Troyes – PSG 0:1 (kon.) | Ajaccio – Nancy 1:1 (kon.) | Évian TG – Rennes 4:2 (kon.)
Lorient – Bastia 4:1 (kon.) | Bordeaux – Montpellier 4:2 (kon.) | Brest – Remeš 0:2 (kon.)
konec
Évian Thonon Gaillard
4:2 (2:1)
Stade Rennes
Sobota 13.04.2013, 20:00 • Annecy - Parc des Sports • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    83
    Évian právě vstřelilo branku!
    Tak přeci ještě jedna branka, opět ale pro domácí tým, který svému soupeři odskakuje deset minut před koncem na rozdíl dvou gólů. Střídající Mbarki využil pasivity hostující obrany a posadil míč přesně na hlavu druhému střídajícímu YANNICKU SAGBOVI. Ten přesnou trefou nejspíše definitivně láme odpor Rennes.
     
    79
    Évian právě vstřelilo branku!
    Tak to je průběh zápasu jako hrom. Domácí se potřetí v zápase dostávají do vedení. Udrží ho již teď? Srb MILOŠ NINKOVIČ využil milimetrového pasu od střídajícího Sagba a jednoduše doklepl míč do hostující branky. Obrana Rennes nechala svého brankáře pořádně na holičkách, Ninkovič byl zcela nikým nekrytý a proto velmi jednoduše zasadil utkání jeho pátý gól.
     
    69
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Laxní přístup domácí obrany využívá JOHN BOYE a vyrovnává tak stav utkání. Hostující obránce si po rohovém kopu vyskočil nejvýše a přesnou hlavičkou využil drobného zaváhání Laquaita, který centr špatně odhadl. Boye svoji druhou brankou v sezoně způsobuje, že můžeme začít prakticky od začátku.
     
    34
    Évian právě vstřelilo branku!
    Domácí Évian Thonon Gaillard si bere své vedení zpět, tentokrát již míč do soupeřovi brány dostal domácí hráč. Hostující obrana trochu zapomněla na KEVINA BERIGAUDA, který se zmocnil míče a nikým neatakovaný ho umístil k pravé tyči Costilovy brány.
     
    22
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Hosté se dočkávají vyrovnávací branky ještě v první půlhodině hry. JULIEN FÉRET se zmocnil špatně hlídaného balónu domácí obranou, obehrál další dva protihráče a jako správný kapitán chladnokrevně zakončil k tyči. Pro střelce z Rennes se tak jedná o jeho desátou trefu v sezóně. Důležitější ale je, že hosté mohou hrát už trochu klidněji.
     
    2
    Évian právě vstřelilo branku!
    Tak to je rychlý nástup, po necelých devadesáti vteřinách se domácí dostali z pravého křídla k centru, který si ovšem nešťastně srazil do vlastní brány obránce Rennes JEAN-ARMEL KANA-BIYIK. Domácí nemohli do zápasu vstoupit lépe.

    Pavel Kuba

    Branky: 2. Kana-Biyik (vla.), 34. Bérigaud, 79. Ninkovič, 83. Sagbo – 22. Féret, 69. Boye

    Karty:   24. Rabiu (EVA) – 58. Foulquier (REN)


    Évian Thonon Gaillard: Laquait – Wass, Mongongu, Betao, Dja Djede – Ninkovic, Rabiu, Sorlin, Barbosa – Khalifa, Berigaud.
    Stade Rennes: Costil – Foulquier, Boye, Kana Biyik, Ilinga – Pajot, Makoun, Pitroipa, Feret, Diallo – Erding.

    Rozhodčí: Rainville
    bahis siteleri