Philadelphia – Montreal 5:3 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 6:1 (kon.) | Anaheim – Dallas 5:2 (kon.)
Calgary – Edmonton 2:8 (kon.) | San Jose – Minnesota 4:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
2:8 (2:2, 0:3, 0:3)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 04.04.2013, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary, AB • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Edmonton právě vstřelil branku!

    Po vyhraném buly se k puku dostává Smyth, který z první posílá puk před branku na NAILA YAKUPOVA, který s přehledem odklízí kotouč do odkryté branky! Asistence: Ryan Smyth.
     
    57:08
    Edmonton právě vstřelil branku!

    Hall s Eberlem si cestou k brance několikrát pěkně vyměnili puk, poslední výměna, kdy Hall z levého kruhu nahrával před branku a JORDAN EBERLE střílí už končí brankou!
     
    53:15
    Za brankou hostů se do sebe pustili Ryan Whitney (EDM) a Tim Jackman (CAL), oba vyfasovali po pěti minutách. Jiří Hudler (CAL) navíc oceněn dvěma minutami, což znamená přesilovku pro hosty.
     
    49:56
    Edmonton právě vstřelil branku!

    Od modré pálí puk na branku Petrell, jeho pokus s obtížemi MacDonald vyráží pouze do míst, kde stojí nepokrytý JORDAN EBERLE, který posílá puk do zcela odkryté branky! Bez asistence.
     
    45:43
    Vyloučení hráč: Neil Yakupov a Ryan Jones oba EDM) po 2 minutách za hrubost, Curtis Glencross a Chris Butler (oba CAL) taktéž dvě minuty za hrubost, hrát se bude i nadále v pěti.
     
    36:58
    Za hákování vyloučen Shawn Horcoff (EDM), šance pro domácí na snížení skóre zápasu.
     
    33:57
    Taylor Hall trefuje tyč domácí branky!
     
    29:51
    Edmonton právě vstřelil branku!

    Rychlá kombinace Edmontonu na jejímž konci pálil z mezikruží Hall, jeho ránu ještě MacDonald vyrazil, jenže pouze před volného RYANA NUGENTA-HOPKINSE, který už puk dopravil za záda domácího brankáře! Asistence: Taylor Hall, Aleš Hemský.
     
    29:05
    Šance pro hosty na zvýšení skóre vyloučen Chris Butler (CAL) za vysokou hůl.
     
    27:39
    Edmonton právě vstřelil branku!

    Nejprve pálil po Schultzově přihrávce vedle Nugent-Hopkins, puku se po další Schultzově nahrávce ujal na levém kruhu opět Nugent-Hopkins, který našel na druhé straně úplně volného TAYLORA HALLA, jenž už neměl nejmenší problém se zakončením do odkryté branky! Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Justin Schultz.
     
    26:34
    Puk se po ose Paajarvi – Schultz – Gagner dostal až do těsné blízkosti domácí branky, pěkná kombinace Edmontonu. Ve stejném čase navíc vyloučen Cory Sarich (CAL) za krosček a tak má Edmonton k dispozici další přesilovou hru.
     
    23:34
    Edmonton právě vstřelil branku!

    Hosté v přesilové hře otáčí stav zápasu! Z rohu poslal puk před branku Gagner přímo do jízdy najíždějícímu NAILU YAKUPOVOVI a ten tvrdou střelou nedává MacDonaldovi šanci! Asistence: Sam Gagner, Ryan Whitney.
     
    22:21
    Přesilová hra pro hosty poté, co na trestnou na lavici usedá Mike Cammalleri (CAL) za podražení.
     
    20:59
    Měnit skóre se ale mohlo na druhé straně, když si z rohu kluziště před branku vyjel Eberle a MacDonald zastavil puk až lapačkou vleže!
     
    19:05
    Přesilová hra pro hosty po vyloučení domácího Mikaela Backlunda (CAL).
     
    12:59
    Edmonton právě vstřelil branku!

    Hall posílá z rohu kluziště přesnou přihrávku před branku, kam si sjel RYAN WHITNEY, jenž posílá puk přesně k pravé tyči domácí branky, MacDonald se nestihl přesunout! Asistence: Taylor Hall, Ryan Nugent-Hopkins.
     
    09:24
    Edmonton právě vstřelil branku!

    Nejprve z pravé strany pálí Petrell, jeho pokus MacDonald vyráží, od modré pak vyražený kotouč posílá Petry na branku, kde puk tečuje do sítě SAM GAGNER a snižuje tak stav zápasu! Asistence: Jeff Petry, Lennart Petrell.
     
    05:18
    Calgary právě vstřelilo branku!

    Zpoza branky nahrával Stajan na Glencrosse, ten si potáhl puk a položil Dubnyka, ale backhandem trefuje pouze tyč, nicméně k odraženému puku si sjíždí MATT STAJAN a uklízí puk do odkryté branky! Asistence: Curtiss Glencross, Lee Stempniak.
     
    04:27
    Za vzájemnou potyčku vyloučeni na 5 minut Steve Begin (CAL) a Mike Brown (EDM).
     
    02:35
    Calgary právě vstřelilo branku!

    Za brankou kroužil s kotoučem Wideman, puk poslal před branku na Glencrosse, který jen přiťukl na MATTA STAJANA, který posílá domácí do vedení! Asistence: Dennis Wideman.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 3. Stajan (Wideman), 6. Stajan (Glencross, Stempniak) – 10. Gagner (Petry, Petrell), 13. Whitney (Hall, Nugent-Hopkins), 24. Yakupov (Gagner, Whitney), 28. Hall (Nugent-Hopkins, Schultz J.), 30. Nugent-Hopkins (Hall, Hemský), 50. Eberle, 58. Eberle (Hall), 59. Yakupov (Smyth)


    Calgary Flames: MacDonald (Kuprusoff) -Wideman, Giordano, Sarich, Babchuk, Brodie, Butler – Cammalleri, Tanguay, Glencross – Stempniak, Stajan, McGrattan – Červenka, Backlund, Hudler – Jackman, Begin, Horák.
    Edmonton Oilers: Dubnyk (Chabibulin) – Schultz J., Schultz N., Petry, Šmíd, Potter, Whitney – Eberle, Nugent-Hopkins, Hall – Hemský, Gagner, Paajarvi – Yakupov, Horcoff, Jones – Brown, Smyth, Petrell

    Rozhodčí: Jackson, St. Leurent – Galloway, Nansen

    Diváci: 19289
    bahis siteleri