Šamorín – Bardejov 2:0 (kon.) | Podbrezová – L. Mikuláš 0:0 (kon.) | Dolný Kubín – Ružiná 0:2 (kon.)
Senec – Dubnica 1:1 (kon.) | R. Sobota – Michalovce 0:0 (kon.)
konec
MFK Dynamo Dolný Kubín
0:2 (0:1)
FK Baník Ružiná
sk Neděle 26.05.2013, 17:00 • Štadión MUDr. Ivana Chodáka (Dolný Kubín) • MONACObet liga
     
    Za pozornosť Vám ďakujú Filipo a Lukáš Pancurák. Príjemný zvyšok nedele, ostaňte aj naďalej verní Onlajny.eu. (18:54:32)
     
    A máme tu koniec dnešného zápasu, rozhodca Michlian dnes naposledy fúkol do píšťaľky. Outsider Ružiná si s domácim Dolným Kubínom poradila 2:0 a zapíše si tak veľmi cenné 3 body do tabuľky. Tie momentálne potrebuje ako soľ, aby sa udržala v našej 2. najvyššej futbalovej súťaži.
     
    Koniec zápasu.
     
    87
    Vidíme ešte žltú kartu pre domáceho Jána Podolského.
     
    85
    Ružiná dala gól!
    MÁRIO OMETÁK pravdepodobne rozhoduje dnešný zápas! 0:2! Dolný Kubín by teraz musel vyvinúť enormný tlak, keby chcel zápas zdramatizovať, prípadne vyrovnať.
     
    78
    Striedanie domácich, Saniho nahradí Jakub Hronec.
     
    70
    Druhá žltá karta pre hostí, Mário Marko má možnosť si ju dôkladne preskúmať.
     
    58
    Ďalšie striedanie, tentokrát na strane hostí, odišiel Filip Gligorov, prišiel Andrej Kamendy.
     
    57
    Máme tu prvú žltú kartu zápasu, vidí ju hosťujúci Mário Ometák.
     
    46
    Dolný Kubín po 1. polčase strieda, z hry odíde Tomáš Gejdoš a nahradí ho Tomáš Kubica. Strieda aj Michal Jadroň, na jeho miesto sa postaví Andrew Kliment.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Druhý polčas začne priblížne o 18:02.
     
    Máme za sebou prvý polčas predposledného kola našej druhej najvyššej futbalovej súťaže medzi MFK Dolný Kubín a FK Ružiná. Hostia sa v 34. minúte ujali vedenia zásluhou Mariána Ferenca a skóre sa už nemenilo. Po 1. polčase teda MFK Dolný kubín – FK Ružiná 0:1.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    34
    Ružiná dala gól!
    Po priblížne pol hodiny hry otvára skóre hosťujúci MARIÁN FERENC!
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Zostava Dolný Kubín: Trabalík – Jurky, Jadroň, Pyrka, Drengubiak, Brčák, Sani, Gejdoš, Macko, Podolský, Makala Náhradníci: Holub – Kliment, Tittel, Kubica, Hronec, Pažitka Tréner: Kovanič

    Zostava Ružiná: Michalík – Ferenc, Gligorov, Marko, Urbánek, Boháčik, Ometák, Blaščik, Kočiš, Štajer, Peciar Náhradníci: Mikla – Hladík, Líška, Kamendy, Gombala, Máč, Sukisa Tréner: Dragúň

    Hlavný rozhodca: Michlian Čiaroví rozhodcovia: Chládek, Poláček

    Štadión: Štadión MUDr. Ivana Chodáka (Dolný Kubín)
     
    Vážení čitatelia, vitajte pri predposlednom kole našej druhej najvyššej futbalovej súťaže. Dnes na domácom trávniku MFK Dolný Kubín privíta FK Baník Ružinú. Vám zo stretnutia vďaka informáciám o tých najdôležitejších udalostiach na trávniku neunikne nič podstatné.

    MFK Dolný Kubín sa aktuálne nachádza na desiatej priečke v tabuľke. Po 31 odohratých zápasoch majú Dolnokubínčania na svojom konte iba 34 bodov. Tie získali za 7 víťazstiev a 13 remíz.

    FK Baník Ružiná pricestovala na Oravu ako celok, ktorému aktuálne patrí nelichotivá posledná priečka, pričom na 11. Tatran Liptovský Mikuláš stráca až 5 bodov. Ružiná ma na svojom konte bodov presne 27 a vybojovala ich za 6 víťazstiev a 9 remíz.

    Toto stretnutie je aj v ponuke stávkových kancelárií. Bookmakeri jednoznačne favorizujú domáci celok, na ktorý vypísali kurz iba 1,17. Na veľmi nepravdepodobnú výhru hostí je kurz až 11 a remízu si môžete natipovať s ponukou rovných 6.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Filipo

    Lukáš Pancurák

    Branky: 34. Ferenc, 85. Ometák

    Karty:   87. Podolský (DKU) – 57. Ometák (RZN), 70. Marko (RZN)


    MFK Dynamo Dolný Kubín: Trabalík – Jurky, Jadroň, Pyrka, Drengubiak (C), Brčák, Sani, Gejdoš, Macko, Podolský, Makala Náhradníci: Holub – Kliment, Tittel, Kubica, Hronec, Pažitka Tréner: Kovanič
    FK Baník Ružiná: Michalík – Ferenc, Gligorov, Marko, Urbánek, Boháčik (C), Ometák, Blaščik, Kočiš, Štajer, Peciar Náhradníci: Mikla – Hladík, Líška, Kamendy, Gombala, Máč, Sukisa Tréner: Dragúň

    Rozhodčí: Michlian – Chládek, Poláček
    thejrc.org