Zvolen – Piešťany 5:0 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Středa 03.04.2013, 18:00Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    Zvolenčania to nakoniec zvládli – postúpili do finále extraligy po dlhých 8 rokoch sa dostali do finálnej fázy celej ligy. Piešťany si takú vysokú prehru nezaslúžili, dnes však doplatili na vylúčenia svojho tímu. Výkon Tomáša Tomeka v bránke hostí bol takisto ovplyvnený jeho zranenou nohou, v závere zápasu sa ledva dokázal postaviť na nohy.

    Rytieri sa holiť znovu nebudú, zo Zvolena Vám praje krásny deň Marián Fiam – príjemný zvyšok dňa ! (20:20:28)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:42
    Zvolen dal gól!
    MILAN JURÍK doráža puk po strele Hertla do poloprázdnej bránky, Tomek nestihol reagovať – Zvolen sa stretne vo finále s Košicami v boji o titul ! Asistencie: Jaroslav Hertl, Jaroslav Kalla.
     
    59:28
    Zvolen stále v útoku, po Hertlovej strele sa k dorážke nedostal ani jeden zo Zvolenčanov.
     
    59:00
    Hertlovu strelu od modrej vyráža Tomek na mantinel.
     
    58:41
    Jakub Ručkay sa dostal individuálne s pukom cez stredné pásmo, pri jeho prechode však fauloval Vladimír Urban – je vylúčený za nedovolené bránenie.
     
    58:20
    Peťo Zuzin sa snažil po krásnej súhre Zvolenčanov nájsť pri vzdialenejšej tyčke pred poloprázdnou bránkou Kamila Brabenca, zasiahol však obranca hostí a položenou hokejkou nedopustil, aby sa puk dostal k Brabencovi.
     
    57:58
    Ladislav Čierny korčuloval do brejku – od pravého kruhu už však musel strieľať, keďže ho distihol jeden z obrancov hostí – Čierny nastreľuje iba betóny Tomáša Tomeka.
     
    57:31
    Juraško vedie puk z vlastnej obrannej tretiny, Brňákovi následne preskočil hokejku a puk končí až pri bránke hostí.
     
    56:54
    Milan Jurík korčuluje už za strateným pukom, získal však aspoň čas na prestriedanie svojho tímu po dokorčulovaní puku až k Tomekovej bránke.
     
    56:25
    Zvolen v plnom počte.
     
    56:07
    Hostia usadení v útočnom pásme – Drgoň mal na hokejke prvý gól svojho tímu po odrazenom puku, vo vzduchu ho však nedokázal trafiť.
     
    55:29
    Vhadzovanie pred Šimkom prerušuje vyhodenie puku na striedačku Zvolena, medzitým sa však Henrich Ručkay nechtiac stretol s Marekom Šimkom – týmto hráčom sa zaplietli hokejky, ani jeden však nezačal bitku a tak šlo iba o nedorozumenie.
     
    55:10
    Brňák sa snažil strieľať do protismeru Šimka, ten vystihol jeho zámer a vyrážačkou posiela puk späť do poľa.
     
    54:47
    Saliji sa snažil dorážať strelu Melichárka z uhla, Šimko skoro inkasoval vlastenca, puk sa totiž odrazil od korčule obrancu Zvolena, potom však dokázal puk zastaviť medzi svojimi betónmi.
     
    54:25
    Dnešné stretnutie sleduje 5065 divákov.
     
    54:25
    Novajovský odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    54:15
    Puliš mal šancu prejsť do brejku – radšej sa však otočil pre nedostatok rýchlosti vo svojích nohách a prihráva za vlastnú bránku.
     
    53:48
    Mexické vlny počas útoku hostí spestrujú pohľad na tribúny počas hry.
     
    53:27
    Šimko pomáha svojim hráčom v rozohrávke – následne však Hertl spôsobuje zakázané uvoľnenie.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 20. Podkonický (Šimko), 31. Hraško (Chovan, Škvaridlo), 38. Brabenec (Podkonický, Čierny), 47. Lukáš Jurík (Chovan, Škvaridlo), 60. Milan Jurík (Hertl, Kalla)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Čierny, Juraško (A), Novajovský, Mucha, Hraško, Hertl, Pichnarčík – Peter Zuzin, Brabenec (A), Podkonický – Škvaridlo, Lukáš Jurík (C), Chovan – Čurilla, Milan Jurík, Kalla – Puliš, Mahdalík, Ďaloga – Lubor Zuzin
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Ondrejka) – Brňák, Bučka, Filip (C), Drgoň, Hruška, Urban, Kolník – Saliji, Nemec (A), Melichárek (A) – Henrich Ručkay, Peško, Jakub Ručkay – Chylo, Mertel, Stupka – Šišovský, Toman, Haring -Hudec

    Rozhodčí: Jonák, J. Konc. – P. Šefčík, Valach

    Diváci: 5065
    bahis siteleri