Kazaň – Čeljabinsk 1:2 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 04.04.2013, 17:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný zápas končí, neuvěřitelným koncem! ANDREJ KOSTICYN zavezl kotouč do pásma, přenechal zadovkou Jakucenjovi, který jen prostrčil na dlouhou hůl Kontiolovi, který nesmírně přesnou přihrávkou našel na druhé tyči ANDREJE KOSTICYNA a ten nedal Barulinovi šanci! – 1:2. Asistence: Petri Kontiola, Maxim Jakucenja.
     
    54:07
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se přeci jen dočkali! Obuchov dostal kotouč do rohu odkud našel u pravé tyčky Immonena a ten překrásně prostrčil skrz brankoviště na JANNE PESONENA proti kterému neměl Garnett nárok zasáhnout! – 1:1. Asistence: Dmitrij Obuchov, Jarkko Immonen.
     
    31:18
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Kratičkou přesilovou hru hosté využívají! Po chybě na modré čáře Kazaně získal kotouč Quint a řítil se svými spoluhráči do přečíslení čtyři na dva! Quint našel nezjištnou přihrávkou VLADIMIRA ANTIPOVA, který z voleje rozvlnil síť a vstřelil tak veledůležitou vedoucí branku! – 0:1. Asistence: Deron Quint.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 55. Pesonen (Obuchov, Immonen) – 32. Antipov (Quint), 60. Kosticyn (Kontiola, Jakucenja)


    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) – Nikulin, Kornějev, Kuljaš, Medvěděv, Zacharčuk, Chomickij, Jarullin – Zaripov, Kapanen, Morozov – Pesonen, Immonen, Obuchov – Těrečšenko, Lukojanov, Petrov – Bodrov, Golubev, Žerděv.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Fokin) – Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Bělov, Katičov, Razin, Šinin, Nestěrov – Čistov, Bulis, Kuzněcov – Kontiola, Jakucenja, Kosticyn – Popov, Ničuškin, Antipov – Lemtjugov, Glinkin, Karpov.

    Rozhodčí: Gofman, Ronn – Šeljanin, Sivov

    Diváci: 6730 (Tatneft Arena).
    bahis siteleri