Minnesota – Calgary 1:4 (kon.) | Tampa – Carolina 2:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 5:3 (kon.)
San Jose – Columbus 3:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 1:3 (kon.) | Los Angeles – Dallas 4:3 (po pr.)
konec
Edmonton Oilers
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Anaheim Ducks
Pondělí 22.04.2013, 02:30NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    COREY PERRY dostal ideální pas před branku a přesným zakončením mezi beton Dubnyka a tyč zvyšuje na 3:1! Asistence: Ryan Getzlaf, Bobby Ryan.
     
    39:04
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Zaslouženou druhou branku v utkání dávají hosté. KYLE PALMIERI chtěl v přečíslení nahrávat, puk se ale od bránícího hráče dostal zpět k útočníkovi hostů, který trefuje odkrytou branku! Asistence: Nick Bonino.
     
    19:59
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to se jen tak nevidí. Anaheim využívá přesilovku 1,1 sekundy před koncem třetiny – připomínám, že se vhazovalo 4 sekundy před koncem třetiny před Dubnykem. CAM FOWLER se rychle po buly dostal k odraženému puku a trefuje se nad beton! Asistence: Nick Bonino.
     
    01:00
    Edmonton právě vstřelil branku!
    To je tedy začátek jak má být – alespoň tedy pro domácí mužstvo. Rovných 60 sekund hry stačilo Oilers na první branku, kterou vstřelil TAYLOR HALL po přečíslení dvou na jednoho. Domácí útočník se rozhodl nenahrávat a střílet, to se ukázalo jako správné řešení. Asistence: Jeff Petry.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 1. Hall (Petry) – 20. Fowler (Bonino), 40. Palmieri (Bonino), 49. Perry (Getzlaf, Ryan)


    Edmonton Oilers: Dubnyk – Schultz J., Schultz N., Petry, Šmíd, Potter, Fistric – Eberle, Gagner, Hall – Jakupov, Lander, Paajarvi – Jones, Horcoff, Hartikainen – Brown, Smithson, Smyth.
    Anaheim Ducks: Hiller – Beauchemin, Souray, Vatanen, Allen, Lovejoy, Lydman – Perry, Getzlaf, Ryan – Selanne, Bonino, Palmieri – Cogliano, Koivu, Winnik – Etem, Steckel, Beleskey.

    Rozhodčí: L'Ecuye, Watson – Nelson, Wheler