Reading – Southampton 0:2 (kon.) | Norwich – Swansea 2:2 (kon.) | Stoke – Aston Villa 1:3 (kon.)
West Brom – Arsenal 1:2 (kon.)
konec
Norwich City
2:2 (1:1)
Swansea City
Sobota 06.04.2013, 16:00 • Carrow Road, Norwich • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    75
    Swansea právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají! Dlouhý nákop jednoho z hostujících hráčů poslal Rangel hlavou přímo do malého vápna, kde se prosadil LUKE MOORE.
     
    60
    Norwich právě vstřelil branku!
    A je z toho gól! Do šestnácty nacentroval Elliott Bennett a MICHAEL TURNER na zadní tyči ve skluzu usměrnil míč do sítě. Domácí tak otáčí průběh zápasu!
     
    40
    Norwich právě vstřelil branku!
    Kanárci se po dlouhých minutách dostali ke kloudné akci a je z toho vyrovnání! Kamara rozběhl na pravém křídle Bennetta, který odcentroval na vzdálenější tyč, kam si naběhl zcela zapomenutý ROBERT SBODGRASS, který zblízka hlavičkoval do prázdné brány.
     
    35
    Swansea právě vstřelila branku!
    Hosté ho rozehráli nakrátko a kombinovali na polovině Norwiche. Chico poslal míč do šestnáctky na de Guzmána, který pronikl až k brankové čáře, odkud vrátil balón pod sebe na penaltu a MICHU z této pozice zamířil přesně pod břevno!

    Martin Augustin

    Branky: 40. Snodgrass, 60. Turner – 35. Michu, 75. Moore

    Karty:   29. Snodgrass (NRW), 30. Johnson (NRW), 85. Turner (NRW), 86. Holt (NRW) – 21. Davies (SWN), 69. Williams (SWN), 89. Guzmán (SWN)


    Norwich City: Bunn (16. Camp) – Martin, Turner, Bassong, Garrido – E. Bennett, Howson (82. Tettey), Johnson, Snodgrass – Hoolahan (80. Holt) – Kamara.
    Swansea City: Vorm – Tiendalli, Chico, Williams, Davies (64. Rangel) – de Guzmán, Sung-Yong – Dyer (75. Lamah), Michu, Routledge (64. Hernández) – Moore.

    Rozhodčí: Oliver – Flynn, Collin
    bahis siteleri