Čeljabinsk – Dynamo Moskva 2:3 (po pr.)
po prodl.
Traktor Čeljabinsk
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:1)
Dynamo Moskva
Středa 17.04.2013, 15:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:56
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost hostujícího týmu na čeljabinském stadionu, ALEXEJ CVETKOV zasadil Traktoru vítězný gól a radostí nevěděl, co dříve se sebou udělat. Díky důrazu v brankovišti se mu podařilo přetlačit domácí obranu a zasunout bekhendem puk za záda bezmocného Garnetta. Hostující Dynamo tak v dnešním zápase vítězí a stává se podruhé v řadě držitelem Gagarinova poháru! Asistence: Denis Kokarev, Denis Mosaljov.
     
    50:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak to byl parádní pas na zcela volného PETRI KONTIOLU. Ten ujel všem hostujícím obráncům a sám proti Jerjomenkovi se s kličkou do forhendu a následnou střelou pod vyrážečku nemýlil. Domácí tak v pravý čas vyrovnávají stav utkání. Asistence: AndreJ Kostitsyn.
     
    34:05
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hostům první branka vlila do žil novou krev a rychle tak přidávají druhou trefu. Puk po střele z levého křídla od Gorochova dopadl na beton ležícího Garnette, odkud ho bez problémů doklepl za brankovou čáru nikým neatakovaný DMITRIJ PĚSTUNOV. Hosté otáčí vývoj utkání během tří minut! Asistence: Ilja Gorochov, Dominik Graňák.
     
    31:36
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají stav utkání. Kvapil vybojoval za bránou šikovně puk a nabídl ho do předbrankového prostoru. Zde stál dobře postavený SERGEJ SOIN a šikovnou tečí ho nasměroval mezi betony Garnetta do domácí brány. Asistence: Marek Kvapil, Ilja Gorochov.
     
    14:24
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí rozpoutali před Jerjomenkem doslova útočné peklo, ze závaru před bránou se k puku dostal MAXIM JAKUCENJA a nekompromisně ho umístil za záda hostujícího gólmana. Ten byl natolik dezorientován, že sotva mohl s tímhle pukem něco udělat. Asistence: Deron Quint.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 15. Jakucenja (Quint), 51. Kontiola (Kostitsyn) – 32. Soin (Kvapil, Gorochov), 35. Pěstunov (Gorochov, Graňák), 66. Cvetkov (Kokarev, Mosaljov)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Fokin) – Quint, Rjabykin, Bělov, Vasilčenko, Razin, Katičov, Šinin, Něstěrov, – Čistov, Bulis, Kuzněcov – Kosticyn, Kontiola, Jakucenja – Ničuškin, Dugin, Antipov – Karpov, Popov, Glinkin.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenko) – Višněvskij, Novák, Solovjov, Jalasvaara, Gorochov, Graňák, Mironov, Barancev – Koňkov, Soin, Baběnko – Kokarev, Cvětkov, Mosajlov – Pěstunov, Petružálek, Kvapil – Gorovikov, Lukin, Sopin.

    Rozhodčí: Gusev, Odins – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri