Slovensko – USA 4:1 (kon.) | Bělorusko – Švýcarsko 1:4 (kon.) | Francie – Německo 2:3 (po pr.)
Česko – Norsko 7:0 (kon.) | Lotyšsko – Finsko 2:3 (po pr.) | Dánsko – Švédsko 2:4 (kon.)
konec
Dánsko
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
Švédsko
Úterý 14.05.2013, 20:15Hala Globen, Stockholm - Je dílem architektů Svanta Berga a Larse Vretblada a je největší své • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Možná rozhodující náskok pro Švédsko. Rozjetý MARTIN THÖRNBERG (2+1) si převzal před modrou čárou dobrou přihrávku. Měl dostatečnou rychlost, takže ujel všem bránícím hráčům a řítil se sám na brankáře Galbraitha. Toho nakonec prostřelil mezi betony. Asistence: Fredrik Pettersson, Alexander Edler.
     
    41:36
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Musím to napsat znovu. Skvělý nástup švédského týmu do třetí třetiny. Oscar Lindberg našel přihrávkou zpoza branky na vrcholech kruhů MARTINA THÖRNBERGA (1+1), který prostřelil brankáře Galbraitha. Asistence: Oscar Lindberg, Fredrik Pettersson.
     
    40:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Skvělý nástup Švédska do třetiny a opět to byl první útok. Střela od modré čáry se zastavila v chumlu před brankářem Galbraithem. Nejpozornější byl HENRIK SEDIN (1+1), který si našel v nepřehledné situaci puk. Vybruslil si s ním k levé tyči a pak zasunul puk kolem dánského brankáře, jenž se snažil marně zasáhnout. Asistence: Loui Eriksson, Daniel Sedin.
     
    36:04
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Hodně dlouhou dobu hráli Dánové výhodu při signalizovaném vyloučení a tedy v šesti. Vyplatilo se a vylučovat se tak nebude. KIRIL STARKOV (1+1) tečoval před bránou střelu od pravého mantinelu Mortena Madsena. Brankář Markström s touto tečí nemohl vůbec nic dělat. Rychle se přesouval, ale už to nestihl. Asistence: Morten Madsen. Morten Green.
     
    24:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno a gól zařídil první útok. Loui Eriksson dlouho míchal s pukem za bránou a hledal, komu by před bránou nahrál. Nakonec si vybral DANIEL SEDINA (1+0), který se z bezprostřední blízkosti trefil k levé tyči. Asistence: Loui Eriksson, Henrik Sedin.
     
    07:40
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánové se překvapivě dostávají do vedení. Kiril Starkov nahodil puk na brankáře Markströma, který ho jen vyrazil na levý kruh, kde číhal MORTEN MADSEN (2+1), který bleskově zakončoval. Puk vrátil do brány, i když se snažil švédský brankář ramenem ještě zasáhnout. Asistence: Kiril Starkov.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 8. Madsen (Starkov), 37. Starkov (Madsen, Green) – 25. D. Sedin (L. Eriksson, H. Sedin), 41. H. Sedin (Eriksson, D. Sedin), 42. Thörnberg (Lindberg, Pettersson), 51. Thörnberg (Pettersson, Edler)


    Dánsko: Galbraith (S. Nielsen) – Larsen, Lassen, Jesper B. Jensen, O. Lauridsen, Mads Boedker, M. Lauridsen, R. Nielsen – N. Jensen, Jakobsen, Mikkel Boedker – Green (C), K. Staal, Hardt – Storm, Björkstrand, Madsen – Poulsen, Drseler, Starkov – J. Jensen.
    Trenér: Per Bäckman.

    Švédsko: Markström (Enroth) – Granberg, Edler, Tallinder, Gustafsson, Kronwall (C), Fransson, Fälth – H. Sedin, D. Sedin, L. Eriksson – Landeskog, Persson, Hjalmarsson – Thörnberg, Danielson, Lindberg – Lundqvist, Järnkrok, Pettersson – Jämtin.
    Trenér: Pär Marts.

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek (CZE), Derek Zalaski (CAN) – Chris Carlson (CAN) Sakari Suominen
    bahis siteleri