Philadelphia – Montreal 5:3 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 6:1 (kon.) | Anaheim – Dallas 5:2 (kon.)
Calgary – Edmonton 2:8 (kon.) | San Jose – Minnesota 4:2 (kon.)
konec
New York Rangers
6:1 (3:0, 2:1, 1:0)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 04.04.2013, 01:30 • Madison Square Garden • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:47
    A máme tu náskok pěti branek! Brian Boyle dobře našel na modré čáře stojícího JOHNA MOORA, který se ranou golfovým úderem stejně jako Clowe a Brassard prosazuje ve svém prvním zápase v novém dresu! Asistence: Boyle, Brassard.
     
    31:52
    Gól! To je galapředstavení nových posil Jezdců! Po Richardsově střele se k puku před brankou dostává Brassard, který zadovkou parádně nachází před úplně prázdnou brankou volného RYANA CLOWA, který dává svůj druhý gól večera!
     
    22:27
    Penguins rychle odpovídají! Henrik Lundqvist nestačil na střelu PASCALA DUPUISE, který přesně pálil z levé strany! Asistence: Robert Bortuzzo, Simon Despres.
     
    21:53
    Bleskově využitá přesilovka dává Jezdcům již čtyřbrankové vedení! Po střele Dana Girardiho se před brankou nejlépe zorientoval DERRICK BRASSARD, který bekhendem zvyšuje na 4:0! Asistence: Brian Boyle, Dan Girardi.
     
    14:19
    To je kanonáda! Derek Stepan napadal soupeře až za jeho vlastní brankou, což vyústilo ve vypíchnutý kotouč, který okamžitě převzal RYAN CLOWE. Včerejší posila ze San Jose hned na to vytáhla parádní bekhendový blafák, kterým zvýšila na 3:0! Asistence: Derek Stepan.
     
    12:25
    A máme tu další branku! Ryan Clowe poslal po mantinelu puk do rohu, kde stál Brad Richards. Kanadský centr pak následně dokázal svůj vytříbený cit pro hru, když parádně našel do středu najíždějícího RYANA MCDONAGHA, který střelou do vinglu navyšuje náskok domácích! Asistence: Brad Richards, Ryan Clowe.
     
    10:01
    Jezdci využívají přesilovou hru! Nejnovější posila Derrick Brassard výborně podržel puk, navázal na sebe všechnu pozornost, a následně poslal zadovkou puk na Brada Richardse, který vyslal tvrdou ránou z první. Pokus na cestě do branky ještě tečoval BRIAN BOYLE, který tak otevřel gólový účet zápasu! Asistence: Brad Richards, Derrick Brassard.

    Šimon Pilek

    Branky a nahrávky: 11. Boyle (Richards, Brassard), 13. McDonagh (Richards, Clowe), 15. Clowe (Stepan), 22. Brassard (Boyle, Girardi), 32. Clowe (Brassard, Boyle), 50. Moore (Boyle, Brassard) – 23. Dupuis (Bortuzzo, Despres)


    New York Rangers: ÚTOK: Darroll Powe, Taylor Pyatt, Brad Richards (A), Derek Stepan, Brian Boyle, Ryan Callahan (C), Ryan Clowe, Mats Zuccarello, Arron Asham, Rick Nash, Carl Hagelin, Derrick Brassard
    OBRANA: Michael Del Zotto, Dan Girardi (A), Anton Stralman, Ryan McDonagh, Roman Hamrlík, Steve Eminger, John Moore
    BRANKÁŘI: Henrik Lundqvist (Martin Biron)

    Pittsburgh Penguins: ÚTOK: Pascal Dupuis, Brenden Morrow, Jarome Iginla, Chris Kunitz (A), Tanner Glass, Brandon Sutter, Dustin Jeffrey, James Neal, Matt Cooke, Craig Adams, Tyler Kennedy, Jevgenij Malkin (A), Joe Vitale
    OBRANA: Matt Niskanen, Douglas Murray, Mark Eaton, Deryk Engelland, Brooks Orpik, Simon Despres, Robert Bortuzzo
    BRANKÁŘI: Marc-Andre Fleury (Tomáš Vokoun)

    Rozhodčí: HLAVNÍ: Tom Kowal + Marc Joannette, ČÁROVÍ: Mike Cvik + Shane Heyer

    Diváci: 18 200
    bahis siteleri