Lok. Moskva – Zenit 0:1 (kon.) | Groznyj – Kubaň Krasnodar 2:2 (kon.) | FK Krasnodar – Samara 0:3 (kon.)
konec
FK Lokomotiv Moskva
0:1 (0:1)
FK Zenit Petrohrad
Sobota 13.04.2013, 11:30 • Lokomotiv, Moskva • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    Po skončení utkání ještě za protesty směrem k sudímu Jeskovovi dostal žlutou kartu Hulk.
     
    90
    Střídání v týmu Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Roman Širokov, přichází Sergej Semak.
     
    86
    Střídání v týmu Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Bruno Alves, přichází Nicolas Lombaerts.
     
    81
    Střídání v týmu Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Renat Janbajev, přichází Roman Šiškin.
     
    77
    Pavljučenko dostal míč do dýmem zahalený šestnáctky, jako by jej ale štípaly oči a tak z jasné pozice po N'Doyeho přihrávce trefil jen levou petrohradskou tyč!
     
    76
    Hulk výborně prošel mezi dva stopery Lokomotivu, pak ale zamířil do míst, kde stál Guilherme a ten nadvakrát neposedný míč zkrotil!
     
    71
    Pavljučenko na malém vápně nedosáhl ideálně na hlavičku a tak míč prodloužil jen za sebe na N'Doyeho, který v podobném záklonu, ale z mnohem výhodnějšího postavení, přehlavičkoval branku!
     
    68
    Střídání v týmu Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Alexandr Keržakov, přichází Danny.
     
    62
    Střídání v týmu Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Felipe Caicedo, přichází Roman Pavljučenko.
    Střídání v týmu Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Maxim Grigorjev, přichází Victor Obinna.
     
    55
    Tentokrát dostal Glušakov velké množství prostoru k rozvinutí svého střeleckého potenciálu a jeho rána z osmnácti metrů nadělala Baburinovi velké problémy! Brankář Zenitu ale nakonec míč před přechodem za brankovou čáru stáhl zpátky do svých rukavic.
     
    41
    Pak ale V. Denisov na druhé straně neodhadl odskok míče a měl štěstí, protože Keržakov jeho zaváhání potrestal jen střelou těsně vedle pravé tyče!
     
    40
    V. Denisov krásně prošel po levé straně až do šestnáctky, Torbinskij pak v ní přiťukl míč Caicedovi, ten ale z dobré pozice přestřelil branku!
     
    24
    Ján Ďurica ještě zpětně dostal žlutou kartu.
     
    16
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hulk doběhl dlouhý míč až ke koncové čáře, dokázal přetlačit nedůrazného V. Denisova, míčem pod sebe našel Keržakova, jehož ránu Guilherme vyrazil jen k dobíhajícímu VIKTORU FAJZULINOVI, pro nějž nebyl problém poslat míč do prázdné branky.
     
    8
    V. Denisov se na pravé straně obrany Lokomotivu nechal jednoduše obejít, Hulk tak mohl odcentrovat před malé vápno, kde Širokov netrefil hlavou míč ideálně a z nadějné pozice minul pravou tyč Guilhermeho branky!
     
    5
    Lokomotiv naprosto jednoduše prošel do šestnáctky Zenitu, tam ale N'Doye špatně trefil přihrávku Janbajeva z pravé strany a selhal tak v jednoznačné šanci! Senegalskému útočníkovi sice na záda dýchal vracející se Neto, rozhodně to ale stálo za to, aby se pokusil míč zpracovat a až pak vystřelit.

    Daniel Polách

    Branky: 16. Fajzulin

    Karty:   24. Ďurica (LMO) – 0. Hulk (PET)


    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Ďurica, Čorluka, V. Denisov, Janbajev (81. Šiškin) – Grigorjev (62. Obinna), Glušakov, Torbinskij, Tigorev – Caicedo (62. Pavljučenko), N'Doye
    FK Zenit Petrohrad: Baburin – Anjukov, Hubočan, Alves (86. Lombaerts), Neto – I. Denisov, Zyrjanov, Fajzulin, Širokov (90. Semak) – Hulk, Keržakov (68. Danny)

    Rozhodčí: Jeskov
    bahis siteleri