Kaiserslautern – Hoffenheim 1:2 (kon.)
konec
1.FC Kaiserslautern
1:2 (0:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Pondělí 27.05.2013, 20:30 • Fritz-Walter-Stadion (Kaiserslautern) • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    74
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Opora hostující obrany vyrazila do útoku a hlavičkou posílá JANNIK VESTERGAARD svůj tým do vedení. To už vypadá s Kaiserslauternem hodně zle, trestuhodně zapomněli na autora rozdílové branky, který se ve velkém vápně vyšrouboval do vzduchu a přesnou trefou zřejmě definitivně zajistil prvoligovou příšlusnost Hoffenheimu i pro příští ročník.
     
    65
    Kaiserslautern právě vstřelil branku!
    Tohle domácí hráči potřebovali, jako pes kost. Povedla se jim vstřelit kontaktní branka. Jejím autorem je ALEXANDR BAUMJOHANN, jenž měl k dispozici standardku přibližně z dvaceti metrů před Casteelsem. Baumjohannovi se výborně povedlo prostřelit zeď a také brankáře Hoffenheimu. Ten plachtil k pravé tyči marně. Ta rána byla naprosto přesně umístěná a vida, zápletka je na světě.
     
    44
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Jenže jsou tu velké problémy pro domácí. Ač Sippel v posledních minutách čaroval a dělal skutečně co mohl, teď bohužel pro domácí nezachytil hlavičku Salihoviče, která mu vypadla z náruče a všudybyl DAVID ÁNGEL ABRAHAM uklidil míč do sítě. V závěru poločasu tak udělal Hoffenheim rázný krok k záchraně prvoligové příslušnosti.

    Roman Zajíček

    Branky: 65. Baumjohann – 44. Abraham, 74. Vestergaard

    Karty:   5. Borysiuk (KAI), 30. Sippel (KAI), 48. Idrissou (KAI), 90+4. Dick (KAI) – 10. Thesker (HOF), 72. Casteels (HOF), 90+4. Weis (HOF)

    Neproměněná penalta: 29. Salihovič (HOF), brankář Sippel zneškodnil


    1.FC Kaiserslautern: Sippel – Dick, Torrejón, Dražan (55. Hoffer), Löwe – Borysiuk, Orban, Zellner, Baumjohann – Indrissou, Bunjaku (64. Weiser). Trenér: Franco Foda.
    TSG 1899 Hoffenheim: Casteels – Beck, Abraham (60. Süle), Vestergaard, Thesker (30. Rudy) – Weis, Polanski, Salihovič – Volland, Firmino (85. Schipplock), Johnson. Trenér: Markus Gisdol.

    Rozhodčí: Meyer – Willenborg, Bornhorst

    Diváci: 49 780

    První zápas: Hoffenheim - Kaiserslautern 3:1
    bahis siteleri