Troyes – PSG 0:1 (kon.) | Ajaccio – Nancy 1:1 (kon.) | Évian TG – Rennes 4:2 (kon.)
Lorient – Bastia 4:1 (kon.) | Bordeaux – Montpellier 4:2 (kon.) | Brest – Remeš 0:2 (kon.)
konec
Girondins Bordeaux
4:2 (3:1)
Montpellier HSC
Sobota 13.04.2013, 20:00 • Stade Chaban-Delmas, Bordeaux • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Hosté se nakonec ještě dočkali. Faubertovi se nepodařilo centr Martina odhlavičkovat do bezpečí, k míči se dostal BENJAMIN STAMBOULI a šťastnou střelou překonává Carassa – 4:2!
     
    54
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Trémoulinas si připisuje další asistenci, levý obránce pronikl až do šestnáctky, zpětnou přihrávkou oslovil HENRIHO SAIVETA, který z hranice šestnáctky umístěnou střelou překonává Jourdrena – 4:1!
     
    45+1
    Montpellier právě vstřelil branku!
    RÉMY CABELLA si narazil míč se spoluhráčem, kličkou se v pokutovém území zbavil protihráče a střelou do protipohybu Carassa snižuje – 3:1!
     
    26
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Fantasticky provedený protiútok znamená další gól v síti Montpellier. Trémoulinas pláchl po levé straně, ideální nahrávkou vyzval ke skórování JAROSLAVA PLAŠILA a ten zblízka nezaváhal – 3:0!
     
    24
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Maurice-Belay vysunul CHEICKA DIABATÉHO, který si v šestnáctce pohrál s několika protihráči a následně technickou střelou posílá domácí výběr do dvougólového vedení – 2:0!
     
    11
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Domácí potvrzují svůj parádní vstup do zápasu vedoucím gólem! Sertic poslal svůj centr "do ohně", nejvýše ze všech vyskočil LUDOVIC SANÉ, který hlavičkou zavěsil mimo dosah gólmana Jourdrena – 1:0!

    Lukáš Švéda

    Branky: 11. Sané, 24. Diabaté, 26. Plašil, 54. Saivet – 45+1. Cabella, 90+2. Stambouli

    Karty:   75. Trémoulinas (BOR), 78. Faubert (BOR) – 39. Mounier (MON), 48. Kaoutari (MON), 70. Belhanda (MON), 75. Cabella (MON)


    Girondins Bordeaux: Carasso – Faubert, Mariano, Sané, Trémoulinas – Plašil (K), Sertic (41. Biyogo Poko) – Saivet (84. Ben Khalfallah), Obraniak, Maurice-Belay – Diabaté (80. Rolan)
    Montpellier HSC: Jourdren – Congré, Hilton (K), El Kaoutari, Bedimo – Belhanda (77. Herrera), Stambouli – Camara, Cabella, Mounier (67. Martin) – Charbonnier (50. Estrada)

    Rozhodčí: Benoît Millot – Luzi, Gringore
    bahis siteleri