Claude Giroux.
     
    10:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A takto to často dopadne, když někoho kritizujete. Vyrovnávací gól do této chvíle nevýrazných domácích! Po sražené střele Timonena od modré se kotouč přes Rinalda dostal až k MAXIMU TALBOTOVI a vyhlášený bojovník ho z bezprostřední blízkoti zametl za záda Holtbyho. Asistence: Zac Rinaldo, Kimmo Timonen.
     
    04:29
    Washington právě vstřelil branku!
    Jako první se osmělili hosté a hned je z toho gól! NICKLAS BÄCKSTROM nejprve nebezpečně pálil z mezikruží, ale tento pukus Bryzgalov ještě vyrazil. Akce Caps ale pokračovala, Hillen vystřelil od modré a právě Bäckström puk tečoval mimo dosah Bryzgalova, kterému kotouč propadl do sítě mezi betonem a pravou rukou. Asistence: Jack Hillen, Marcus Johansson.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 11. Talbot (Rinaldo, Timonen), 15. Read (Giroux), 53. Giroux (Timonen, B. Schenn), 60. Timonen (Giroux, Simmonds), 62. Fedotěnko (Timonen, Couturier) – 5. Bäckström (Hillen, Johansson), 39. Green (Leich), 47. Johansson, 47. Ovečkin (Carlson, Brouwer)


    Philadelphia Flyers: Bryzgalov (Leighton) – Timonen, Gervais, Lauridsen, L. Schenn, Gustafsson, Huskins – Read, Giroux, Voráček – Hartnell, B. Schenn, Simmonds – Talbot, Couturier, Rinaldo – Gagne, Fedotěnko, Knuble.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Green, Hillen, Carlson, Schultz, Oleksy – Johansson, Bäckström, Ovečkin – Laich, Ribeiro, Brouwer – Chimera, Perreault, Ward – Hendricks, Beagle, Volpatti.

    Rozhodčí: Kozari, Charron – Racicot, Barton
    bahis siteleri