Dallas – Los Angeles 2:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 5:4 (po pr.) | Columbus – Anaheim 2:1 (po pr.)
Buffalo – Boston 0:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:5 (2:2, 1:0, 1:3)
HC Škoda Plzeň
Pondělí 01.04.2013, 18:15 • O2 Arena • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Slávisté si na konci vytvořili neskutečný závar, dlouho nikdo nevěděl, kde se nachází kotouč. Ten nakonec jen o několik centimetrů minul tyčku Mazancovy branky. Další zvrat v utkání už se ale nekoná, Plzeň vítězí.
     
    59:33
    Furch míří z branky!
     
    59:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nemohu uvěřit vlastním očím, ale skutečně je tomu tak! Plzeň se 34 sekund před koncem zápasu dostává do vedení! Hrdinou aktuálního dění tady v Praze se stává TOMÁŠ VLASÁK, který zužitkoval přesnou přihrávku mezi kruhy. Plzeňští fanoušci již slaví vítězství! Asistence: Nicolas St. Pierre.
     
    58:00
    Utkání sleduje 12 668 fantastických diváků. Rekord letošního play-off!
     
    57:36
    Skokan obral puk plzeňského obránce a střelil Mazancovi na beton, k odraženému puku se dostal Vladimír Růžička, ale velkou příležitost promarnil, neboť pouze promáchl!
     
    54:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to už je opravdu neuvěřitelné, dámy a pánové, co se tady dnes, na Velikonoční pondělí, v O2 areně děje! TOMÁŠ HERTL se přibržděnou kličkou zbavil obránce, vyjel si na střed mezi kruhy a přesně trefil. Aréna se dožaduje další branky! Bez asistence.
     
    44:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Modrobílé šílenství panuje v O2 areně, zatímco na straně druhé je vidět obrovské zklamání. JAN KOVÁŘ tečoval střelu Slováka od modré a poslal Plzeň do vedení. Asistence: Tomáš Slovák, Martin Straka.
     
    43:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tu opět vyrovnáno! ONDŘEJ KRATĚNA obdržel přihrávku do brankoviště, kde byl hákován, ale i přesto zvládl bravurně zakončit svou kličku a vrací utkání na svůj začátek. Signalizovaný trest nebude uložen. Asistence: Václav Pletka.
     
    38:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se opět dostávají do vedení! MICHAL KEMPNÝ ve středním pásmu obdržel puk od Jelínka, pokračoval do útoku a z nápřahu vymetl horní růžek Mazancovy branky. Asistence: Petr Jelínek, Michal Poletín.
     
    38:04
    Vyloučen Petr Kadlec (SLA) na dvě minuty za podražení.
     
    37:06
    Michal Poletín nabral na rychlosti a dostal se do brejkové situace, kterou mu znemožnil zakončit Václav Pletka (PLZ) a míří na trestnou lavici na dvě minuty za podražení. Jako první trefil kotouč, teprve potom podrazil svého protihráče.
     
    36:07
    Na trestnou lavici míří Pavel Kolařík (SLA) na dvě minuty za sekání.
     
    33:07
    Žjedl stahovačkou prošel přes obránce a stál tváří v tvář Mazancovi. Zakončil forhendovou kličkou, ale neuspěl. Plzeň ve čtyřech.
     
    31:56
    A plzeňští hokejisté jdou na minutu do tří! Vyloučen Vojtěch Mozík (PLZ) na dvě minuty za nedovolené bránění. Domácí fanoušci se dožadují branky.
     
    30:55
    Sešívaní se motali v útočném pásmu a vynutili si faul. Na dvě minuty míří na trestnou lavici Jan Kovář (PLZ) za nedovolené bránění.
     
    23:35
    Další vyloučení ze strany plzeňských hokejistů. Vyloučen Vojtěch Mozík (PLZ) na dvě minuty za pád pod nohy.
     
    21:30
    Dávid Skokan dostal puk do brankoviště a z první jej poslal k tyči, kde byla Mazancova lapačka a plzeňský brankář fantastickým zákrokem zabránil brance.
     
    20:47
    Na trestnou lavici míří kapitán Západočechů Martin Straka (PLZ) na dvě minuty za sekání.
     
    19:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tady se ději věci! VÁCLAV PLETKA usměrnil za Dominika Furcha jím vykopnutý kotouč a vrací stav zápasu na vyrovnanou cifru. Bez asistence.
     
    19:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Bleskový obrat v podání pražské Slavie! Vyhozený kotouč z obranného pásma zachytil PETR JELÍNEK, který pokračoval proti jednomu obránci a z úhlu naprosto přesně trefil horní šibenici u vzdálenější tyče. Asistence: Petr Kadlec.
     
    19:11
    Vyloučen Petr Kuboš (SLA) na dvě minuty za podražení.
     
    18:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Vladimír Růžička z úhlu nastřelil kotouč na Mazance, ten se odrazil zpátky mezi kruhy, kde dojížděl TOMÁŠ HERTL, který zametl puk pod víko, a hala vyvolává jeho jméno. Asistence: Vladimír Růžička.
     
    14:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku dnešního zápasu, o kterou se postaral JAN KOVÁŘ! Ten si najel do útočného pásma a tahem přes dva obránce vymetl síťku u pravé tyče Furchovy branky. Asistence: Martin Straka.
     
    08:34
    Petr Jelínek (SLA) v souboji s Plzeňským hráčem dojížděl kotouč, ale svého protějška zasáhl nedovoleně a odsedí si dvě minuty na trestné lavici – podražení.
     
    03:21
    Straka dostal vynikající přihrávku ke vzdálenější tyči a mohl mířit do prázdné branky, ale této velké příležitosti nevyužil. Na druhé straně mířili dva slávisté proti jednomu, zakončení zlikvidoval pozorný Mazanec.

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 19. Hertl (Růžička), 20. Jelínek (Kadlec), 39. Kempný (Jelínek), 54. Hertl – 15. Kovář (Straka), 20. Pletka, 44. Kratěna (Pletka), 45. Kovář (Slovák, Straka), 60. Vlasák


    HC Slavia Praha: Furch (Kopřiva) – Kempný, Dresler, Kadlec (C), Skokan, Doležal, Tomica (A), Kuboš, Vrdlovec, Kučný, Jelínek, Šenkeřík, Poletín, Micka, Kolařík (A), Žejdl, Alinč, Sklenář, Růžička, Stránský, Hertl
    Hlavní trenér: Vladimír Růžička

    HC Škoda Plzeň: Mazanec (Svoboda) – St. Pierre, Hanzlík (A), Poživil, Schleiss, Vampola, Sýkora, Kratěna, Vlasák (A), Straka (C), Kašpařík, Lev, Kovář, Hollweg, Dvořák, Slovák, Růžička, Mozík, Petruška, Boháč, Pletka
    Hlavní trenér: Milan Razým
    bahis siteleri