Carolina – Tampa 0:5 (kon.) | Boston – New Jersey 1:0 (kon.) | Washington – NY Islanders 2:1 (1:0 po s.n.)
Toronto – Philadelphia 3:5 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:1 (kon.) | Nashville – Columbus 1:3 (kon.)
Chicago – St. Louis 3:4 (3:4 po s.n.) | Arizona – Detroit 4:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:0 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 3:0 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:2 (0:1, 3:0, 1:1)
Detroit Red Wings
Pátek 05.04.2013, 04:05 • Jobing.com Arena, Glendale, AZ (kapacita 17799 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Je dobojováno! MARTIN HANZAL posílá kotouč přes celé kluziště až do prázdné branky, Coyotes dnes zvítězí! Asistence: Michael Stone.
     
    58:47
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nyní je ta komplikace ale o dost větší, už po deseti vteřinách přesilové hry hosté skórují! Henrik Zetterberg nahodil puk na branku, kde se puk odrazil od DANA CLEARYHO až za Johnsonova záda! Asistence: Henrik Zetterberg a Johan Franzen.
     
    36:01
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Velká chyba Red Wings při střídání a naopak skvělá akce domácích, Yandle našel dlouhou přihrávkou Hanzala, který vyslal do samostatného úniku SHANA DOANA, který prostřelil Howarda a upravuje skóre na 3:1! Asistence: Martin Hanzal a Keith Yandle.
     
    28:08
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Z dalšího nenápadného útoku třetí útočné formace se prosazuje CHRIS CONNER, který prostřelil Howarda z pravé strany! Asistence: Mikkel Boedker a Antoine Vermette.
     
    21:47
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Nenápadná akce domácích končí vyrovnávacím gólem! MICHAEL STONE dostal hodně prostoru, nabruslil si až ke střele a jeho křížná bomba končí až v brance! Asistence: Keith Yandle a Mikkel Boedker.
     
    01:56
    Detroit právě vstřelil branku!
    Kindl rozehrál přesilovkovou akci od modré, roztáhl hru na Smithe, který našel mezi kruhy Nyquista, jeho dvě střely ještě nebyli úspěšné, puk se ale dostal k VALTTERIMU FILPPULOVI, který otevírá skóre utkání! Asistence: Gustav Nyquist a Brendan Smith.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 22. Stone (Yandle, Boedker), 29. Conner (Boedker, Vermette), 37. Doan (Hanzal, Yandle), 60. Hanzal (Stone) – 2. Filppula (Nyquist, Smith), 59. Cleary (Zetterberg, Franzen)


    Arizona Coyotes: Johnson (LaBarbera) – Schlemko, Ekman-Larsson, Morris, Yandle, Stone, Klesla – Doan, Vermette, Boedker – Moss, Hanzal, Vrbata – Conner, Gordon, Klinkhammer – Chipchura, Brown, Bissonnette
    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Ericsson, Kronwall, Smith, Colaiacovo, Lashoff, Kindl – Franzen, Dacjuk, Abdelkader – Cleary, Zetterberg, Filppula – Nyquist, Andersson, Miller – Tootoo, Emmerton, Eaves

    Rozhodčí: O'Rourke, L'Ecuyer – Murchison, Henderson

    Diváci: 16623
    bahis siteleri