Wolfsberger – Ried 1:3 (kon.) | Rapid – Wiener 2:0 (kon.) | Mattersburg – Salzburg 1:2 (kon.)
Admira – Wacker 4:3 (kon.)
konec
SV BauWelt Koch Mattersburg
1:2 (0:0)
FC Red Bull Salzburg
Sobota 13.04.2013, 18:30Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    74
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A z této akce se prosazují a otáčejí vývoj utkání! Hosté situaci rozehráli dokonale. K míči se postavi Lame, který ale místo střely poslal patičkou přihrávku na JONATHANA SORIANA. Ten vypálil přes střed hřiště. Jeho ránu tečoval jeden z hostujících hráčů a míč nešťastně doputoval do protipohybu brankaře, který nemohl brance zabránit.
     
    72
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno a nutno dodat, že zaslouženě. SADIO MANE vyčkával před velkým vápnem na centr, kterého se dočkal a ačkoliv se dostal do středu s Farkasem, dokázal ze souboje vyjít vítězně a následnou střelou do protipohybu propálil Borentische.
     
    52
    Mattersburg právě vstřelil branku!
    O chvíli později ale již ne! Domácí zahrávali rohový kop, který Salzburg dokázal odvrátit, ovšem pouze na kopačku Burgera, který z otočky vypálil. Jeho rána orazítkovala pravou tyč, nicméně se kulatý nesmysl následně odrazil zpět ke středu hřiště, kde zůstal osamocený ALOIS HOLLER. Ten již měl lehkou práci a balón dopravil do prázdné branky.

    Martin Doležal

    Branky: 52. Holler – 72. Mane, 74. Soriano

    Karty:   31. Rocher (MTT), 82. Naumoski (MTT) – 40. Schiemer (SLZ), 64. Teigl (SLZ)   81. Mane (SLZ)


    SV BauWelt Koch Mattersburg: Borenitsch – Farkas, Majstrorovič, Pollhuber, Novak – Rocher, Gartner, Prietl, Lovin, Holler – Burger
    FC Red Bull Salzburg: Walke – Svento, Rodnei, Schiemer, Schwegler – Mane, Berisha, Ilsanker, Hierlander, Kampl – Soriano.
    bahis siteleri