Čeljabinsk – Dynamo Moskva 2:3 (po pr.)
po prodl.
Traktor Čeljabinsk
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:1)
Dynamo Moskva
Středa 17.04.2013, 15:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Gagarinův pohár tak bude mít letos tři držitele s českou národností, jsou to Jakub Petružálek, Marek Kvapil a Filip Novák. Čtvrtým do party je Slovák Dominik Graňák.
     
    65:56
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost hostujícího týmu na čeljabinském stadionu, ALEXEJ CVETKOV zasadil Traktoru vítězný gól a radostí nevěděl, co dříve se sebou udělat. Díky důrazu v brankovišti se mu podařilo přetlačit domácí obranu a zasunout bekhendem puk za záda bezmocného Garnetta. Hostující Dynamo tak v dnešním zápase vítězí a stává se podruhé v řadě držitelem Gagarinova poháru! Asistence: Denis Kokarev, Denis Mosaljov.
     
    63:36
    Další přesilová hra, tentokrát si ji zahrají hosté. Kuzněcov (CLJ) vyloučen za sekání.
     
    60:57
    Dynamo hrálo v příliš mnoho hráčích na ledě. Přesilovka Traktoru pět proti čtyřem.
     
    59:09
    Antipov mohl rozhodnout, z mezikruží ale trefil jen přesouvajícího se Jerjomenka. Ten sám ani neví, jak puk zneškodnil.
     
    52:41
    Kokarev v osobním souboji přetlačil svého strážce a natlačil se až před Garnetta. Tváří v tvář domácímu gólmanovi ale neuspěl, trefil ho jen do náruče.
     
    50:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak to byl parádní pas na zcela volného PETRI KONTIOLU. Ten ujel všem hostujícím obráncům a sám proti Jerjomenkovi se s kličkou do forhendu a následnou střelou pod vyrážečku nemýlil. Domácí tak v pravý čas vyrovnávají stav utkání. Asistence: AndreJ Kostitsyn.
     
    41:30
    Jakucenja našel za hostující obranou Kosticyna, který však ve velké blízkosti Jerjomenka nedokázal ztečovat puk za jeho záda.
     
    37:01
    Kuzněcov dostal pas za hostující obranu, sám proti Jerjomenkovi ale neuspěl. Mířil mezi betony, hostující gólman je však zklapnul k sobě a zabránil domácímu útočníkovi v radosti.
     
    34:05
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hostům první branka vlila do žil novou krev a rychle tak přidávají druhou trefu. Puk po střele z levého křídla od Gorochova dopadl na beton ležícího Garnette, odkud ho bez problémů doklepl za brankovou čáru nikým neatakovaný DMITRIJ PĚSTUNOV. Hosté otáčí vývoj utkání během tří minut! Asistence: Ilja Gorochov, Dominik Graňák.
     
    31:36
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají stav utkání. Kvapil vybojoval za bránou šikovně puk a nabídl ho do předbrankového prostoru. Zde stál dobře postavený SERGEJ SOIN a šikovnou tečí ho nasměroval mezi betony Garnetta do domácí brány. Asistence: Marek Kvapil, Ilja Gorochov.
     
    29:15
    Glinkin se v přečíslení dva na jednoho rozhodl místo přihrávky na Karpova vystřelit z pravého křídla. Jerjomenko připraven a ránu chytá.
     
    27:20
    Jerjomenka teď zachránily dvakrát po sobě obě dvě tyčky jeho brány. Domácí byli blízko druhé brance.
     
    20:43
    Babenko se na druhé straně z ničeho nic zjevil ve velké šanci před Garnettem, nepodařilo se mu ale ze závaru přehodit ležícího gólmana Traktoru.
     
    19:32
    Kuzněcov se na levém křídle vyhnul svému obránci, sám proti Jerjomenkovi však trestuhodně míjí!
     
    18:09
    Solovjov (DMS) vyloučen za držení. Domácí si tak svým pohybem získali další přesilovou hru. Tu první navíc dokázali bleskově zužitkovat.
     
    14:24
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí rozpoutali před Jerjomenkem doslova útočné peklo, ze závaru před bránou se k puku dostal MAXIM JAKUCENJA a nekompromisně ho umístil za záda hostujícího gólmana. Ten byl natolik dezorientován, že sotva mohl s tímhle pukem něco udělat. Asistence: Deron Quint.
     
    13:47
    Filip Novák (DMS) vyloučen za nedovolené bránění.
     
    13:47
    Kuzněcov přiklepl puk Čistovovi na pravé křídlo, ten si sjel blíže k bráně, švihem ale netrefil přesně. Domácí získali alespoň přesilovou hru.
     
    12:03
    A další obrovská šance domácího týmu! Popov dostal přesný pas do mezikruží, urovnal si puk na holi, ale puk švihem poslal těsně mimo. Velká škoda pro Traktor.
     
    08:25
    Čistov se z levého křídla tlačil do další velké šance. Místo přihrávky na najíždějícího spoluhráče ale zvolil střelu, která končí v lapačce připraveného Jerjomenka. Tak to byla krušná minuta se třemi velkými šancemi.
     
    08:09
    Velká šance i na straně Dynama, Mosajlov dostal přihrávku zpoza brány, sjel si blíže k bráně, ale těsně minul. Garnett by byl jinak bez šance!
     
    07:39
    Velká šance domácího celku na první branku. V přečíslení dva na jednoho se k teči před Jerjomenkem dostal Karpov, puk však poslal jen do náruče hostujícího brankáře.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 15. Jakucenja (Quint), 51. Kontiola (Kostitsyn) – 32. Soin (Kvapil, Gorochov), 35. Pěstunov (Gorochov, Graňák), 66. Cvetkov (Kokarev, Mosaljov)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Fokin) – Quint, Rjabykin, Bělov, Vasilčenko, Razin, Katičov, Šinin, Něstěrov, – Čistov, Bulis, Kuzněcov – Kosticyn, Kontiola, Jakucenja – Ničuškin, Dugin, Antipov – Karpov, Popov, Glinkin.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenko) – Višněvskij, Novák, Solovjov, Jalasvaara, Gorochov, Graňák, Mironov, Barancev – Koňkov, Soin, Baběnko – Kokarev, Cvětkov, Mosajlov – Pěstunov, Petružálek, Kvapil – Gorovikov, Lukin, Sopin.

    Rozhodčí: Gusev, Odins – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri