Norimberk – Mohuč 2:1 (kon.) | Hannover – Stuttgart 0:0 (kon.)
konec
1. FC Norimberk
2:1 (0:0)
1. FSV Mohuč 05
Neděle 07.04.2013, 15:30 • Stadion Nürnberg, Nürnberg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Taktické střídání na straně Nürnbergu. ze hry odchází Alexander Esswein a na poslední chvíle na hřiště vstupuje Berkay Dabanli.
     
    89
    A Sebastian Polter (NUR) si ihned zapisuje do utkání, vidí totiž krátce po svém příchodu na hřiště žlutou kartu.
     
    88
    Tomáš Pekhart dnes dohrál, na hřišti ho nahradí Sebastian Polter.
     
    87
    Žlutou kartu vidí Julian Baumgartlinger (MAI), který s tímto rozhodnutím sudího vůbec není spokojený, ale nic s tím nenadělá.
     
    81
    Poprvé střídá Nürnberg. Ze hry odchází exekutor úspěšných standardních situací Hiroši Kiyotake. Na trávník nastupuje Mike Frantz.
     
    81
    ...Druhým střídajícím je Niki Zimling, kterého na hřišti nahradí Chinedu Ede. Tímto vyčerpal Mainz všechna střídání.
     
    81
    Dvojité střídání na straně Mainzu. Ze hry odchází Jan Kirchhoff a nahrazuje ho Andreas Ivanschitz...
     
    69
    Jedná se o tým, jenž je mimořádně nebezpečný při zahrávání standardních situací. Při nich budeme muset být obzvlášť ostražití – to řekl trenér Mainzu Thomas Tuchel před zápasem. A rozhodně věděl o čem mluví. Ale zpátky na hřiště. Mainz střídá. Ofenzivu posílí Maxim Choupo-Moting, který ve hře nahradí Elkina Sota.
     
    69
    Nürnberg právě vstřelil branku!

    ...Opět standardka a opět gól. Kiyotake poslal míč do vápna, míč byl prodloužen na zadní tyč, kde byl připravený PER NILSSON (5) A protlačil míč do sítě. Druhý gól pro domácího stopera v tomto utkání.
     
    60
    Tým Mainz právě vstřelil branku!

    Je vyrovnáno. Po rychlé akci a kombinaci přišel pas vzduchem na NICOLAIE MÜLLERA (5), který následně přeloboval z hranice vápna brankáře Schäfera, Ten vybíhal poněkud unáhleně. Müller by se totiž s míčem jinak asi dál nedostal, protože měl kolem sebe bránící hráče.
     
    59
    Feulner dostal míč kousek od velkého vápna a pálil z první. Jeho pokus byl velmi dobrý a brankář Wetklo musel nebezpečně točící se střelu vytahovat z pod břevna...
     
    57
    Hanno Balitsch (NUR) sáhl k taktickému faulu a za dres přitáhl unikajícího Juniora Diaze, poté viděl od rozhodčího žlutou kartu.
     
    54
    Nürnberg právě vstřelil branku!

    ...Zmiňoval jsem, že velkou zbraní Nürnbergu budou standardní situace a teď se to potvrdilo. Na nadýchaný centr Kiyotakeho před bránu nejvíce do vzduchu vyšplhal PER NILSSON (4) a hlavou poslal míč k pravé tyči.
     
    28
    K penaltě se postavil Szalai, chtěl zamířit k levé tyči, ale nakonec ji minul. Velká škoda pro Mainz, domácí fanoušci se radují.
     
    27
    Dobrá přihrávka za obranu na Nicolaie Müllera, který udělal brankáři Schäferovi kličku a poté byl sražen Pinolou. Penalta!
     
    25
    Mainz překonal střed hřiště delší přihrávkou a mělo to úspěch. Ke střele zpoza vápna se totiž dostal Adam Szalai a pořádně svoji střelou k levé tyči protáhl brankáře Schäfera, který předvedl dobrý zákrok.
     
    2
    Szalai dostal míč do vápna a ihned pálil z levé strany k bližší tyči, Raphael Schafer si připsal první zákrok a vyrazil nepříjemnou střelu na rohový kop...

    Zdeněk Plánka

    Branky: 54. Nilsson, 69. Nillson – 60. N. Müller

    Karty:   57. Baltisch (NUR), 89. Polter (NUR) – 87. Baumgartlinger (MAI)

    Neproměněná penalta: 28. Szalai (MAI), mimo


    1. FC Norimberk: (4 – 1 – 4 – 1) Schäfer – Balitsch, Nilsson, T. Klose, Pinola – Simons – Chandler, Kiyotake (81. Frantz), Feulner, Esswein (90. Dabanli) – Pekhart (88, Polter).
    Trenér: Michael Weisinger.

    1. FSV Mohuč 05: (4 – 1 – 2 – 1 – 2) Wetklo – Pospěch, Svensson, Noveski, Diaz – Kirchhoff (81. Ivanschitz) – Baumgartlinger, Soto (69. Choupo-Moting) – Zimling (81. Ede) – N. Müller, Szalai.
    Trenér: Thomas Tuchel.

    Rozhodčí: Stieler – Petersen, Wezel – Kunsleben

    Diváci: 35082
    bahis siteleri